Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Svi njegovi signali koji ženi poručuju da je veza "pri kraju"

Svi njegovi signali koji ženi poručuju da je veza "pri kraju"
1

Planira li veliku karijeru bez vas ili razmišlja o mogućem odmoru od veze znakovi su koji poručuju da trenutnu djevojku ne zamišlja pored sebe u skorijoj budućnosti

VIDEO

Danas mi jednostavno nije do seksa, rečenica je koja bi svaku ženu trebala itekako zabrinuti. Ta, za muškarce, nesvojstvena rečenica, ukazuje na dublje probleme poput nedostatka kemije i privlačnosti. Pokušajte otkriti u čemu je pravi problem kako se ne bi iznenadili. 

Za modernog muškarca također je normalno da odlazi u solarij, bavi se jogom i depilira prsa. No postoji granica tolerancije nemuževnog ponašanja. Ako vaš dragi ne može kontrolirati svoje emocije, a vi imate osjećaj da nosite hlače u vezi, trebate zapitati sami sebe je li to ono što želite.

Razmišlja o otkazu na poslu

On je nezadovoljan svojom situacijom na poslu i želi se okušati u nečemu novom, no ta izjava otkriva i da ima velike planove za svoju karijeru. To je u redu, ali ako živite zajedno, a on nema plan za novi posao, ta ideja baš i nije najbolja. Pitanja poput plaćanja računa trebaju se zajednički riješiti. S druge strane, ako ulazi u novi, bolji posao i ima velike ciljeve, a vas ne uključuje u svoje planove, moguće je da vas ni ne vidi uz sebe u dugoročnoj budućnosti.  

"Moramo razgovarati"

Muškarac koji najavljuje razgovor, vjerojatno nema ništa dobro za reći. Oni rijetko kad najavljuju teme, što žele to i kažu, bez puno promišljanja, kao što to čine žene. Zato se pripremite na sve.

Misli da trebate pauzu

Ako treba odmor od vas, to nije pauza, nego jasna poruka da njemu nije dobro u vezi. Veze nisu kao lego kockice, da se uvijek mogu iznova slagati. Takvi dečki su slabi, uplašeni i boje se predložiti da je najbolje vrijeme za prekid. Olakšajte mu i dajte mu predah od odnosa. Stalni.

Bivšu naziva ludom

Istu izjavu je vaš bivši vjerojatno rekao svojoj novoj djevojci. Dobro je imati na oku muškarca čija povijest obuhvaća dugi niz odnosa s temperamentnim ženama. On ima problem i ako ne želite biti još jedna "luda" u njegovom nizu, pustite ga da pronađe sljedeću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...
SAVRŠENA LJUBAVNICA

Dovedite ga do 'ludila': Njegove prave točke za jači orgazam...

Osim što su vizualni tipovi, muškarci u seksu ne vole dosadu i rutinu, pa želite li ga iznenaditi, u potpunosti depilirajte bikini zonu. Na taj će način vidjeti sve što ga uzbuđuje