Obavijesti

Lifestyle

Komentari 24

Gastro.hr vas vodi u neodoljivi svijet čokoladnih recepata

Gastro.hr vas vodi u neodoljivi svijet čokoladnih recepata
4

Svima nama je čokolada jedna od onih naših slabih strana, zato vam je portal Gastro.hr ove zime pripremio jedan neodoljivi čokoladni specijal

VIDEO

'Neodoljivi čokoladni recepti' donijet će vam pregršt savjeta i recepata za pripremu svih mogućih slastica od čokolade. Od krema do pralina, soufflea i čokoladnih muffina, svatko će pronaći nešto za sebe.

Naučit ćete koja je najbolja čokolada za kuhanje i na koji ju način pripremiti za korištenje u bilo kojem obliku, u kolačima i kremama te koja su sve kuhinjska pomagala potrebna kod izrade slastica. Gastro.hr će vam servirati čokoladne recepte od kojih će vam rasti zazubice i zaboravit ćete na držanje dijete.

A ako želite naučiti sve čokoladne trikove i od amatera postati majstor, svakako posjetite Gastro.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom