Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Novi burgeraj u Sigetu: Burgeri se jedu 's nogu' kao na festivalu

Novi burgeraj u Sigetu: Burgeri se jedu 's nogu' kao na festivalu
1

Tajna mojih burgera je primjena samo domaćih sastojaka iz naših OPG-ova, od salate do brioš peciva, a meso je 100 posto juneće, tvrdi Renato Đošić koji meso priprema dan prije pečenja

Prvi zagrebački reper Renato Đošić (Renman) je nakon dugogodišnjeg iskustva rada u ugostiteljstvu odlučio otvoriti vlastiti burgeraj KSS Burger One koji se nalazi na zagrebačkom Sigetu u ulici Froudeova 7c.

Sanjate da umirete, padate ili da vam zubi ispadaju? Evo što to doista znači za svakog od nas
Sanjate da umirete, padate ili da vam zubi ispadaju? Evo što to doista znači za svakog od nas

Njegova ljubav prema burgerima počela je rasti nakon rada na festivalima i adventskim kućicama pa je jednostavno odlučio da se želi samostalno upustiti u kulinarske vode. Kod njega se trenutno u ponudi može naći pet vrsta burgera: običan classic, cheeseburger, country, chicken i dječji. Cijene se kreću od 28 (dječji) do 55 (country) kuna. Može se naručiti i pomfrit kao prilog, a uskoro u ponudi naći će se i pića.

Baš kao i na festivalima, burgeraj kod Renata osmišljen je da se burger jede 's nogu', uz čašu omiljenog piva ili gaziranog pića. Visoki barski stolovi dovoljni su da odložite hranu i piće, pojedete i nastavite dalje. Sve izgleda kao mali kiosk, a unutra je prava tvornica burgera kojima Renato ozbiljno pristupa. On cijeni dobre namirnice, i kod njega, kako kaže, nema 'varanja' sa sastojcima.

- Tajna mojih burgera je primjena samo domaćih sastojaka iz naših OPG-ova, od salate do brioš peciva, a meso koje koristim je 100 posto juneće – tvrdi Đošić i dodaje kako je njemu osobno najdraži burger klasičan cheeseburger. Ono što je ključno, tvrdi Renato, kod pripreme burgera je meso koje se mora pripremiti barem 24 sata prije pečenja. Kod Renata smo isprobali Country burger s namazom od milerama, poriluka i kopra. Tu je i običan hambi koji burgeru daje specifičan okus. Sve upotpunjuje pečena slanina, luk, kiseli krastavci, gauda sir i zelena salata. Meso je odlično i nije predebelo.

Mladi par preuzeo stari restoran na Maksimiru i dao mu novi sjaj
Mladi par preuzeo stari restoran na Maksimiru i dao mu novi sjaj

Ovaj burgeraj osim ukusnih zalogaja krasi i jedinstveno ime, a Đošić objašnjava kako ime burgeraja znači K kao kvalitetno, S kao sočno i na kraju S kao sjajno. Radno vrijeme burgeraja je svakim danom od 10 do 22 sata osim nedjelje, a uskoro će biti uvedena i dostava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18
Danas je Čista srijeda: Znate li zašto se zove i Pepelnica te za koga su obavezni post i nemrs?
POČINJE KORIZMA

Danas je Čista srijeda: Znate li zašto se zove i Pepelnica te za koga su obavezni post i nemrs?

Na Čistu srijedu, prema katoličkoj tradiciji, svećenici nanose pepeo vjernicima na glavu, a uključuje i post koji je obavezan za sve od 18. do 60. godine. Dobrovoljno mogu sudjelovati i mlađi i stariji
Dnevni horoskop za srijedu 5. ožujka: Bik bi mogao otići na put, Škorpion je nezadovoljan
ŠTO VAS ČEKA?

Dnevni horoskop za srijedu 5. ožujka: Bik bi mogao otići na put, Škorpion je nezadovoljan

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 5. ožujka i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Zara prodaje kamen sa špagom za 30 eura: Biste li ga kupili?
IZAZVAO BROJNE REAKCIJE

Zara prodaje kamen sa špagom za 30 eura: Biste li ga kupili?

Zara Home, brend modernim komadima za dom, nedavno je izazvao pravu buru reakcija na društvenim mrežama s jednim neočekivanim proizvodom – držačem za vrata