Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Skinula više od 80 kilograma

Odlučila drastično smršavjeti: Bojala sam se da me se djeca neće sjećati, mrzila sam slikanje
1

U trenutku kad je imala 140 kilograma, jedna je majka shvatila da uopće nema obiteljskih fotografija s djecom, jer izbjegava fotografiranje. To joj je bio glavni motiv da promijeni navike i život

VIDEO

Sa samo 34 godine Maggie Wells imala je gotovo 140 kilograma. Njeno je zdravlje bilo ugroženo, no to za nju i nije bio najveći problem. Mučilo ju je to da njezin sin, koji je tada imao 6 godina, ako joj se nešto dogodi neće imati fotografija koje bi ga mogle sjećati na nju.  

It’s never too late to change the game you are playing.

Objavljuje Get It, GirlSubota, 13. lipnja 2020.

- Nisam se bojala da ću umrijeti zbog svoje težine, ali bojala sam se da me se moja djeca neće imati na temelju čega prisjećati, jer smo tada imali možda tek dvije zajedničke fotografije - kaže Maggie.

Ecija otkrila kako je smršavila: Rano ustajem, ne pijem alkohol
Ecija otkrila kako je smršavila: Rano ustajem, ne pijem alkohol

Godinama joj je, naime, bilo previše neugodno stati pred objektiv kad su se snimale obiteljske fotografije, tako da ih nije ni imala. I to joj je na kraju postao najveći motiv za promjenu životnog stila, kako bi skinula kilograme.  

POGLEDAJTE VIDEO: Operacije za mršavljenje dostupne u Varaždinu

Pokretanje videa...

01:29

U siječnju 2018. odlučila je da će izbaciti sve dodane šećere iz prehrane te počela smanjivati ​​unos ugljikohidrata. U roku od mjesec dana izgubila je gotovo 11 kilograma, što joj je bio dodatni poticaj da nastavi. 

Ana Nikolić smršavila 50 kila i ne odustaje: Predaja nije opcija
Ana Nikolić smršavila 50 kila i ne odustaje: Predaja nije opcija

- Umjesto da se fokusiram na gubitak 50 kilograma, ili 5 kilograma, svejedno, fokusirala bih se samo na iduća 24 sata. Rekla bih sebi: 'Moram izgurati samo iduća 24 sata'. Ako sutra poželim neku hranu ili piće, dopustit ću si to, no ovih 24 sata moram se držati odluka'. - priča Maggie. 

I think it is easy to forget, just where I began. Truthfully, I was about 40 lbs less in this picture than my highest weight of 320lbs. True story, my thighs are now smaller than my arms are in this picture.

Objavljuje Get It, GirlPonedjeljak, 11. svibnja 2020.

Nakon što se navikla na disciplinu oko hrane, prešla je na ketogenu dijetu, s niskim udjelom ugljikohidrata. Ta joj je dijeta pomogla da izgura do velike promjene. Naime, kako nema sredstava za kupovinu skupih i teško dostupnih nadomjestaka za prehranu koji bi poduprli mršavljenje, Maggie je stavila meso, povrće i jaja u fokus većine svojih obroka, prenosi portal Health.

“For there is nothing lost that can’t be found, if sought.” - Edmund Spencer. I may not be where I want to be, but that does not keep me for moving forward. I don’t stop. I don’t give up.

Objavljuje Get It, GirlPonedjeljak, 4. svibnja 2020.

- Otkrila sam da ovu dijetu može provesti svatko, jer ne zahtijeva poseban proračun - kaže mlada žena koja je u međuvremenu skinula oko 83 kilograma. Kaže kako je tome najviše pridonijelo to što je cijelo vrijeme pazila na to što unosi u organizam.

Nakon što je smršavila, fanovi govore da je Adele ista Paulson
Nakon što je smršavila, fanovi govore da je Adele ista Paulson

Sad kad je skinula kilograme, napravila je još jedan korak, uvrstivši u svoju rutinu i vježbanje. 

Don’t think that just because you have a little extra, you have to wear a high waisted suit to “hide” your flaws. I have...

Objavljuje Get It, GirlSrijeda, 10. lipnja 2020.

- Osjećam se kao da sam 15 godina mlađa. Ne znam kako bih to opisala, osim da se osjećam kao potpuno nova osoba. Imam mentalnu jasnoću i doslovno potpuno novi stil života - kaže. I ne samo to: Stekla je samopouzdanje i sad je spremna stati pred fotoaparat. Tako je nedavno otvorila Facebook stranicu, kako bi dokumentirala svoje putovanje.

This might not be what some people would consider a bikini body. Good thing I’m not considering other people. ☀️🏝🏝

Objavljuje Get It, GirlNedjelja, 7. lipnja 2020.

Danas se ponosi dijeljenjem stvarnih, neretuširanih fotografija, a sve je otvorenija i prema mogućnosti da obavi operaciju uklanjanja viška kože. 

Cute bralette alert! You can still get this in Medium and Large from Cashmere + Cotton Boutique. I don’t have a coupon code. I just wanted to share. I have on a size Large.

Objavljuje Get It, GirlSubota, 6. lipnja 2020.

- Financijski, operaciju si ne mogu priuštiti, tako da moje tijelo još nije izmijenjeno onako kako bih voljela - kaže Maggie. Unatoč svemu, vrlo je sretna što joj je gubitak kilograma omogućio da bude prisutnija u životu svoje obitelji, posebno kad su u pitanju djeca.

- Živjela sam život u kojem sam bila samo prolaznik u njihovim životima, sad mogu i želim biti i sudionik u svemu - zaključuje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru