Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Razvijte šesto čulo i vidovitost, uz malo vježbe svatko će uspjeti

Savjeti vidovnjaka: Svatko ima 6 čulo, samo ga treba otključati

Vidovnjak koji tvrdi da je predvidio Covid-19 i to da će Donald Trump izgiubiti na predsjedničkim izborima kaže da svi možemo uvjhežbati svoju intuiciju. Evo savjeta za to

Vidovnjak koji tvrdi da je predvidio pandemiju Covid-19 te da će Donald Trump izgubiti predsjedničke izbore, otkrio je kako svatko može iskoristiti svoje šesto čulo i vidjeti budućnost. Nicolas Aujula (35) iz Londona vjeruje da svatko može razviti svoje psihičke sposobnosti kako bi živio ispunjeniji život, ali su mnogi previše skeptični pa im to onemogućava da razviju tu sposobnost. 

POGLEDAJTE VIDEO: Što mogu otkriti snovi

Pokretanje videa ...

- Svi imamo tu prirodnu intuiciju. Radi se samo o tome da ju treba fino podesiti i pustiti da se bolje razvije -  rekao jeAujulus. On kaže kako je od djetinjstva osjećao duhove i proživljavao nadnaravne vizije, i na temelju toga vjeruje da je u prošlim životima  živio  kao egipatska kraljica, afrički vrač, kineska krojačica, lav, pa čak i vanzemaljac. 

Njegove vizije često mu dolaze kroz bljeskove vidovitosti i snove. Kaže kako je još prije dvije godine predvidio pokret Black Lives Matter i izbijanje pandemije i ekonomskog pada koji pogađa svijet. 

Jeste li čuli za intuitivnu vježbu? Možda vam baš to sada treba
Jeste li čuli za intuitivnu vježbu? Možda vam baš to sada treba

Razvijte svoje šesto čulo

1. Budite otvoreni i vjerujte

2. Meditirajte svakodnevno 10 do 15 minuta

3. Isprobajte vježbe gledanja u budućnost

4. Postanite svjesni energije ljudi

5. Vježbajte psihometriju

6. Napravite knjigu simbola

7. Vježbajte čitanje obiteljskih fotografija

8. Vodite dnevnik snova 

Evo savjeta koji vam mogu pomoći da radite na tih 8 koraka: 

1. Gledajte na svoje šesto čulo kao na mišić koji treba oblikovati 

Nicolas kaže da strah odvraća ljude od istraživanja njihovih psihičkih sposobnosti, dodajući da morate shvatiti da je vaše šesto čulo posve prirodno kao i svako drugo osjetilo.

Dokazali: Mame doista znaju i osjećaju kad je dijete bolesno
Dokazali: Mame doista znaju i osjećaju kad je dijete bolesno

- Stvar je samo u tome da nismo svi u potpunosti sinkronizirani s njima. Djeca su, na primjer, izrazito psihički otvorena jer mogu osjetiti duhove koje mnogi ljudi odbacuju, a o ni ih osjećaju i druže se s njima kao sa zamišljenim prijateljima - kaže. 

Važno je da gradite povjerenje prema onome što vidite, umjesto da se prema tome zatvarate, dodaje. 

- Što više savijate svoj psihički mišić, to će on biti jači, pa je povjerenje u informacije koje vidite veliki ključ u omogućavanju učinkovitije preciznosti - ističe te dodaje kako ćete s vremenom postajati sve bolji u predviđanjima. 

2. Meditirajte 10-15 minuta dnevno kako biste 'probudili svoju intuitivnu stranu' 

Terapija regresije prošloga života, kao i meditacija, pomažu u tome da uvježbate svoj um da miruje. To je neophodno za smirivanje logične strane i probuđivanje intuitivne strane,  kako biste se lakše i brže otvorili prema intuiciji, ističe Nicolas. .

- To će ujedno podići vaše energetske vibracije. Počet ćete se osjećati više povezanima sa svojim Višim Ja i energijom drugih ljudi. Mogućnost dolaska do vašeg unutarnjeg centra smirenja povećat će vašu psihičku povezanost

Kakva je vaša duhovna moć? 8 znakova ukazuju da ste posebni
Kakva je vaša duhovna moć? 8 znakova ukazuju da ste posebni

3. Pokušajte predvidjeti kako izgledaju nova mjesta prije posjete njima 

Nicolas predlaže da sljedeći put kad idete na neko mjesto gdje još nikad niste bili, koje nikada niste bili - poput novog restorana, nečijeg doma i slično - samo zatvorite oči prije posjeta i izjavite da ovo mjesto želite vidjeti u mislima. 

- Pogledajte sebe kao da ste tamo na ovom novom mjestu, počnite tako što ćete osjetiti i vidjeti širu sliku toga gdje se nalazite, a zatim se usredotočite na manje detalje, poput predmeta, boja i raspoloženja oko sebe - laže. Napravite bilješke ili nacrtajte na papiru kako biste kasnije usporedili ono što ste vidjeli u usporedbi s tim kako mjesto zapravo izgleda. Ponavljajte to što češće, jer praksa pomaže u razvijanju intuicije. 

4. Vježbajte usklađivanje s poljem aure drugih ljudi

- Svi smo mi energija i kad komuniciramo s drugima neprestano  osjećamo dobre ili  loše vibracije,  naša psihička osjetila hvataju tuđu energiju. Kad u svakodnevnom životu upoznate nove ljude, pokušajte osjetiti njihovu energiju gledajući dalje od njihovog fizičkog i prilagođavajući se njihovom polju aure - savjetuje Nicolas. 

Zamislite sebe kako u mislima stojite u njihovoj blizini o postavljajte niz pitanja toj osobi: Pitajte ih kako se osjećaju, zašto misle da se osjećaju tako i nadalje, istražujući ispod površine. Budite svjesni misli i osjećaja koji odražavaju dotičnu osobu. Kad razgovarate s njima, provjerite koje su intuitivne informacije točne.

Kundalini joga je za parove i samce: Ujedinite svoje energije
Kundalini joga je za parove i samce: Ujedinite svoje energije

5. Vježbajte psihometriju 

Nicolas također potiče ljude da se bave psihometrijom, koja očitava psihičku energiju predmeta. Držite poneki predmet - sat, vjenčani prsten, antikvitet ili nešto što ima sentimentalnu vrijednost i zatvorite oči da biste vidjeli što intuitivno možete osjetiti o vlasniku predmeta. 

- Obratite pažnju na sve emocije i misli koje se pojave. Pokušajte se usredotočiti na razumijevanje povijesti predmeta, odakle je potekao i što znači vlasniku - dodaje. 

6. Napravite knjigu simbola 

Psihičke informacije mogu dolaziti kroz simboličke znakove i vizije koje vidimo u svom umu, pa je  ključno razumjeti što ove slike znače za vas. 

- Neki simboli mogu biti doslovni u svom značenju, dok drugi mogu imati suptilnija značenja. Kroz iskustvo ćete shvatiti što ovo znači za vas. Na primjer, prsten bi mogao simbolizirati brak ili zajednicu, brzi automobil mogao bi simbolizirati naglo kretanje ili situaciju koja će se vrlo brzo pomaknuti. Također, zatražite da vam se prikažu simboli za stvari poput životnih događaja i zanimanja - kaže. 

Vježbanje instinkta: Šesto čulo je glas koji uvijek treba slušati
Vježbanje instinkta: Šesto čulo je glas koji uvijek treba slušati

7. Vježbajte 'čitanje' obiteljskih fotografija kod kuće 

Prema Nicolasu, možete naučiti iskorištavati svoje unutarnje vidovnjačke sposobnosti gledajući ljude na fotografijama. 

- Zatvorite oči i počnite osjećati njihovu osobnost tako što ćete pitati kakva je to osoba bila i primijetiti bilo kakve emocije ili osobine. Proširite svoju svijest da biste se usredotočili na važne životne događaje koji su oblikovali njihov život, zatražite da im se pokaže njihovo zanimanje i oživite ovu osobu u vašem umu - kaže. Napravite bilješke, prije nego što unakrsno provjerite podatke s nekim tko poznaje dotičnu osobu. 

8. Vodite dnevnik snova 

Nicolas savjetuje vođenje dnevnika snova jer možemo doživjeti proročanske snove koji nam daju pogled na budućnost.

- To će omogućiti praćenje vašeg intuitivnog putovanja kako biste mogli razmišljati i učiti iz njega. Kad spavamo, logično se ne opiremo, pa naše intuitivne sposobnosti teku bez propitivanja što može otkriti vizije događaja koji dolaze. Također, možemo ići spavati s namjerom da vidimo buduću viziju i vidimo što će se dogoditi te noći - zaključuje Nicolas, a prenosi Daily Mail.