Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Pogledajte u dlan i saznajte što otkriva: Tamo su četiri linije - srca, glave, života i sudbine

Pogledajte u dlan i saznajte što otkriva: Tamo su četiri linije - srca, glave, života i sudbine

Najvažnija linija u ljubavi je linija srca. Isprekidana predstavlja osobu rastrganu između neovisnosti i dubokog odnosa. Male linije koje se granaju prema gore pokazuju da ste skloni flertu

VIDEO

Linija braka nalazi se ispod malog prsta i teče od brida dlana. Vrlo je kratka. Jedna linija označava jedan brak, a kad se račva znači da će se osoba dva puta vjenčati. Ova linija pokazuje i kada će se netko udati ili oženiti te koliko će djece imati. Ako nema linije, nema ni braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Udala se Paris Hilton VIDEO

Sudbina se čita iz desnog dlana, a lijevi će potvrditi ili odbaciti sumnje. Koliko će bračna strast trajati otkrit će bračna linija, ali i mesnatije ruke i prsti...

Postoje četiri osnovne linije - linija srca, glave, života i sudbine. Želite li odrediti približno vrijeme kad će vam se nešto dogoditi, podijelite linije otprilike na sedam dekada, u kojoj će na neki događaj upućivati određeni znak (krug, karika, mrlja). Na slici: life line - života, heart line - srca, fate line - sudbine, head line - glave, gridle of Venus - Venerin pojas.

Kada linija srca završava ispod kažiprsta osoba je idealist i veliki romantičar. Kad linija završava između kažiprsta i srednjeg prsta osoba nije zahtjevan partner, mila je i iskrena, a ako završava ispod srednjeg prsta puna je ljubavi, ali je ne iskazuje. Pauze i prekidi na ovoj liniji upućuju na slomljeno srce.

Najvažnija linija u ljubavi je linija srca. Isprekidana predstavlja osobu rastrganu između neovisnosti i dubokog odnosa. Male linije koje se granaju prema gore pokazuju da ste skloni flertu, a prema dolje pokazuju nepovjerljivu narav i osobu koja je emotivno povrijeđena. Pauze i prekidi upućuju na slomljeno srce.

13 stvari koje zreli muškarci ne rade i žene ih zato obožavaju
13 stvari koje zreli muškarci ne rade i žene ih zato obožavaju

Nijedna linija nije savršena. Najčešće se račvaju, a ako se račva pojavljuje na kraju, pojačava se snaga te linije. Slabo izražena linija znak je nedostatka energije. Male kose crte koje idu prema gore bezopasne su, dok one prema dolje oduzimaju snagu liniji. Prekidi u linijama mogu označavati vrijeme slabosti, i životnog nesklada ili završetak jednog načina života.

Venerin brijeg nalazi se u podnožju palca. Smatra se najvećim znakom seksualnosti, ljubomore i emotivnih veza. Ako je Venerin brijeg ispupčen i naglašen osoba je sklona užicima, lijepa je, vitalna i izrazito osjećajna.

Pri čitanju iz dlana važna je i udaljenost palca od kažiprsta. Kada otvorite dlan, a prste skupite obratite pažnju pod kojim su kutem prsti. Ako je odnos palca i kažiprsta pod pravim kutem (90 stupnjeva) seksualna aktivnost je dobra i uspješno zadovoljavate partnera, međutim ako je taj raspon manji, moguće su teškoće.

Venerin pojas označava početke ljubomore koju osoba skriva u sebi i nije je ni svjesna ili se vjerojatno nije nikad u životu nije istinski zaljubila. Liniju nemaju svi, a označava mnogo partnera i ljubavnika, koji se mogu javiti i kasnije u životu, ne samo u mladosti.

Kako pronaći granicu između samostalnosti i bliskosti u vezi?
Kako pronaći granicu između samostalnosti i bliskosti u vezi?

Slabo izražena linija srca upućuje na emocionalnu nestabilnost i problem uspostavljanja komunikacije s drugima. Tamne mrlje na liniji srca upućuju na sjetne i ponekad depresivne ljude, a uzak prostor između linije glave i linije srca znak su introvertirane osobe, na prvu loptu vrlo zatvorene u ljubavi.

Strastveni i skloniji ugađanju sebi (pa i materijalnoj ugodi) su ljudi koji imaju deblje ruke i mesnatije prste, dok dulji i šiljati prsti upućuju na seksualnu nezainteresiranost.

Srčana linija upućuje na mnoge veze i ljubavni avanturizam. Što je deblja, osoba je seksualno privlačnija i ima jaču seksualnu želju koju će utažiti samo partner iste ‘snage’. Spajaju li se linija srca i glave koja je tik ispod, čovjek misli samo srcem. Kad je linija srca visoko na dlanu, osoba je inteligentna.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom