Lifestyle

Komentari 2

Otkrila je svoju metodu za koju se zaklinje da liječi nesanicu

Otkrila je svoju metodu za koju se zaklinje da liječi nesanicu

Studentica psihologije poslužila se TikTokom kako bi s javnošću podijelila jednostavan trik koji joj, tvrdi, pomaže da utone u san za samo pet minuta. Mnogi su komentirali da će to iskušati i sami

Djevojka, koja se na TikToku pojavljuje pod nadimkom @psychologee, na ovoj društvenoj mreži dijeli trikove poput 'kako drastično poboljšati pamćenje na ispitima' kao i zanimljive psihološke činjenice o ljudima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jedan od njezinih savjeta povezan je sa spavanjem, odnosno, ona tvrdi kako je naučila trik koji joj pomaže usnuti vrlo brzo.

Njezin video uradak pregledan je više od 4 milijuna puta.

- Moj profesor psihologije rekao mi je ovaj trik, kako da zaspim za samo pet minuta. Izliječio je moju nesanicu - rekla je u videu pa pojasnila što treba napraviti.

Zapravo je vrlo jednostavno - potrebno je samo u glavi nabrajati koješta, ali važno je da te riječi nisu izravno povezane. Na primjer, ponavljajte krumpir, Tarzan, violina.

Objasnila je da sve što trebate učiniti je da počnete nabrajati stvari u glavi - ali morate osigurati da one nisu izravno povezane.

- Što slučajnije, to bolje - rekla je.

Otkako je objavljen, videozapis je lajkalo preko pola milijuna ljudi, a uz video se našlo i više od 4000 komentara.

- Ovo je super ideja, jednostavno sam sebi toliko dosađuješ, da na kraju zaspeš od čiste dosade - napisao je netko.

- Što se više trudite pokušavati zaspati, to vam je teže, ali ako se koncentrirate na slučajne stvari, brže ćete zaspati - prokomentirao je netko drugi.

Neki su napisali da će svakako iskušati ovu metodu, a bilo je i onih koji su je već isprobali i zadovoljni su rezultatom.

- Ovo zapravo djeluje, napravio sam to sinoć - piše među komentarima, a bilo je i onih pomalo sumnjičavih koji vjeruju da je njihov mozak iznad toga.

- Moj mozak će jednostavno pokušati pronaći poveznicu među tim stvarima - napisao je jedan od mnogih koji su pogledali video, a prenosi Mirror.

Najčitaniji članci