Obavijesti

Lifestyle

Komentari 84

'Varao me veći dio našeg braka: Nisam ga ipak mogla ostaviti u njegovim najtežim trenucima'

'Varao me veći dio našeg braka: Nisam ga ipak mogla ostaviti u njegovim najtežim trenucima'
2

Oprostila mu je sve jer ga nije mogla ostaviti u njegovim 'najtežim' trenutcima. Ova mama troje djece saznala je da je suprug vara kada je vidjela njegove poruke ljubavnici

VIDEO

Alexandrea Acevedo (26), ostala je zatečena nakon što je saznala da ju je suprug Michael (31) varao veći dio njihova braka. No, unatoč izdaji, rekla je da je važno oprostiti mu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

tetovaža na licu 01:05

Žena mu je oprostila jer ga nije htjela napustiti u njegovom 'najmračnijem trenutku'. Alexandrea se potpuno uzdrmala nakon što je saznala da joj je suprug bio nevjeran tri i pol godine, a u braku su pet godina. Mama troje djece saznala je za izdaju kada je u prosincu 2022. ugledala poruku njegovoj ljubavnici na njegovom telefonu.

Mislite li da je moguće prijateljstvo nakon ljubavi?
Mislite li da je moguće prijateljstvo nakon ljubavi?

Nakon što se suočila s Michaelom, on joj je priznao da se posljednje tri i pol godine viđao s drugom ženom. Napustio je obiteljski dom na tjedan dana dok je Alexandrea pokušavala smisliti što želi.

Nakon što mu je zaprijetila razvodom, Michael je s vremenom počeo shvaćati da mora nešto promijeniti. Tada je odlučio raditi na popravljanju njihovog braka - naručio se na terapiju kako bi to i dokazao.

Postupci njezina muža poklopili su se s njegovim riječima kajanja što ju je potaknulo da mu da drugu priliku. 

- Kada sam prvi put saznala da me varao, bila sam povrijeđena, puna bijesa i nevjerice. Uvijek sam ga hvalila, pa mi je bilo teško kada sam saznala da je imao aferu - rekla je supruga.

Prolazila je kroz ciklus ludih emocija, od tuge preko povrijeđenosti do ljutnje i zbunjenosti, s pomalo nade.

Činio je sve da se pomire.

- Ali kad sam počela omekšavati, dopustila sam da riječi koje je govorio postanu smislenije i vidjela sam da njegove riječi odgovaraju njegovim djelima. Počela sam primjećivati njegov trud. Odlučio je uzeti bibliju, otići na terapije - dodaje ona.

Sada mnogo razgovaraju. On će se i dalje truditi i dokazivati joj se.

Nije ga htjela napustiti u teškim trenucima, jer je uvijek bio odličan tata, kako kaže, a brak je općenito bio dobar. Sve ju je šokiralo, ali je rekla da je to također bilo vrijeme kada je on stvarno trebao nekoga.

'Stalno mi se s prijateljima rugao u školi pa sam ga mrzila, ali ipak sam se udala za njega'
'Stalno mi se s prijateljima rugao u školi pa sam ga mrzila, ali ipak sam se udala za njega'

- Isprva sam se osjećao kao potpuno smeće, a kako je vrijeme prolazilo, osjećao sam se kao da je teret krivnje malo pao s mojih ramena. To je definitivno najveća pogreška koju sam ikada napravio i to je nešto zbog čega ću žaliti jako dugo, ako ne i zauvijek. Siguran sam da su postojali bolji načini da dođemo na bolje mjesto, ali sada smo ovdje. Zahvalan sam za drugu priliku - rekao je Michael.

Isprva je Michel rekao supruzi da su poruke od ljubavnice bile samo nasumične poruke od prijatelja, ali Alexandrein osjećaj rekao joj je da je tu nešto više. To ju je navelo da pregleda njegov telefon i otkrije istinu, prenosi Daily Star.

Kada je otkrila dovoljno informacija da se suoči s njim, postavila mu je još pitanja, a on je na kraju sve priznao.

- U početku je bilo puno ljutnje i boli - rekla je.

Alexandrea je ostala povrijeđena i izdana dok je smišljala kako krenuti naprijed. Michael je mislio da će biti lakše razvesti se kad se sve sazna, ali odjednom je shvatio da mora naporno raditi kako bi pokušao popraviti stvari.

- Nisam mogao samo tako otići - dodao je.

Prva stvar bila mu je spoznaja da mu treba Bog u životu.

- Ranije sam poricao sve te stvari, ali sam shvatio da se tako ne živi. Znao sam da mi treba pomoć i oko alkohola i da odem kod terapeuta da popravim stvari. Alexandrea je bila puno ljubaznija nego što bih ja vjerojatno bio. Prvo nisam htio razgovarati, ali ona je nastavila navaljivati i konačno sam se otvorio i počeo više pričati i pokušavati popraviti stvari. Želimo da stvari budu bolje, bili smo prilično dobri i prilično smo dobro upravljali stvarima i osjećam da mi sada ide bolje u razgovoru o stvarima. Nikada nisam bio pričljiv, a ona me uvijek pitala zašto ne pričam i konačno sam shvatio da trebam početi razgovarati - priznaje Michael.

Sve više i više žena prakticira neobavezni seks - evo koje su prednosti, a koji su nedostaci
Sve više i više žena prakticira neobavezni seks - evo koje su prednosti, a koji su nedostaci
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Znakovi Zodijaka koji će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.
PET SRETNIKA

Znakovi Zodijaka koji će pronaći ljubav u drugoj polovici 2024.

Ako je riječ o ljubavnoj suši, određenim će se znakovima sreća ipak nasmiješiti - riječ je o onima koji će uskoro uživati u novoj, prekrasnoj romansi
'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla