Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Pokažite ljubav i kad ste ljuti

Pokažite ljubav i kad ste ljuti
1

Svatko od nas drugačije pokazuje ljutnju, ali i kada smo ljuti na nekoga i dalje malim gestama možemo pokazati toj osobi da nam je stalo do nje te i na taj način smiriti situaciju

VIDEO

Ljutnja je stvarna, snažna emocija koju svi osjećamo - čak i ako se pokušavamo pretvarati suprotno. Svatko od nas drugačije pokazuje ovu emociju: neki od nas viču, plaču ili se povlače šutnjom.

Kad ljutnja izmakne kontroli, ljudi mogu upotrijebiti čak i nasilje. Važno je napomenuti da za ovakvu vrstu agresivnog bijesa ili bilo koju vrstu nasilja treba potražiti stručnu pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO (zanimljivosti o suzama):

Pokretanje videa...

Činjenice o suzama 00:47

Dakle, je li moguće pokazati nekome da vam je i dalje stalo čak i kad ste ljuti? Odgovor je jednostavno da.

Ovo je sedam načina da kažete 'volim te', čak i kada ste ljuti:

1. Prenesite svoje osjećaje (uključujući i one pozitivne)

U redu je priznati nekome da ste ljuti zbog neke konkretne situacije, ali im isto tako dajte do znanja da iako ste ljuti da ih svejedno volite. To je posebno važno kada je u to uključeno dijete.

Jedino što moj muž i ja sada imamo zajedničko su naša djeca
Jedino što moj muž i ja sada imamo zajedničko su naša djeca

2. Ne uskraćujte ljubav niti brigu

Ponekad je potrebno neko vrijeme da se strasti smire nakon svađe. U međuvremenu, nastavite raditi ono što bi napravili i inače za obično osobu koju volite.

3. Pisanje može pomoći

Ljutnja treba izlaz, a iskaljivanje na ljudima nije rješenje. Pisanje može djelovati terapeutski. Daje vam prostor da se izrazite kako se osjećate. Jednom kad dopustite da vaša ljutnja ili bijes ili povrijeđenost izađe iz vas, obično možete razmišljati i komunicirati s mnogo jasnijim umom.

4. Zadržite vašu svađu privatnom

Ni pod kojim uvjetima ne pišite o svom bijesu ili svađi s nekim na društvenim medijima. Ako obično sve stavljate na društvene mreže, ovaj put nemojte. Poštuj privatnost svog odnosa.

Blogerica tvrdi: Zarin broj 12 traperica je manji od broja 8 u druga dva high street dućana
Blogerica tvrdi:  Zarin broj 12 traperica je manji od broja 8 u druga dva high street dućana

To pokazuje vašoj voljenoj osobi da poštujete ono što se događa između vas.

5. Pokažite male geste ljubaznosti

Prekinite napetost između vas radeći nešto maleno, kao što je gledanja TV emisije za koju znate da je druga osoba želi gledati (čak i ako vam se ne sviđa).

6. Slušajte drugu stranu

Vaše mišljenje nije jedina perspektiva koju treba razmotriti. Zamolite osobu na koju ste ljuti da podijeli s vama i svoje mišljenje. Stvorite siguran prostor u kojem možete biti iskreni o situaciji, tako da možete razumjeti obje strane priče.

7. Poklonite zagrljaj

Ovo bi mogla biti najteža gesta. Ali nakon svega - razgovora, pisanja, slušanja - ništa ne kaže bolje 'volim te (iako sam toliko ljut na tebe)' poput iskrenog zagrljaja, piše Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se
Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu