Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

Stil prema Zodijaku: Ovnu je modna ikona Kate Hudson, a Lavu elegantna Meghan Markle

Stil prema Zodijaku: Ovnu je modna ikona Kate Hudson, a Lavu elegantna Meghan Markle

Bilo da živite svoj život u skladu s onim što je zapisano u zvijezdama ili ne, ne možete poreći da vaši odabiri odjeće puno govore o vašem karakteru i tome kako vas drugi doživljavaju

VIDEO

Od opuštenog i cvjetnog do seksi glam izgleda, čitač tarot karata Kerry King otkriva vodič za idealnu odjeću prema vašem horoskopskom znaku - i koje bi poznate stilske ikone trebale nadahnuti vaš vlastiti.

POGLEDAJTE VIDEO: Odjeća za pse

Pokretanje videa...

Odjeća za pse 01:03

Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema Kerryju, Ovan se voli šepuriti, pa tako voli i modne odabire koji privlače pažnju. Athleisure odjeća vam odgovara jer izgleda kao da ste ležerni i udobno vam je, a također ističe sva prava mjesta. Vi jednostavno volite pažnju, to ne možete poreći.

Ikona vašeg stila: Kate Hudson

PA/Pixsell

Bik (21. travnja - 21. svibnja)

Bavite se vrhunskim stvarima, pa volite luksuzne komade koji zrače kvalitetom i udobnošću. Venera vlada vama, a znak Bika vam pruža prirodno oko za modu i estetiku. Volite stvarati svoj stil i ljudi ga uvijek komentiraju, kaže Kerry.

Ikona vašeg stila: Gigi Hadid ili Laura Whitmore

REUTERS/PIXSELL

Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

Nosite odjeću koja odražava vaše raspoloženje - mladoliku, razigranu, prijateljsku i sunčanu. Volite izgledati vedro i prozračno i spremni ste za avanturu. Ponekad ćete čak skrenuti prema odjeći koja je slična temama ili kostimima, primjerice mornarsku, istraživačku ili čak vampirsku. Prijatelji nikad ne znaju točno što mogu očekivati, ali vi to uvijek uspijete 'isfurati'.

Ikona vašeg stila: Kanye West i Molly Mae Hague

REUTERS/PIXSELL

Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

Rakovi su jako romantični i vole koketirati, pa zato vole nositi ženstvenu, lepršavu i cvjetnu odjeću zbog koje se osjećaju poput poželjne nimfe, prolazeći oblakom dobrih vibracija. Razmislite o hippy, domaćem, veganskom i organskom - što su prirodniji i zemljaniji materijali i postupak izrade, to bolje. Vi ste modni dobročinitelj.

Ikona vašeg stila: Amy Hart

Ostati zahvalan u 2020. je vrlo teško, ali je ujedno i jako važno
Ostati zahvalan u 2020. je vrlo teško, ali je ujedno i jako važno
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Hart (@amyhartxo)

Lav (23. srpnja - 23. kolovoza)

Vaša odjeća treba govoriti: 'Tko je to, dovraga?', kaže Kerry. Lav želi zaustaviti promet odabirom odjeće, stvoriti red obožavatelja, i da ga isti zaustavljaju i zatraže fotografiju (ili autogram). Vaš ansambl mora biti privlačan, seksi i glamurozan, tako da se možete šepuriti ulicom kao da je modna pista. Vaš je stil usmjeren na privlačenje pozornosti, na trend i na cilj.

Ikona vašeg stila: Meghan Markle

The Hunger Games Catching Fire Premiere - London

Djevica (24. kolovoza - 22. rujna)

Želite izgledati uređeno, sofisticirano i pametno. Štoviše, volite da sve bude koordinirano, uredno, elegantno i podudarno, kaže Kerry. Trgovina vintage odjeće nije za vas. Vi želite novo, želite kvalitetu i u konačnici želite poštovanje te osjećate da je dobar izgled put prema tome.

Ikona vašeg stila: Beyoncé ili Cameron Diaz

Disney

Vaga (23. rujna - 23. listopada)

Flert je za Vagu život. Vi ste urođeni ljubavnik i stoga je vaša odjeća obično primamljiva, opremljena i dizajnirana da pokaže sve vaše najbolje obline. Uživate u oblačenju i imate veliku garderobu za 'glamurozni izlazak van'. Zapravo, vi ste horoskopski 'glam odred'. Čak volite raditi modne preobrazbe na drugima, manje glamuroznim znakovima.

Ikona vašeg stila: Kim Kardashian

Škorpion (24. listopada - 22. studenog)

Biti bogat, moćan i pod kontrolom je u vašoj prirodi, ali ove osobine se odražavaju i na vašoj garderobi, objašnjava Kerry. Couture, dizajnerske etikete i ukrasni nakit su dio vašeg modnog svijeta. Poslovna odjevna kombinacija vlada vašim svijetom, a snaga je velika tema u vašoj osobnosti, vi volite 'odjenuti moć'.

Ikona vašeg stila: Kendall Jenner

Ovo su najčešće greške koje vas sprječavaju u hidrataciji tijela
Ovo su najčešće greške koje vas sprječavaju u hidrataciji tijela
91st Academy Awards – Vanity Fair – Beverly Hills

Strijelac (23. studenog - 21. prosinca)

Ne volite se osjećati nervozno, dotjerano ili neudobno. Bili biste sretni lutajući okolo noseći natikače ili par japanki, sasvim iskreno. Moda vas ne muči i vi samo želite jednostavnu, laganu, udobnu i jeftinu odjeću koju možete odjenuti, a da o tome ni ne razmišljate previše. Manje je više.

Ikona vašeg stila: Maura Higgins

Jarac (22. prosinca - 20. siječnja)

Predstavljanje svijetu vaše 'shvati me ozbiljno' osobnosti od vitalne je važnosti - posebno na radnom mjestu, kaže Kerry. Jarci su najveći radnici Zodijaka i želite da vaša odjeća odražava taj fokus i ambiciju. Sretni ste kada potrošite novac na dobru odjeću i cijenite kvalitetu. Uz to, naginjete suptilnim dizajnerskim etiketama koje će se sigurno prepoznati.

Ikona vašeg stila: Kate Middleton

Pet razloga zašto ste tužni u novoj vezi: Mislite na bivšeg, uspoređujete partnera s njim...
Pet razloga zašto ste tužni u novoj vezi: Mislite na bivšeg, uspoređujete partnera s njim...
Duke and Duchess of Cambridge visit to NI - Day 1

Vodenjak (21. siječnja - 18. veljače)

Sve je moguće, Vodenjače, u vašem ekscentričnom, bombastičnom i ludom svijetu mode. Bilo to odijelo astronauta, vintage vjenčanice ili prozirni prsluk. Vi nosite sve što otkrijete u ormaru. Volite se odijevati prema karakteru jer imate razigranu i maštovitu osobnost, ali vjerojatno i vi slijedite trendove, jer volite inovacije.

Ikona vašeg stila: Amanda Holden

ITV Palooza 2018

Riba (19. veljače - 20. ožujka)

Vintage je mjesto za Ribe. Volite povijest i priče ljudi, a emotivna ideja ponovnog proživljavanja odjeće iz tuđeg prošlog života vas privlači. Nježni ste i romantični, pa su ženstveniji i hirovitiji modni odabiri na vrhu popisa, primjerice stil poput viktorijanskog, onog iz 1920-ih ili 1950-ih.

Ikona vašeg stila: Lucie Donlan, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru