Lifestyle

Komentari 48

'Potrošila sam na povećanje grudi sve što su mi roditelji uštedjeli, ukupno 209.000 kn'

'Potrošila sam na povećanje grudi sve što su mi roditelji uštedjeli, ukupno 209.000 kn'

Kad je Jessy Bunny (19) bila djevojčica, roditelji joj nisu dopuštali da se igra s lutkama i ostalim igrama za djevojčice. Prije dvije godine se preselila i podvrgla mnogim kirurškim zahvatima da izgleda kao Barbie

Odrastajući u konzervativnom ruralnom selu u Njemačkoj, Jessy Bunny (19)  je htjela biti drugačija i preselila se u Beč, nakon što je napustila školu 2019. godine. Oduvijek je htjela izgledati ženstveno, ali roditelji joj nisu dopuštali da se šminka. Kad se preselila, potrošila je oko 209.000 kuna na operacije kako bi izgledala kao barbika.

POGLEDAJTE VIDEO:

 Kirurški zahvati su uključivali liposukciju, filere za obraze i bradu te filere za usne.

- Odrasla sam u jednom selu u Njemačkoj i uvijek sam se željela šminkati i ponašati ženstveno. Mojim roditeljima se to nije sviđalo pa sam se preselila u drugi grad i novac koji su mi oni uštedjeli potrošila sam na povećanje grudi - ispričala je Jessy i dodala kako sada obožava svoje tijelo i svoj izgled.

- Pet mjeseci nakon operacije grudi, napravila sam filere na usnama i sada sam potpuno ovisna o njima. Također sam još jednom povećala grudi i sada sam  tinejdžerica s najvećim setom implantata u Europi i jedva čekam da ih još povećam - otkrila je.

Postala je Instagram influencerica.

- Ponekad je lijepo čuti kad netko kaže nešto tako jednostavno poput  'Volim tvoj osmijeh' - zaključila je, a piše The Sun.

 

Najčitaniji članci