Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
346 komentara

Koju boju ruža najradije birate? Ona će otkriti vašu jaku stranu

Kao i dame koje se odluče za nijansu šljive, i obožavateljice crvenog ruža za usne vole pažnju drugih i svjetla reflektora na pozornici i potpuno im je ugodno (i prirodno) kad sve oči gledaju prema njima

Foto: Dreamstime
346 komentara

Bez obzira volite li na usne nanijeti samo bezbojni balzam ili malo sjajila - ili se pak osjećate goli ako nemate jarko crveni ruž - izbor boje ruža mnogo govori o vašoj osobnosti. 

Žene koje nose jarko ružičasti ruž su 'nestašne'

Reuters/Pixsell | Autor: Reuters/Pixsell Foto: Reuters/Pixsell

Za energične i razigrane žene, jarka ružičasta je savršena nijansa. Ako ćete najčešće posegnuti za ovom bojom, iz vas energija pršti, a vaš razigrani stil odgovara visokoj razini energije koju imate i nagovještava vašu nestašnu stranu. 

POGLEDAJTE VIDEO O OBLIKU USANA:

Žene koje biraju boju šljive su jedinstvene

Close up view of beautiful woman lips with purple matt lipstick | Autor: dreamstime Foto: dreamstime Pobornice ove nijanse na usnama definitivno nemaju ništa protiv toga da su u centru pažnje. One zrače samopouzdanjem i neće ustuknuti pred izazovom. Usne boje šljive također ukazuju na jedinstveni osjećaj za stil, jer se ove žene uvijek izdvajaju od gomile. 

Žene sa jarko crvenim ružem su strastvene

Closeup sexy female lips with red lipstick. | Autor: VALUA-VITALY Foto: VALUA-VITALY

Kao i dame koje se odluče za nijansu šljive, i obožavateljice crvenog ruža za usne vole pažnju drugih i svjetla reflektora na pozornici i potpuno im je ugodno (i prirodno) kad su sve oči uprte prema njima. Žene s crvenim usnama također su izrazito strastvene i glasno govore o svemu, čak i kad je drugima to tabu tema.

Žene koje vole koraljnu boju ruža su optimistične

Beautiful woman paints lips with lipstick. Beautiful woman face. Makeup detail. Beauty girl with perfect skin. Red lips and health skin. The concept of beauty, glamor and passion | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

One koje se najčešće odluče za koraljne usnice obično imaju pozitivan pogled na život. Te su žene izrazito optimistične i uvijek se trude iz bilo koje situacije izvući ono najbolje. 

Young Girls Make-up Before Wedding. Hen-party. IMATE TO PRAVO Žene, zapamtite: Zbog ovih 10 stvari se nikad ne ispričavajte!

Žene koje biraju tamnocrveni ruž snažne su i samozatajne

Foto: Thinkstock

One koje vole tamnocrvenu nijansu zrače samopouzdanjem i ostavljaju dojam da uvijek znaju što žele i ne libe se ničeg da to i ostvare. Ipak, one su nešto mirnije od ljubiteljica jarke crvene boje. I premda možda neće uvijek žudjeti za centrom pozornosti, prvom će prilikom pokazati da imaju puno toga za reći. 

Žene koje nose smećkasto ružičasti ruž su neovisne

Fotolia | Autor: Fotolia Foto: Fotolia

Ružičasti ruž u tamnoj nijansi koja naginje smeđoj uvijek predstavlja sofisticirani izbor, a one koje favoriziraju tu prigušenu nijansu odlikuju ozbiljnost i inteligencija. One  su uvijek u trendu bez da su toga i svjesne, a obično ne trebaju muškarca da o njima brine jer su poprilično samostalne.

Žene koje nose sjajilo u boji su dobre prijateljice

Beautiful Woman Doing Makeup Using Lip Gloss On Lips. Cosmetics | Autor: Ihor Pukhnatyy Foto: Ihor Pukhnatyy

Usnice s diskretnim sjajem ukazuju na zabavne žene koje su ipak skroz pri zemlji. Žene koje se odluče za malo sjaja u boji sebe ne shvaćaju previše ozbiljno i nisu umišljene; one su taman toliko svjesne svog izgleda da znaju zašto ih drugi gledaju ali im to nije bitno. 

NOVE METODE Zamrzavanje jajnika: Možemo li odgoditi menopauzu i rađanje?

Žene koje se odluče za 'nude' ruž su tople i brižne

Foto: Dreamstime

Žene koje nose ruž u boji kože mogu biti sramežljive po prirodi, ali su i izrazito tople i brižne. Iako su uložile trud u svoj izgled, one to neće pokazati, a najdraže im je kad izgledaju potpuno prirodno - što vole i na drugima.

Žene koje uopće ne nose ruž treba shvatiti ozbiljno

girl applying pink lipstick isolated on white | Autor: Svetlana Mandrikova (SVETOGRAPHY) Foto: Svetlana Mandrikova (SVETOGRAPHY)

Žene koje se odluče za prirodne usnice, eventualno s malo bezbojnog sjajila, znaju što žele i treba ih tako i shvatiti. One su uvijek praktične i realne, a često već na prvi pogled djeluju 'hladno'. S njima se ne treba previše šaliti, jer će uvijek napraviti što su odlučile - bez obzira kako će to na druge utjecati i koga će povrijediti, piše RD.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU VIDEO SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message