Lifestyle

Komentari 7

Nijemci imaju božićnu reklamu koja će dirnuti i one tvrdog srca

Nijemci imaju božićnu reklamu koja će dirnuti i one tvrdog srca

Reklama prikazuje emocionalan odnos djeda i unuke u doba korone, a postala je viralna jer šalje snažnu poruku koju su ljudi prepoznali i koja ih je dovela do suza

Reklama traje nešto više od dvije minute, a protagonist je djed koji je u izolaciji zbog korona virusa. Započinje vlastiti fitness pothvat iako mu je na raspolaganju samo jedna girja, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Melanija Trump prije odlaska okitila Bijelu kuću

On se bori s težinom tereta, a motivira ga uokvirena fotografija koju publika ne može vidjeti.

Uskoro će otkriti trenutak koji će otopiti i najhladnija srca te će objasniti zašto je djed trenirao tijekom ove usamljene godine.

POGLEDAJTE REKLAMU:

 

Na kraju se susreće sa svojom obitelji koja kiti bor, a on u ruke uzima unuku i podiže je kako bi mogla staviti zvijezdu na božićno drvce.

Reklamu je naručila njemačka farmaceutska kompanija Doc Morris i postala je viralna. Gledatelji komentiraju kako im je pobudila snažne emocije.

- Čestitam na ovom sjajnom video. Nikad nije prekasno da počnete brinuti o sebi i stvarima koje su uistinu važne. Ovo je važna poruka - komentirao je gledatelj.

- Rasplakala sam se - dodala je druga.

Reklamu je za Doc Morris snimila njemačka agencija Jung von Matt kao dio kampanje "Take care".

- Ove godine najbolji dar je to da smo zdravi i da smo dobro. Zato nam je vaše zdravlje važno. Kako biste, osobito za Božić, mogli brinuti o onome što je doista važno i provesti vrijeme uz članove obitelji i one koje volite. Doc Morris vama i vašim obiteljima želi sretan i nezaboravan Božić. Ostanite zdravi - stoji u opisu reklame.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Najčitaniji članci