Lifestyle

Komentari 19

'Moj dečko sav novac potroši na botoks i lažne trbušnjake, pa za večeru sa mnom nema ni lipe'

'Moj dečko sav novac potroši na botoks i lažne trbušnjake, pa za večeru sa mnom nema ni lipe'

Iako zna da su gomilu novca, koje je njezin dečko potrošio na svoj izgled, mogli iskoristiti za kupnju kuće, Kelly Meyers je sretna jer je njezin partner Adam sretan

Britanku Kelly Meyers dečko nikad ne izvodi van, ne vodi je na skupe večere i ne kupuje joj poklone, a ona kaže kako se ni ne sjeća kad je zadnji put od njega dobila poklon.

Razlog je taj što njen dugogodišnji dečko Adam Baroni sav svoj novac troši na kozmetiku i kozmetičke operacije - a kupio si je čak i fake trbušnjake. 

Naime starenje je Adamov najveći strah pa je već bio na liposukciji, izbjeljivanju zubi, ubrizgavanju botoksa i drugih filera, a nadogradio si je i trbušne mišiće.

Premda Adam Kelly ne tretira kao princezu, ona je, kaže, sretna što on pazi na sebe i što je zadovoljan. Često, kaže, u kupaonici nađe otvorene bočice svojih skupih kozmetičkih krema, bronzera i sredstava za tamnjenje jer se Adam poslužio njenom kozmetikom.

- Moj muškarac napravi pravi nered kad se ujutro sprema - kaže Kelly.

Njen je muškarac do sad na kozmetiku i razne tretmane uljepšavanja potrošio više od 168.412 kn: na liposukciju i 'podebljavanje' pločica, na osam tretmana ubrizgavanja botoksa i šest tretmana popunjavanja bora filerima te iscrtavanje obrva popularnom japanskom 'microblading' metodom.

I dok su se mnoge žene nedavno za vrijeme izolacije zbog pandemije žalile na svoje partnere, Kelly se na Adama ne žali premda je, priča ona za The Sun, cijelu izolaciju Adam proveo grintajući jer mu je odgođena jedna od operacija.

Čim se par upoznao 2017. godine Adam joj je rekao kako ga 'brine što će brzo navršiti 40. godina', a onda se oko Božića 2019. i udebljao - imao je 107 kg na 172 cm visine, pa je bio jako nezadovoljan sa svojim izgledom. A težio je, kaže Kelly, definiranim pločicama kakve ima njegov uzor Arnold Schwarzenegger.

- Bližio se njegov 40. rođendan, a on je čvrsto odlučio da neće u tim godinama imati pivski trbuh - priča Adamova djevojka kako je rasla njegova opsjednutost izgledom.

Već je prije toga svaka četiri mjeseca trošio oko 3,368 kn na botoks na čelu, a od lipnja 2017. stavljao je i filere da mu naglase liniju čeljusti.

- Ako je dobro za Kim Kardashian, dobro je i za mene - rekao je Adam svojoj djevojci koja nikad na sebi nije ništa mijenjala i razmišljala je isprobati botoks. Ipak, od te je ideje brzo odustala kad joj je Adam priopćio da je 10.103 kuna potrošio na izbjeljivanje zubi, a slijedilo je još nekoliko 'obnavljanja' tretmana.

U veljači 2019. svojoj je djevojci Adam najavio da 'ide u Tursku na muški makeover' jer je tamo pronašao kirurga koji 'pomaže muškarcima da steknu više samopouzdanja u vezi svog izgleda'.

- Doći ću tamo debeljuškast, a otići s definiranim prsima i mišićima -  rekao joj je uzbuđeno, a ona se nije protivila nadajući se da će onda manje vremena provoditi u teretani, a više s njom.

U srpnju 2019. Adam je tako odletio u Istanbul na takozvani 'male shrink wrap'; muško definiranje prsnih mišića i smanjivanje sala na trbuhu. No tu nije bio kraj. Kad se vratio morao je na postupak uklanjanja viška kože, a nakon toga si je, naravno, morao i obnoviti garderobu jer mu je sve bilo veliko. To je platio oko 33.668 kn.

Tijekom oporavka od operacije Adam je bio odlučan da neće gubiti više vremena, pa se 'zabavljao' s ubrizgavanjem botoksa i drugih filera, a 4200 kuna je potrošio i na uređivanje obrva.

- On mora imati posebno krojene majice i hlače jer je jako mišićav sa sitnim strukom, tako da mu uobičajene veličine ne odgovaraju - pravda ga djevojka Kelly koja je, kaže, sretna jer je on sretan.

- Mnogi muškarci žele makeover kakav je Adam napravio, samo neki moji konzervativniji prijatelji to ne razumiju ali mislim da su zapravo ljubomorni - zaključila je Kelly.

Dodaje i da 'zna da su 168.412 kuna mogli iskoristiti kao depozit za kuću umjesto da žive u malom unajmljenom stanu, no - 'što bi joj to vrijedilo da njen muškarac nije zadovoljan', pita se.