Obavijesti

Lifestyle

Komentari 12

Ovaj puni Mjesec utjecat će na svaki znak i poljuljati sigurnost

Ovaj puni Mjesec utjecat će na svaki znak i poljuljati sigurnost
1

Uz tako intenzivan lunarni trenutak, koji dolazi kako bi poljuljao našu rutinu, moramo se prisjetiti prizemne strane perioda Bika da bi se zadržali na svojem putu, kaže astrologinja Lisa Stardust

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Podsjetimo se koliko je Zemlja lijepa - opustite se i uživajte!

Dolazimo na energetski visoku točku proljeća u četvrtak 7. svibnja, jer se tada puni Mjesec pojavljuje na nebu u snažnom znaku Škorpiona. Puni Mjesec u svibnju tradicionalno je poznat kao Cvjetni mjesec, ali ispod ovogodišnjeg se ne događa puno 'cvjetnih' osjećaja - ovaj puta smo izloženi intenzivnoj mjesečini, a to će imati utjecaja na svaki horoskopski znak.

POGLEDAJTE VIDEO - Kakvi su horoskopski znakovi na poslu:

Pokretanje videa...

01:39

Kao što smo spomenuli, ovaj puni Mjesec ima energiju Škorpiona i utječe na emocionalni intenzitet i intimnost. Ovaj je znak povezan s tabuima i drugim skrivenim područjima, tako da ćemo u kombinaciji sa svjetlosti i otvarajućim očima punog Mjeseca vjerojatno svjedočiti tajnama koje izlaze na površinu i željama koje nas dovode u iskušenje da krenemo drugim životnim putevima.

- Ovaj puni Mjesec prilika je za sve nas da se transformiramo i evoluiramo sve dok poduzimamo određene korake koje vode tim promjenama - kazala je astrologinja Lisa Stardust.

- Uz tako intenzivan lunarni trenutak, koji dolazi kako bi poljuljao našu rutinu, moramo se prisjetiti prizemne strane perioda Bika kako bi se zadržali na svojem putu, čak i ako se emocionalno osjećamo na rubu - dodala je.

Kakvi ste dok čistite? Bik je temeljit, za Vagu je sve zabava
Kakvi ste dok čistite? Bik je temeljit, za Vagu je sve zabava

Ovan 

Ljubav: Ovo je intenzivno, ali taj intenzitet bi mogao biti zapravo dobra i seksi stvar ukoliko je usmjerena na iskrenu ljubavnu vezu. Podijelite svoje tajne s ljubavnikom i promatrajte kako se intimnost razvija.

Karijera: Upravljanje novcem vam se mota po glavi. 

- Otplata duga i kreditnih kartica bit će ključna tema tijekom ove mjesečine - kaže Stardust i dodaje da dopustite punom Mjesecu neka osvijetli neke ideje koje bi mogle nadoknaditi financijske poteškoće iz prošlosti.

Prijateljstvo: Morate zaštititi svoju dragocjenu energiju pa budite oprezni kome dopuštate pristup vašim unutarnjim mislima.

Bik 

Ljubav: Spremni ste napraviti sve što je potrebno kako biste ozdravili odnos s partnerom i potaknuli njegov rast ili ćete se raspasti. 

- Odnosi su sada važniji nego ikad, zbog čega dajete 100 posto sebe kako biste ih poboljšali - kaže Stardust.

Karijera: Pokažite malo više sebe svojem šefu i najbližim kolegama jer vam to zapravo može pomoći u poslu. Budite otvoreni i ranjivi pod ovim punim Mjesecom kako biste uspjeli izgraditi vezu sa svojim timom.

Prijateljstvo: Koristite mjesečevu energiju da unesete uzbuđenje i otvorenost u svoja najbliža prijateljstva. Važna je iskrenost bez obzira na sve.

Blizanci 

Ljubav: Puni Mjesec sada osvjetljava emocionalna pitanja, pa je dobro vrijeme da se pozabavite stvarima u svojim romantičnim vezama kojima je potrebno poboljšanje. Okončajte sve toksične navike prije nego bude prekasno.

Karijera: Usredotočite se na svoje vlastite radne limite tijekom ove mjesečine i ne dopustite da vas tuđi problemi odvlače od odgovornosti. 

- Kolege vam mogu napraviti dramu, ali vi to možete i morate ignorirati - kaže Stardust.

Prijateljstvo: Prirodno ste društveni znak, ali ne možete zanemariti vlastitu dobrobit u korist prijateljstava. Prekomjerno izlaganje samoga sebe bez ostavljanja vremena za oporavak, to nije održivo. Zato, odvojite vrijeme za sebe tijekom ove mjesečine kako biste se ponovo povezali sami sa sa sobom.

Ilustracija ljubavi

Rak 

Ljubav: Imati puni Mjesec u nekom znaku vode, povlači vas duboko u more lepršavih osjećaja. 

- Romantika je u zraku, zbog čega tražite ljubav - kaže Stardust i dodaje da je iskrenost sada naglašena pa imate priliku izgraditi autentičnu vezu.

Karijera: Sada je sjajno vrijeme da kopate dublje i omogućite vašim najkreativnijim vizijama da se razviju u vašoj karijeri. Ne bojte se unositi osobni dodir ili dio vašeg umjetničkog talenta u projekt ili na sastanak sa šefom - možda je to samo trešnja na vrhu torte kojoj su se svi nadali.

Prijateljstvo: Ova je mjesečina možda naporna, ali može biti i puna zadovoljstva - posebno unutar najbližih i najiskrenijih odnosa. Budite razigrani i zabavni sa svojim prijateljima kako biste zajedno proslavili lunarnu energiju.

Lav 

Ljubav: S toliko intenzivnih osjećaja i otkrića koje izlaze na površinu, ovo je pravo vrijeme da usporite i odvojite malo vremena za opuštanje sa svojim partnerom. Isplanirajte kupku za dvoje ili popijte čašu vina zajedno da se povežete.

Karijera: - Vaš je osobni život sada nestabilan, i zato se fokusirate na posao kako biste izbjegli obiteljsku dramu - kaže Stardust. 

Primiti se posla je dobar način da preusmjerite energiju već sada, ali ne zaboravite na vrijeme koje trebate izdvojiti sami za sebe.

Prijateljstvo: U vašem se obiteljskom životu stvari odvijaju intenzivno, bilo da se radi o obitelji, bliskim prijateljima ili samo o vašim cimerima. Savjet za puni Mjesec je - ostanite hladni, sabrani i budite blagi. Svi se osjećaju ranjivo, ne samo vi, pa to imajte na umu prije nego vam kočnice popuste.

Djevica 

Ljubav: Neke teške realnosti i osjećaji mogu se pojaviti u vašem odnosu unutar ove mjesečine. Koristite promišljene riječi kako biste olakšali otvorene i iskrene razgovore o tome, jer je to najbolji način da se stvari poprave.

Karijera: Ovaj puni mjesec možda je naporan, ali zapravo vam nudi prijeko potrebnu priliku da predahnete od posla. 

- Završavate mnoštvo projekata, a to će vam dati priliku da se odmorite - kaže Stardust.

Prijateljstvo: Čuvajte se tračeva koji se sada pojavljuju u krugu vaših prijatelja. Slušanje dramatičnih stvari može biti ovisnost, ali, također, to izvlači pozitivnu energiju iz vas. Tijekom ove mjesečine najbolje vam je izbjegavati tračeve i usredotočiti se na razgovore koji podižu energiju i prosvjetljavaju.

Vaga 

Ljubav: Ponekad možete biti pasivni u ljubavi, ali upravo ste sada spremni reći ono što želite, što će ojačati vašu vezu. 

- Vaše samopoštovanje je na visokoj razini, zbog čega ćete sami sebe uvjeriti u vlastitu moć - kaže Stardust.

Karijera: Ova je mjesečina dodatna motivacija za vas, jer više nego ikad možete vidjeti koliko ste vrijedni i gdje leže vaši talenti. Upotrijebite ovu energiju za izgradnju dubljih profesionalnih veza i stvaranje novih odskočnih dasaka u karijeri.

Prijateljstvo: Sada imate priliku vidjeti vrijednost u nekim od svojih najbližih prijateljstava - ali u nekima ćete vidjeti manjkavost, nekvalitetu odnosa i površnost. Usredotočite se na njegovanje odnosa zbog kojih se osjećate dobro, voljeno, poštovano i u kojima imate podršku.

Fotolia

Škorpion 

Ljubav: Ne spuštajte svoje standarde u ljubavi, ni pod koju cijenu. Ova mjesečina će vam pokazati da se moćni i vrijedni poštovanja i da zaslužujete biti s nekim tko to vidi u vama. Provjerite jeste li sada s nekim takvim ili ne.

Karijera: Usmjerite svoju mjesečevu energiju prema pronalaženju načina da se istinski izrazite kroz svoj posao. Kada radite posao koji ima smisao, on postaje dio vaših potreba.

Prijateljstvo: Pun Mjesec u vašem znaku vas osvjetljava, ali bolje je usmjeriti tu energiju prema unutra, nego je davati prijateljima. 

- Oslonite se na svoje samopouzdanje, prijatelji će čekati s druge strane - kaže Stardust.

Strijelac 

Ljubav: Ako imate rane i tajne koje će do izražaja doći tijekom ove mjesečine, zamolite partnera za malo više prostora i razumijevanja dok zacijelite i smirite se.

Karijera: Usredotočite energiju na to kako stvoriti više smisla u svojem radu. 

- Usmjerili ste se prema prosvjetljenju i duhovnim stvarima - kaže Stardust. 

Unesite u svoje projekte malo mističnosti i duhovnosti, to vam može pomoći u rastu.

Prijateljstvo: Trenutno ste duhovna spužva, stoga budite selektivni kome se otvarate pod ovim Mjesecom. Okružite se samo prijateljima koji vam daju najviše podrške i prosvjetljenja i koji vam mogu pomoći dok prolazite kroz svoj rast.

Jarac 

Ljubav: Bez obzira jeste li u vezi ili ne, energija ove mjesečine potiče vas da izgradite temelj prijateljstva ispod ljubavi. Bez toga, sve što imate su hormoni. Zato, odvojite vrijeme kako biste upoznali svojeg partnera ili završili tu priču i krenuli ispočetka kako treba.

Karijera: Sa svim ovim kaosom koji se događa u svijetu, osjećate se pozvanima da napravite više pozitivnih promjena kroz svoj posao. Dopustite punom Mjesecu da inspirira ideje u vama o načinima na koje možete pomoći čovječanstvu kroz svoju karijeru.

Prijateljstvo: Odvajate pšenicu od kukolja u krugu prijatelja - to je dobra stvar, jer oni koji ostanu, stajat će uz vas još dugo vremena. 

Vodenjak 

Ljubav: Imate li veliku reputaciju kada je u pitanju ljubav? Čuvajte se prošlosti i drame koja izlazi na vidjelo ili glasina koje vas oslikavaju onako kako se ne osjećate niti takvo mišljenje imate o sebi. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom kako biste uklonili sve zablude.

Karijera: Ponekad unošenje svim bićem u karijeru može biti dobra stvar, zato dopustite da vas ta energija lansira u nove visine. 

- Posao se zahuktao, a to je ono što vam odvraća pažnju od trenutne situacije u svijetu - kaže Stardust.

Prijateljstvo: Ova mjesečina nudi vam priliku za povezivanjem pa se nemojte zazirati od dobrih odnosa sa prijateljima, posebno ako znate da vam mogu pružiti odskočnu dasku kad je riječ o napretku u poslu i karijeri.

Ovnovi i Bikovi posvetit će se poslu, a Škorpioni će zavoditi
Ovnovi i Bikovi posvetit će se poslu, a Škorpioni će zavoditi

Ribe 

Ljubav: S punim Mjesecom u znaku Škorpiona, vi plivate u svojim osjećajima i prihvaćate ljubav s potpuno otvorenim srcem. Spremni ste za iskrenost i autentičnost, pa govorite samo istinu i zamolite partnera da učini isto.

Karijera: Ova mjesečina omogućava razmišljanje o svim mogućnostima koje vam se nude u karijeri. 

- Vaša glava je trenutno u oblacima i sanjarite o budućnost. Zapišite svoje ideje kako biste kasnije mogli djelovati po tom pitanju - kaže Stardust.

Prijateljstvo: Čak i ako ste zaglavili kod kuće, stvari možete zamiješati unutar svojih prijateljstava bez uobičajenih tekstualnih poruka. Umjesto toga organizirajte zabavno virtualno druženje, na primjer, pohađajte zajedno online vježbanje joge ili zajedno posjetite online muzej - a sve kako biste promijenili vibraciju, prenosi bustle.com.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Upravitelji šuma na Islandu pozvali građane da grle stabla

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA sa Robertom Knjazom:

Pokretanje videa...

00:25
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'