Obavijesti

Lifestyle

Komentari 20

Mislite li da pretjeruje? Sin mu se još nije ni rodio, a već mu kupuje jahtu od 33 milijuna kn

Mislite li da pretjeruje? Sin mu se još nije ni rodio, a već mu kupuje jahtu od 33 milijuna kn

Barrie i Tony imaju ogromno bogatstvo, a usprkos razlazu, otkako je Barrie pronašao ljubav sa Scottom, bivšim dečkom njihove kćeri Saffron, oni nastavljaju trošiti bogatstvo na svoju djecu

VIDEO

Svom nerođenom sinu kupujem jahtu od 33 milijuna kuna, a njegova sestra je dobila stan i prsten od četiri i pol milijuna kuna kad se rodila, znam da ćemo ih razmaziti, kaže muškarac koji će se vjenčati za bivšeg dečka svoje kćeri, a sada čeka svoje sedmo dijete i već mu kupuje jahtu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Tiktokerica pronašla novac u podrumu 01:12

Tata šestero djece, Barrie Drewitt-Barlow, očekivao je trojke sa svojim novim zaručnikom Scottom Hutchinsonom i bivšim Tonyjem, nakon što su sva tri muškarca dala spermu. Nažalost, trudnoća se svela na samo jedno dijete, a Barrie je potvrdio za Fabulous da očekuju dječaka, 7. kolovoza 2022.

Postanite još bolji roditelji: Promijenite ove četiri stvari
Postanite još bolji roditelji: Promijenite ove četiri stvari

Obitelj ne provjerava djecu pri rođenju da vidi čiji je DNK na kraju oplodio jajnu stanicu i stoga će biti Barriejevo i Scottovo ime u rodnom listu.

Barrie ima 51 godinu, Tony 56 i imaju ukupno bogatstvo od 362 i pol milijuna kuna, a usprkos razlazu - otkako je Barrie pronašao ljubav sa dvadesetsedmogodišnjim Scottom - koji je također bivši dečko Tonyjeve i Barriejeve 21-godišnje kćeri Saffron - oni nastavljaju dijeliti svoje bogatstvo - od čega najveći dio troše na svoju djecu i čini se da pridošlice mogu očekivati ​​isti tretman.

11 ideja kako zabaviti bolesnog mališana kod kuće - kockice, društvene igre, eksperimenti
11 ideja kako zabaviti bolesnog mališana kod kuće - kockice, društvene igre, eksperimenti

Dolazak bebe broj sedam možda je tek za četiri mjeseca, ali veliki novac Barrie je već namijenio za neke nečuvene kupnje kako bi razveselio svoju posljednju bebu. 

- Nismo prestali kupovati stvari za njega. On će sigurno biti jednako razmažen kao i sva ostala djeca. Kupili smo svu najnoviju dizajnersku odjeću za njega i najnoviji namještaj za dječju sobu - kaže. Osim nekoliko luksuznih potrepština, Barrie se usredotočio na jednu posebnu kupnju inspiriranu imenom njegovog novog sina.

- Njegovo će ime biti River Drewitt-Barlow iako smo to promijenili oko pet puta - kaže Barrie za jahtu koju trenutno gledaju kupiti u Miamiju i razmišlja o kupnji jedne za bebu koju će nazvati po njemu. 'Također planiramo napraviti nekoliko ulaganja u njegovo ime. Pošteno je, jer njegovoj smo starijoj sestri Saffron kupili vrijedan Fabergeov prsten kao bebi, a Valentini za prvi rođendan stan u Manchesteru', kaže Barrie. Nije samo on taj koji 'razbacuje' novac prije Riverova dolaska - njegova starija braća i sestre također se uključuju u akciju.

- Starija djeca su gora od mene oko trošenja na Valentinu, a sada i na novu bebu. Saffron je prošli mjesec potrošila više od 180 tisuća kuna na odjeću za bebe, a Aspen je također potrošio 90 tisuća na darove za njega - dodaje. River će se roditi u San Franciscu gdje će obitelj provesti nekoliko tjedana prije nego što otputuju u Veliku Britaniju po njegove službene dokumente, a zatim odvode bebu natrag u svoju vilu na Floridi.

No, River se neće tako brzo 'smiriti' jer Barrie ima velike planove za novi vrtić negdje drugdje. Do sada su Barrie i Scott ostali živjeti s Tonyjem u svojoj vili na Floridi s 10 spavaćih soba, gdje su Tony i njegov novi partner Brent bili smješteni u zasebnom krilu. Međutim, to će se promijeniti jer Barrie trenutno ima izgrađenu vilu u Essexu od 15.000 kvadratnih metara koja će postati njegov stalni dom.

- Vrijeme je da se Scott i ja preselimo u svoje mjesto, a nova kuća je savršeno mjesto za nas - kaže Barrie. Naručio je sebi i Rolls-Royce Cullinan od dva i pol milijuna kuna, a Scottu Lamborghini Urus od milijun i pol kuna da ih čekaju kada stignu u novi dom. 

Izgubila sam 152 kile da bi djeca bila ponosna na mene, a onda sam zamrzila svoje tijelo
Izgubila sam 152 kile da bi djeca bila ponosna na mene, a onda sam zamrzila svoje tijelo

Barriejevu rasipnost internetski trolovi itekako opažaju. 'Ljudi će uvijek imati nešto za reći o mojoj potrošnji, ali nije me briga što itko od njih misli. To je moj novac, radim za njega, pa ću ga potrošiti kako želim. Došao sam do točke u svom životu kada mislim da je život prekratak da bih se suzdržavao, ne treba mi više izgovor. Potrošit ću sve prije nego umrem, ne mogu to ponijeti sa sobom - kaže Barrie.

POGLEDAJTE 'DOM IZ BAJKE' DIZAJNERA DAVORA BRUKETE:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa