Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Haljine za sve tipove građe: Pokrivaju sve i ne gužvaju se

Modna savjetnica i stilistica Alma Premerl Zoko predstavila je kapsula kolekciju svog brenda ALMAfashion "Život je lijep" pokazujući kako za ljeto 2019. ne trebate dijetu, nego dobru tuniku ili haljinu

Foto: Nikola Zoko
8 komentara

U fokusu ljetne kapsule kolekcija ALMAfashion, modne savjetnice Alme Premerl Zoko je asimetrija koja savršeno laska različitim građama tijela. Haljine koje se vežu na ramenima omogućavajući vam da izaberete svoju dubinu dekoltea, koketne duge i kratke haljine s volanima, asimetrične haljine koje se nose na dvije strane i suknje koje ovisno o željama mogu biti i haljinice. 

Foto: Nikola Zoko
Ljetnu kapsula kolekciju Život je lijep, Alma je dizajnirala u plavim nijansama - od nježno plavo sive pa sve do ponoćno plave koja je osnova za mornarski stil.

Foto: Nikola Zoko

Tunika "pokrivalica" ili haljina koja se ne gužva i koja se lako modno transformira idealne su za putvanja, odlaske na festivale, istraživanje europskih metropola, ali i zaslužen godišnji odmor. U dnevnoj varijanti, haljina "negužvalica" može biti suknja, a uvečer haljina koja otkriva ramena ili dekolte.

Foto: Nikola Zoko

O hit komadima za ljeto 2019. jučer se pričalo na modnoj reviji brenda ALMAfashion kojeg potpisuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko održanoj u Högl storu u shopping centru Westgate. 

Foto: Nikola Zoko

'ZAVIRITE U DIZAJNERSKE DUĆANE' Počinju velika sniženja! Vodič sa 26 super savjeta za šoping

Želeći pokazati kako je njezin modni brend zapravo modna priča za sve tipove građe tijela i žene koje nose veličine od 36-46 Alma je na pisti okupila uspješne poslovne žene Hrvatske, ali i zaštitna lica brenda dvije glumice - Barbaru Vicković i Mirtu Zečević. 

Foto: Nikola Zoko

Iz prvih redova kapsula reviju Život je lijep su pratile brojne ljubiteljice ova dva brenda među kojima su bile i sestre Neda i Sanja Parmać iz Gelato Sisters benda.

Foto: Nikola Zoko

STIGAO JE PRIMARK A još nisu ni sniženja: Majice za pet eura odsad i u Ljubljani

Svi modeli na pisti zablistali su u ALMA fashion kolekciji kojoj su točku na "i" stavile vizažistice Julijana Trdenić, Matea Šipuš, Nikolina Janečić i Paula Junković pokazujući kako za ljetni make up vrijedi pravilo "manje je više".

Foto: Nikola Zoko

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message