Lifestyle

Komentari 51

Seks nikako ne smije biti tih: Za veće zadovoljstvo i bolju akciju 'proizvodite' ove zvukove

Seks nikako ne smije biti tih: Za veće zadovoljstvo i bolju akciju 'proizvodite' ove zvukove

Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo. Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše tijelo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja, kaže savjetnica za žene koje imaju problema sa seksom

Želite li povećati užitak sebi i svojem partneru, za vrijeme seksa morale bi proizvoditi određene zvukove, savjetuje Pamela Madsen, savjetnica za žene koje imaju problema s ljubavnim vezama i seksom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kaže kako se većina žena tijekom seksa vodi pravilom - "tiho i brzo", što je pogrešno. Proizvodnja zvukova je nešto što magično djeluje na osjećaj zadovoljstva.

- Razmislite o tome. Da li ste ikada rekli "njammmm" prije nego ste počeli jesti neko odlično jelo? Da li je to povećalo vaše zadovoljstvo u jelu? Možete se kladiti da je! Zato to i činimo. Kada pustimo zvukove u naš život, mi zapravo pokrećemo senzualno zadovoljstvo koje struji kroz cijelo tijelo. Razmišljajte o zvuku kao o predjelu za zadovoljstvo! Proizvodnja zvukova zadovoljstva budi naše tijelo, a čak može biti početak našeg erotskog uzbuđenja - kaže Pamela.

Ovo su još neki njezini savjeti na tu temu:

1. Eksperimentirajte sa seksi zvukovima čak i prije nego što se osjetite uzbuđeno. To može biti režanje, predenje ili bilo koji drugi zvuk koji čini da se osjećate seksi. Pokušajte od zvuka koji proizvodite napraviti to da bude početak erotskog doživljaja, a ne samo nusprodukt. Pratite što se događa i kako se osjećate. 

2. Obratite pažnju da li zvukovi kao da imate orgazam dodatno uzbuđuju partnera tijekom vođenja ljubavi. Kladim se da uzbuđuju! Naime, takvi zvukovi mogu biti ohrabrujući za vašeg partnera jer - seks zvukovi su seksi! 

3. Stvaranje seksi zvukova pomaže nam da izađemo iz svojih glava i uđemo u svoja tijela. To je nešto kao izgovarati "om" tijekom meditacije. To smiruje naš um i od toga prestajemo razmišljati. U seksu se sve svodi na osjećaje pa stvaranje seksi zvukova pomaže ostati duže u trenutku erotske povezanosti.

4. Pokušajte stvarati seksi zvukova za vrijeme masturbacije. Obratite pažnju kako to zvuči i kako djeluje na osjećaj uzbuđenosti. Čak pokušajte proizvoditi zvukove nalik onima kod orgazma i prije početka samozadovoljavanja. Opustite se i dajte si oduška jer vas nitko ne vidi niti čuje. To je istraživanje svijeta zadovoljstva i u tome nema ništa loše, piše Huffington Post.

Najčitaniji članci