Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Prava frizura i cipele mogu skinuti sedam kilograma

Prava frizura i cipele mogu skinuti sedam kilograma
1

Tanke i vrlo sjajne tkanine treba izbjegavati jer ocrtavaju i ističu obline te ih je odlično zamijeniti udobnim pamukom, samtom ili modernim pletivom

VIDEO

Da biste izgledali mršavo morate se tako i osjećati, tvrdi Nancy Haysenn, autorica knjige “Sedam tajni fit izgleda” u kojoj odaje načine na koje garderoba i frizura “instant” skidaju kilograme. U odjeći odgovarajućeg kroja i materijalu koji ne pritišće, već nježno prianja te prati linije tijela svatko će se osjećati slobodnije i mršavije. S njom se slaže i stilistica Lourdes Figueroa koja kaže da uz takvu odjeću možete izgledati sedam kilograma mršavije. Tanke ili sjajne tkanine su osjetljive i najbolje ih je izbjegavati jer ocrtavaju i ističu obline, pa umjesto svile, satena ili prozirnog šifona treba dati prednost modernim pletivima, samtu ili pamuku. Prilikom kupovine prošetajte, sjednite, sagnite se i promotrite u zrcalu iz svih kuteva. Ako su hlače, suknja ili bluza previše kratke ili uske osjećat ćete se deblje no što zaista jeste. Široka odjeća “daje” do nekoliko kilograma, jednako kao i šareni i preveliki uzorci.
I šišanje i boja kose mijenjaju konture lica, a da biste ga suzili Nancy savjetuje blago valovitu kosu, a nikako jako kovrčavu. Rezana u ravnini ili iznad brade samo će naglasiti podbradak ili okrugle obraze. Ravna kosa suzit će lice ako je razdjeljak na sredini, dok će valovita bolje izgledati počešljana na stranu.
>>Kosa nekoliko tonova svjetlija od prirodne boje osvježava i daje mladolik izgled, dok preveliki kontrasti, poput intenzivno crvene ili crne na bijeloj puti, djeluju neprirodno. Zbog toga i lice djeluje deblje.
>>Lijek protiv gomilanja “krpica” u ormaru u kojima se ne osjećate dobro jest pravljenje popisa prije kupnje i pridržavanje bez odstupanja, kaže Nancy. Popišite što vam sve treba i uz što ćete kombinirati novu odjeću. Za dugotrajan osjećaj ženstvenosti odjeća mora biti odraz karaktera, stila, ali i budžeta, tako da vas ne bi mučila savjest nakon kupnje.
salonke protiv gležnjača
>>Uskladite boju čarapa s cipelama i birajte one u kojima gležnjevi izgledaju tanko. Izbjegavajte gležnjače i dajte prednost salonkama ili uskim čizmama, a potpetice potiču ženstven hod.
suknja u zvono proširuje
>>Hlače ispod koljena ili iznad gležnjeva vizualno skraćuju noge, kao i suknje zvonastog oblika koje dopiru do pola listova. Bolji izbor su ravno krojene hlače i suknja koja prati liniju bokova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Koliko traju u vezi: Bik voli do kraja života, Lavu sve brzo dosadi, a Vaga je jako izbirljiva
ASTRO LJUBAVNI ODNOSI

Koliko traju u vezi: Bik voli do kraja života, Lavu sve brzo dosadi, a Vaga je jako izbirljiva

Ribe su oličenje vjernosti. One sanjaju o tome da život provedu s jednim partnerom. Strijelci imaju problema s vezivanjem, u ljubavi su ponekad nestabilni i znaju biti skloni preljubu

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'
NEVJEROJATNA SNAGA VOLJE

Čudesna Dejana nema ruke, ali je položila vozački: 'Ja sam majka i sportašica, mogu sve!'

Dejana Bačko nevjerojatna je žena, koja je usprkos invaliditetu ostvarila sve u životu. Za svakodnevne zadatke koristi noge i ništa je ne može zaustaviti
3 najčarobnija znaka Zodijaka
DIVNA BIĆA

3 najčarobnija znaka Zodijaka

Jedni su duboko empatične i brižne duše. Drugi posjeduju urođenu sposobnost da vide izvan površine i uđu u skrivena područja podsvijesti, a treći su poznati po svojoj intenzivnoj strasti i magnetskoj privlačnosti