Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Seks po seks do superseksa, a orgazam nikad nije ultimatum

Seks po seks do superseksa, a orgazam nikad nije ultimatum
1

Malo inicijative i nježnosti potaknut će strasti, a razigrana mašta najbolji je afrodizijak u krevetu. Za bolji seks dovoljno je naviknuti tijelo na što više nježnosti

VIDEO

Za sjajan, oslobađajuć seks nisu presudni višestruki orgazmi ili akrobatske vratolomije iz Kamasutre, nego pokušati se opustiti, otvoriti i seksati se što više. To je bila misao vodilja bestselera “Superseks” i očekivanog nastavka “Superseks za život” književnice i seks-gurua Tracey Cox.

- Maratonci su precijenjeni - tvrdi i objašnjava kako je seks s nogu sjajan način za potpirivanje povezanosti među partnerima. Što je više seksa, to će se stvoriti i veća potreba za nježnostima. Za taj “začarani krug” zaslužni su hormoni koji upravljaju privlačnošću među partnerima. Kako bi ga zavrtjeli, potrebno je dodatno zalaganje - pa čak i ako biste radije gledali utakmicu ispruženi na kauču, potrudite se oko partnerice i počnite nježnu predigru.

Ni muškarac ni žena ne bi smjeli doživljavati orgazam kao ultimatum i obvezu, no ako ga žena ne može postići, Tracey savjetuje kupnju vibratora. Nakon što sama iskusi užitak, lakše će ga podijeliti s partnerom u seksualnoj igri.

- Prije su vibratori bili grubi i glasni, no nove generacije sofisticiranih modela koje su dizajnirale žene mnogo manje podsjećaju na pneumatske bušilice - zaključila je Tracey Cox. No osim pustošenja seks-trgovine, za nezaboravan seks važno je i povjerenje u krevetu.

Recept za bolji seks - sve se mijenja osim partnera

Za sjajan seks važno je da svaki put bude drukčiji - ali s istim partnerom. Čak i ako je riječ o drukčijem redoslijedu skidanja, položaja - traženju druge prostorije ili druge strane kreveta. Promijenite parfem ili rublje, zapalite svijeće ili ponesite šlag u krevet. Pustite, primjerice, Kraftwerk umjesto Mozarta ili televizije u pozadini.

Naviknete li tijelo, tražit će svoju porciju seksa

Pijete li čaj ili jedete nešto slatko svaki dan oko 17 sati, tijelo će se naviknuti i zahtijevati svoju dozu ako slučajno zaboravite. Iako se često tvrdi suprotno, dobro je da seks postane navika. Problem nastaje ako preraste u rutinu. U tom slučaju treba poslušati prvi savjet i učiniti sve što se može da postane otkačeniji, opušteniji i strastveniji.

Nespretnosti je dobro okrenuti na smijeh

Smijeh u krevetu te razgovor o seksu i izvan spavaće sobe dvije su vještine koje se isplati naučiti. Seks iz “švedskih akcijskih” daleko je od realnosti, a najbolji način da ublažite nelagodu zbog neugodnih zvukova ili padova je okretanje na zafrkanciju - jer se učinjeno teško može sakriti. Osim toga naučite verbalizirati želje i potrebe, savjetuje Tracy.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...
SAVRŠENA LJUBAVNICA

Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...

Osim što su vizualni tipovi, muškarci u seksu ne vole dosadu i rutinu, pa želite li ga iznenaditi, u potpunosti depilirajte bikini zonu. Na taj će način vidjeti sve što ga uzbuđuje