Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

'Otkrila sam da ima ljubavnicu, a tad je priznao kako prema njoj osjeća nevjerojatnu kemiju'

'Otkrila sam da ima ljubavnicu, a tad je priznao kako prema njoj osjeća nevjerojatnu kemiju'

Natjerala sam ga da mi kaže sve detalje i rekao mi je da se tu radilo samo o seksu, da on i ta druga žena imaju nevjerojatnu seksualnu kemiju, ali da nije zaljubljen u nju, ispričala je

VIDEO

Čitateljica je anonimno pitala Mirrorovu savjetnicu za veze i ljubav što napraviti i kako dalje nakon što je saznala da je dugogodišnji dečko vara 'jer osjeća nevjerojatnu kemiju prema drugoj ženi'.

Ovo je njezina ispovijest i savjet koji je dobila:

Nedavno sam saznala da je moj dugogodišnji partner imao aferu. To je takav klišej, ali nakon što sam postala sumnjičava da nešto nije u redu, provjerila sam njegov telefon i pronašla više 'vrlo intenzivnih' e-mailova koje je razmijenio s drugom ženom.

POGLEDAJTE VIDEO: Osveta prevarene žene

Pokretanje videa...

Izrezala suprugu hlače 01:23

Rekla sam mu da znam za mailove i nije mi ni pokušao lagati. Rasplakao se i molio me da mu oprostim. 

Natjerala sam ga da mi kaže sve detalje i rekao mi je da se tu radilo samo o seksu, da on i ta druga žena imaju nevjerojatnu seksualnu kemiju, ali da nije zaljubljen u nju.

Ovo priznanje me je jako povrijedilo jer je naš seksualni život bio katastrofalan i zbog toga sam se grozno osjećala. Izgubila sam posao i bila sam kod kuće mjesecima, nisam imala volje za ništa, pa tako ni za seks - što je on znao. A zbog ovog priznanja moja slika o samoj sebi je još više potonula. Užasno me razljutio da umjesto da mi pomogne, da je on našao drugu ženu za seks. 

Psihologinja savjetuje kako nekoga što bezbolnije odbiti
Psihologinja savjetuje kako nekoga što bezbolnije odbiti

Budući da nismo u braku, osjećam se jako nesigurno. Kaže da mu je žao i da želi poraditi na našoj vezi, ali moje samopoštovanje i samopouzdanje su uništeni. Zajedno smo osam godina, a čuti da ga tako jako privlači druga žena je bilo strašno. 

Coleen odgovara:

Zvuči kao da je prije njegove afere vaše samopouzdanje bilo jako nisko i da je to utjecalo na sve aspekte vašeg zajedničkog života, pa tako i na seks. Mislim da njegova isprika da je to bio 'samo seks' uopće nije isprika - trebaš li se zbog toga bolje osjećati? Bez obzira jeste li u braku ili ne, on vas je prevario, lagao vam je - i to je izdaja.

Iz tvog pisma pomalo se čini da kriviš sebe - za gubitak posla i interesa za život. Ono što bi partner trebao učiniti u ovoj situaciji jest napraviti što može kako bi ti pomogao da opet nađeš stvari koje te vesele i da se pokreneš. A ne započeti aferu s drugom ženom. To što se dogodilo, to je on napravio - to je bio njegov izbor. Prešao je granicu.

Što se tiče budućnosti vaše veze, ako je to ono što želiš, trebat će vremena, puno razgovora, potpune iskrenosti i eventualno razgovor s profesionalcem, ali najbitnije pitanje je - možeš li mu opet vjerovati. 

Djevac (41) traži ljubav na internetu: 'Želim da je nevina'
Djevac (41) traži ljubav na internetu: 'Želim da je nevina'

I razmisli o ovome - ako ponovno izgradiš svoje samopouzdanje i počneš razmišljati o tome što želiš, tada bi mogla shvatiti da on nije čovjek kojeg (više) želiš. 

On je svoj izbor donio, sad je na tebi da odlučiš što želiš u svojoj budućnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa