Lifestyle

Komentari 88

Seks poze koje troše najviše kalorija - lakše je od vježbanja

Seks poze koje troše najviše kalorija - lakše je od vježbanja

Mnogi u vrijeme pandemije ne mogu do teretane, a teško im se kod kuće natjerati na vježbanje. Dobra je vijest da, ukoliko imate s kim, kalorije možete efikasno trošiti i u spavaćoj sobi

U prosincu si mnogi dopuštaju malo više užitka, a to se pogotovo odnosi na hranu. Nije neobično da se mnogi u siječnju hvataju za glavu kada se pogledaju u ogledalo, ali čak i ukoliko ne volite vježbati, možete doskočiti tom problemu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Seks je efikasan način za trošenje kalorija, a neke poze su efikasnija 'tjelovježba' od drugih, piše The Sun.

GolfSupport.com dao je uređaje koji mjere potrošnju kalorija 112 heteroseksualnih parova te su ih zamolili da ih nose tijekom seksa. Otkrili su u kojim pozama se troši najviše kalorija te koliko kalorija troše mušakrci, a koliko žene u određenim pozama.

Pogledajte koliko se kalorija troši u kojoj seks pozi u roku od 30 minuta (rozo - koliko kalorija troši ona, bijelo - koliko kalorija troši on):

Poza u kojoj žene troše najviše kalorija je ona u kojoj muškarac leži na leđima, a žena je iznad njega u čučnju. Muškarci će pak najviše kalorija izgubiti u 'mješalici za maslac', u kojoj je žena ramenima na tlu dok su joj noge u zraku, a muškarac ju opkorači i u polučučnju se okomito spušta prema njoj.

Dobra vijest za žene je da je poza u čučnju i druga na listi poza u kojima žene najčešće dolaze do orgazma sa 72%, odmah iza pseće poze u kojoj orgazam doživljava 79% ispitanih. Treća na listi je obrnuta kaubojka sa 71%.

Najčitaniji članci