Obavijesti

Lifestyle

Komentari 46

Mjesečni horoskop za siječanj: Biku će sve ići savršeno, a Ovan bi trebao usporiti i razmisliti

Mjesečni horoskop za siječanj: Biku će sve ići savršeno, a Ovan bi trebao usporiti i razmisliti

Merkur je 2. siječnja krenuo prema naprijed u znaku Strijelca, kao i naša ostvarenja i planovi. Sve postaje nekako jasnije i izvjesnije, osobito od 11. siječnja

VIDEO

Ovan

Ovo je razdoblje u godini kada nešto privodite kraju, zaokružujete jedan ciklus i pripremate se za nešto novo. Zbog jakog utjecaja planeta iz znaka Jarca, štedite energiju, ne srljajte u nepoznato i dajte si vremena da shvatite što se događa.

  • Posao Dolaze poslovi koji donose veću odgovornost i zahtijevaju više smirenosti u postupanju i komunikaciji, osobito kroz drugu polovinu mjeseca. Ne žurite, ne donosite nagle procjene, provjeravajte važne informacije.
  • Ljubav Venera u Strijelcu usmjerava vaš pogled prema nečem novom, egzotičnom, pomalo pustolovnom. Putovanje s partnerom bit će pun pogodak. No, čuvajte se svađa zbog tvrdoglavosti i nepopustljivosti.
  • Zdravlje Na dane ćete osjećati preveliko opterećenje i veliku iscrpljenost. Čuvajte se gripa i viroza. Ako vas zaboli glava, krenite u šetnju. Smirite um kretanjem i otpustite višak napetosti u tijelu. Čuvajte se oštrih predmeta.

Ocjena mjeseca: 3

Najsretniji dani: 17. siječnja Mjesec u vašem znaku stvara pozitivan kontakt s Venerom u Strijelcu, vrijeme je za ljubav i uživanje.

Savjet: Prekomjerni trud nekad može biti kontraproduktivan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Bik

Pred vama je jedan od pozitivnijih mjeseci u godini. Kao prvo, imate dovoljno energije i entuzijazma da izađete na kraj sa svime što je ispred vas. Kao drugo, nešto lijepo dolazi kroz putovanje i obrazovanje.

  • Posao Sada u potpunosti možete iskoristiti svoje radne vještine, kao i znanje koje posjedujete, na način da ostavljate dojam na svoje sugovornike, kao i na nadređene osobe. Mjesec je odličan za učenje i polaganje ispita.
  • Ljubav Dolazi do jedne prekretnice. Neke očekuje iskustvo koje će biti vezano uz ono što se odvijalo kroz ožujak 2023.-e. Donijet ćete odluku kojom nešto privodite kraju, to može biti vaš način ponašanja, može biti i odnos.
  • Zdravlje Snažni ste, puni energije i izdržljivi. Odlasci na kraća putovanja i boravak u prirodi bit će za vas regenerirajući. Donijet ćete i odluku kojom ćete znatno poboljšati svoj odnos prema sebi, ali i prema svom zdravlju.

Ocjena mjeseca: 5

Najsretniji dani: Nešto lijepo se događa 18. siječnja. Dobivate potvrdu, priznanje ili kompliment. Vaša privlačnost je uočljiva.

Savjet: Iskoristite blagodati prvog mjeseca nove godine.

Veliki godišnji horoskop: Ovan bi mogao upoznati novu ljubav, a Vaga će se izboriti za povišicu
Veliki godišnji horoskop: Ovan bi mogao upoznati novu ljubav, a Vaga će se izboriti za povišicu

Blizanci

Mogli biste rješavati pitanja vezana uz nasljedstvo, kredit i resurse koje dijelite s drugim ljudima. Bit će onih koji će vas savjetovati u najboljoj namjeri, no na vama je da donesete odluke prema vlastitom nahođenju.

  • Posao Nešto se rješava, priprema, planira, no još uvijek nije vrijeme da se u potpunosti sprovede u djelo. Potrebno je raščistiti neke stvari kako biste s manje tereta mogli krenuti prema naprijed. Bit će vam sve jasnije iza 18. siječnja.
  • Ljubav Ovo je mjesec fatalne privlačnosti. Možda to ne tražite, ali bi vas moglo pronaći. Osoba koja će se pojaviti pred vama neće biti raspoloživa za odnos, ali će privlačnost između vas biti ogromna. Odluka će biti na vama.
  • Zdravlje Imate li nekih bolova ili smetnji, podvrgnite se ciljanoj terapiji koja će vam pomoći. Ovo je dobar mjesec i za razgovor sa stručnom osobom koja će vam biti velika podrška u rješavanju onoga što vas muči.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 21. siječnja pokazuje vam se ono što je bitno za vas. Mogli biste ostvariti neki dobitak ii riješiti financijski problem.

Savjet: Život će vam postati lakši kada pustite kontrolu.

Rak

Pred vama je vrlo uzbudljiv mjesec, osobito na polju odnosa i ljubavi. Nešto se pokazuje, raščišćava i događa što vas priprema za blisku budućnost. Što budete otvoreniji za primanje, to ćete se brže osloboditi duhova prošlosti.

  • Posao Vaš će rad biti izloženiji interesu javnosti, pa je moguće da vam netko ponudi nešto ili predloži poslovnu suradnju. Ovo je i mjesec u kojem je dobro izaći u javnost, promovirati svoj rad, povezati se s onima koji vam mogu pomoći.
  • Ljubav Vaš će ljubavni, ali i društveni život procvjetati. Primat ćete puno poruka i poziva, živjet ćete aktivno i dinamično. Neki bi se mogli zaljubiti, upoznati zanimljivu osobu, a drugi poboljšati svoj odnos s voljenom osobom.
  • Zdravlje Kada ste sretni, kada uživate, zdravstvene smetnje i umor nestaju. Zato ispunite naredne dane sobom, svojim interesima i potrebama i shvatit ćete koliko je malo potrebno za sreću. Neke stare tegobe nestaju.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 23. siječnja postat će vam jasnija situacija u koju je uključena još jedna osoba. Bolje vidite i razumijete.

Savjet: Otvorite se prema prilikama koje dolaze od drugih ljudi.

Ljubavni horoskop za godinu pred nama: Bika čeka vatromet strasti, a Lava prekid loše veze
Ljubavni horoskop za godinu pred nama: Bika čeka vatromet strasti, a Lava prekid loše veze

Lav

Prva polovina ovog mjeseca poziva vas na zabavu, uživanje i opuštanje. Sada je dobro posvetiti se onome što vas ispunjava i čini zadovoljnima. Druga polovina mjeseca ubrzava poslovni tempo i donosi porast poslovnih obaveza.

  • Posao Očekuje vas dosta posla, a porast će i privatne obaveze, pa ne bi bilo loše da planirate svoje dane i ne požurujete sami sebe, sve ćete stići obaviti.
  • Ljubav Ljubavna zbivanja bit će u drugom planu. Moguće je da se neki zanimljivi susreti ostvare kroz posao ili putem kolega s kojima radite. Nova simpatija koja se dogodi na radnom mjestu možda ne bude dugog vijeka.
  • Zdravlje Ovo je mjesec u kojem se možete pobrinuti za svoje zdravlje promjenom prehrane, redovitom tjelovježbom ili uzimanjem nekih suplemenata kojima ćete podržati svoj imunitet. Dobro je obaviti liječnički pregled.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: Pun Mjesec u vašem znaku 25. siječnja podiže temperaturu u vašem ljubavnom životu. Prepustite se strastima.

Savjet: Nikad nije kasno za ostvarenje vaših snova.

Djevica

Siječanjske konstelacije mogle bi vam donijeti više prilika za zabavu, uživanje, kao i neka pozitivna iskustva koja dolaze kroz najmlađe članove obitelji i prijatelje. Imate puno energije, zabavni ste i rado viđeni gost u svakom društvu.

  • Posao U prva dva tjedna siječnja budite smotreniji u komunikaciji i obavljanju radnih zadataka jer se može potkrasti manji propust. Druga polovina mjeseca ukazuje da bi na poslu moglo biti i nekih pozitivnih promjena.
  • Ljubav Nova godina, nove mogućnosti, osobito prema onome što donosi ovaj mjesec. Mogli biste više uživati u svom odnosu, češće izlaziti, a samci upoznati nekog tko će ostaviti snažan dojam. Možda se i zaljubiti.
  • Zdravlje Zdravstvena slika je pozitivna. Imate više energije, manje se živcirate oko sitnica, a neki lijepi trenuci u vašem privatnom životu, izmamit će vam osmjeh na lice. Provedite nekoliko dana na svježem planinskom zraku.

Ocjena mjeseca: 4/5

Najbolji datumi: 29. siječnja ususret vam dolaze sjajne ljubavne prilike. Vrijeme je da dobijete ono što toliko dugo želite.

Savjet: Opustite se i uživajte!

Horoskop za zdravlje u 2024: Za Ribe je ovo godina odmora, a Vodenjak će izgubiti višak kila
Horoskop za zdravlje u 2024: Za Ribe je ovo godina odmora, a Vodenjak će izgubiti višak kila

Vaga

Najviše događanja očekuje vas u privatnom području života, vezano uz stanovanje, roditelje i djecu. Od vas će se očekivati veći angažman u domu, pa ćete zbog nekih obiteljskih obaveza donekle zanemariti neke druge stvari.

  • Posao Sređujete nešto u svom domu, preuređujete, možda na par dana mijenjate mjesto boravka i koristite godišnji odmor. Odmor vam zasad i najviše treba. Umarat će vas zahtjevni poslovi i nova zaduženja.
  • Ljubav Usuglasite se s partnerom oko odgoja djeteta, ali i oko nekih obiteljskih obaveza, kako ne bi sav teret pao na vaša leđa. Pazite da se vaši ili njegovi roditelji ne miješaju previše u vaš odnos. Ne ulazite u prepirke.
  • Zdravlje Sada vam je odmor najpotrebniji. Osjećat ćete se umorno i iscrpljeno, pa će vam goditi promjena sredine. Izbjegavajte gužve i blizinu viroznih osoba. Pripazite na donji dio leđa i dišne puteve.

Ocjena mjeseca: 2/3

Najbolji datumi: 3. siječnja očekuje vas važan razgovor ili poruka koja će vas pokrenuti s mjesta. Nešto se razjašnjava.

Savjet: Događaji unutar vašeg doma i obitelji zahtijevaju vašu pažnju.

Škorpion

Većina planeta je na vašoj strani, pa je pred vama mjesec u kojem vam ništa ne bi trebalo nedostajati. Razdoblje je povoljno za putovanja, intelektualni rad, kao i za druženje s osobama iz rodbinskog okruženja.

  • Posao Bit ćete pronicljivi, uvjerljivi na riječima i točno ćete znati što trebati reći ili učiniti kako biste pridobili druge za svoje ideje i uspješno izvršili svoje poslove. Financijska situacija bit će iznimno povoljna.
  • Ljubav Zbivanja u ovom dijelu života donose obilje novih iskustava. Puno razgovora, neočekivanih susreta, kraćih putovanja, obogatit će vaš ljubavni život. Impresionirat ćete jednu osobu svojom inteligencijom i verbalnim bravurama.
  • Zdravlje Puni ste energije i entuzijazma. Sve se odvija s lakoćom. Dosta vremena provodite u kretanju i razgovorima. Previše razmišljanja nekad može biti naporno, pa odvojite vrijeme za mentalni predah.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: 6. siječnja pruža vam se prilika da negdje otputujete ili doživite nešto ugodno što će vam uljepšati cijeli vikend.

Savjet: Razgovor u četiri oka pokazuje vam put prema uspjehu.

Strijelac

Venera u vašem znaku, zajedno s Merkurom do 14. siječnja donose u vašu svakodnevicu pozitivna i ugodna iskustva. Ovo je vrijeme za ljubav, ali i za ostvarenje financijskih planova. Uspijevate u svojim naumima.

  • Posao Bit ćete vrlo poduzetni, snalažljivi, a mnogi će vidjeti rezultate minulog rada i truda što će im povećati samopouzdanje. U prilici ste poboljšati financijsku situaciju i biti zapaženi zbog zavidne radne produktivnosti.
  • Ljubav Okolnosti su na vašoj strani. Dolazi do poboljšanja prilika u vašem odnosu. Osjećat ćete se voljeno. Partner će vam ugađati na razne načine. Slobodni bi u novu godinu mogli zakoračiti s spremni za novu ljubav.
  • Zdravlje Utjecaj Venere vas potiče da se upustite u neke promjene na vanjskom izgledu koje će vas proljepšati i pomladiti. Imate dovoljno energije da ostvarite svoje planove, ali i da se spontanije i sretnije krećete kroz svoje dane.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 8. siječnja je povoljan dan za posao i financijska ostvarenja. Motivirani ste za rad i znate što treba činiti.

Savjet: Vjera u sebe vodi vas prečicom do cilja.

Jarac

Ovo je definitivno vaš mjesec, razdoblje u kojem bi vam baš sve trebalo polaziti za rukom. Pokreće se nešto što je čekalo na ostvarenje. Obogatit će se i vaš društveni i ljubavni život. Uzmite za sebe ono najbolje.

  • Posao Sve što želite, sada vam je nadohvat ruke. Ovo je mjesec zapaženih poslovnih i financijskih ostvarenja. Imate ideja, znate kako i što je najvažnije podršku koja vam je potrebna da zamišljeno i ostvarite. Napredujete…
  • Ljubav Mars u vašem znaku budi vaš libido. Zračite samouvjerenošću, sigurni ste u sebe i to je onaj faktor X kojim ćete privlačiti druge u svoju blizinu. Nešto što započne u ovom mjesecu realizirat će se u veljači.
  • Zdravlje U punoj ste snazi. Zato se više krećite, vježbajte, izbacite iz prehrane tešku hranu i donesite odluke kojima ćete unaprijediti svoje zdravlje i odnos prema samima sebi. Sada možete i izgubiti na kilaži, ako to želite.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: Mladi Mjesec u vašem znaku 11. siječnja pomaže vam da zauzmete startnu poziciju i krenete u nove pobjede.

Savjet: U ovom mjesecu možete više od onog što očekujete.

Vodenjak

Ovo je vrijeme rekapitulacije, okrećete se unatrag i postajete svjesni što ste sve dosad postigli i odradili. Jedna situacija iz prošlosti još uvijek čeka na vašu odluku, a pred kraj siječnja bit ćete spremni i za tu priču.

  • Posao Poslovna zbivanja bit će nešto mirnija, manje ćete raditi, imati više vremena za odmor i druženje s prijateljima. Mogli biste nešto planirati i pripremati što će se početi ostvarivati tijekom idućeg mjeseca.
  • Ljubav Češće ćete biti pozvani da pomognete onima koje volite, pa tako i svom partneru. Bit će vam draže vrijeme koje ćete provoditi sami ili s njim unutar četiri zida, a manje ćete biti zainteresirani za izlaske.
  • Zdravlje Odmor, duži san, pa i ljenčarenje, bit će najbolji lije za sve vaše smetnje i tegobe. Dopustite si češće ne raditi ništa, sanjariti, odlaziti u prirodu i boraviti u samoći. Tako ćete se najbolje opuštati.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 12. siječnja otvara vam se jedna mogućnost koju niste imali u planu. Ne okolišajte predugo.

Savjet: Vrijeme je za regeneraciju i samoobnovu.

Ribe

Bit ćete jako usmjereni na društveni aspekt života i odnos s prijateljima. Godit će vam sve što uključuje grupni i timski rad. Prijatelji će vam biti velika podrška u ostvarenju vaših privatnih i poslovnih planova.

  • Posao Prvih desetak dana mjeseca trebat će vam više vremena, pa i koncentracije kako biste ispunjavali svoje obaveze, dok u drugoj polovini mjeseca problemi nestaju. Jedna ženska osoba odigrat će važnu ulogu u ostvarenju ambicija.
  • Ljubav Ako mjesec ne započne kako biste vi to željeli, nemojte posustati. Što će siječanj više odmicati, to ćete biti mirniji i zadovoljni kako se razvija vaša intimna priča. Moguće je i da vam se jako svidi osoba s kojom ćete raditi.
  • Zdravlje Početkom mjeseca više pažnje posvetite njezi kože i kose, kao i respiratornom sustavu. Pijte tople čajeve i smanjite unos ugljikohidrata. Do kraja siječnja vraćate su u dobru formu i puno ste mirniji i staloženiji.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: Okolnosti vam idu u prilog 14. siječnja, pa posvetite taj dan onome što vam je trenutno najbitnije.

Savjet: Ono čega se najviše bojite, postaje vaš saveznik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom
Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci