Obavijesti

Lifestyle

Komentari 75

Super seks: Sve što ubija rutinu može poslužiti kao afrodizijak

Super seks: Sve što ubija rutinu može poslužiti kao afrodizijak

'Ribicu', 'miša' ili 'malog medu' teško je zamisliti kao macho muškarca koji pruža višestruke orgazme. Tepanje dehumanizira partnera i deseksualizira ljubavnu vezu

VIDEO

Nedostaje li eksplozivne strasti s partnerom, prestanite ga zvati 'dušo' i počnite se seksati, savjetuju Julienne Davis i Maggie Arana, autorice knjige 'Stop calling him honey and start having sex'.

POGLEDAJTE VIDEO: Idealni seks

Pokretanje videa...

Koliko bi trebao trajati idealan seks? 01:27

Naizgled bezazlene navike mogu ugroziti strast u vezi, a jedna od njih je tepanje partneru. Ribicu, miša ili malog medu teško je zamisliti kao macho muškarca koji pruža višestruke orgazme, a tepanje u krevetu treba u potpunosti zaboraviti jer ubija strast, a s njom i mogućnost zajedničkog orgazma.

- Tepanje dehumanizira partnera i deseksualizira ljubavnu vezu - upozoravaju autorice i napominju kako parovi koji su opterećeni djecom i poslom ne smiju prestati voditi ljubav.

Evo što me naučila žena koja je čak 30 godina glumila orgazme
Evo što me naučila žena koja je čak 30 godina glumila orgazme

- Imamo toliko visoku stopu rastava zbog nedostatka seksa u vezama - napominje Julienne, koja upozorava da tepanje nije jedina loša navika nesretnih parova. Otvorena vrata u kupaonici također djeluju kao anti-afrodizijak. Za dobrobit veze partneri ne bi trebali jedno drugom ulaziti u kupaonicu jer zahodske aktivnosti ubijaju romantiku, a slično djeluje i prekomjerno gledanje televizije.

- Kako biste vratili iskru u spavaću sobu, izbacite televizor. Ako je gledanje u šarenu kutiju bijeg od problema, tad ima poguban učinak na vezu - savjetuju autorice.

Važan sastojak muško-ženske privlačnosti je želja za osvajanjem, a da biste je potpirili, ponovno otkrijte zaboravljene hobije ili aktivnosti koje ste voljeli raditi bez partnera. Zdrava razdvojenost potiče strast.

Sve što ubija rutinu može poslužiti kao afrodizijak

Bilo da je riječ o slatkišu, omiljenoj knjizi ili cvijeću, i najmanje neočekivano pokazivanje pažnje se računa. Tako je i u spavaćoj sobi. Najbolji afrodizijak je sve ono što ubija rutinu. To ne znači da morate uvježbati špagu i raditi salto u krevetu, i novo rublje i dulja predigra mogu poslužiti svrsi.

Top 10 savjeta što piti, jesti i raditi za eksplozivniji orgazam
Top 10 savjeta što piti, jesti i raditi za eksplozivniji orgazam

Počnite zavoditi prije nego što se partner vrati kući. Pošaljite mi seksi poruku ili ga nazovite tijekom stanke za ručak i recite me o čemu maštate.To će rasplamsat strast kod vas i kod partnera i održati je do povratka s posla.

Bez trenirke ili viklera molim

Možete li se prisjetiti što ste nosili na prvom spoju? Partneri koji provode dane u starim starim poderanim trenirkama i raščupane kose šalju poruku kako njihova ljubav nije vrijedna truda, što rezultira oskudicom u spavaćoj sobi.

Za malo seksa dom ne mora postati modna pista, ali uređivanje za partnera jača ženama libido, bolje se osjećaju same sa sobom, a i samopouzdanje im je veće što vraća uspavanu strast u vezi, pišu autorice.

Vratite strast u svoju vezu

Počnete li izbivati iz kuće zbog tečaja slikarstva ili se ponovno zanimate za fotografiranje, partneru će se svidjeti neočekivan nalet kreativne energije.

Počet ćete mu nedostajati na kauču ispred TV-a, što će ga potaknuti da se i on pokrene te razbije rutinu. Zbog većeg zadovoljstva neće nedostajati ni uzbuđenja pod plahtama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku