Lifestyle

Komentari 133

Trenerica pokazala koliko joj se stražnjica povećala: 'Ovo je baš dokaz da vježbe daju rezultate'

Trenerica pokazala koliko joj se stražnjica povećala: 'Ovo je baš dokaz da vježbe daju rezultate'

Linn Lowes, poznata je po svojim vježbama za guzu, a s obožavateljima često dijeli fotografije svoje figure. Ova plavokosa ljepotica imala je puno manju zadnjicu kada je tek počela s vježbanjem

Osobna trenerica iz Švedske pokazuje koliko joj je stražnjica porasla zahvaljujući napornim treninzima. Linn Lowes pokazala je obožavateljima zašto je baš ona savršen primjer i kako su njezine vježbe uspješne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Linn ima 3,1 milijuna pratitelja na društvenim mrežama gdje redovito objavljuje fotografije i snimke svojih treninga.

35-godišnjakinja je posebno poznata po svojim vježbama za stražnjicu, a obožavateljima je pokazala koliko njezini treninzi zaista daju rezultata.

Plavokosa ljepotica imala je puno manju zadnjicu kada je tek počela s vježbanjem, dok danas Linn ima zavidne obline i zategnutu pozadinu.

Nedavno je podijelila jedan od svojih treninga dok je pokazivala svoju figuru u malom kratkom topiću i kratkim hlačicama.

Objasnila je da je to vježba za gluteus koju inače ne radi, ali je rekla da je zabavno i izazovno promijeniti rutinu vježbanja.

Linn redovito dijeli niz aktivnosti koje bi obožavatelji trebali raditi. Uključuje u svoje videoisječke sve korake izvođenja vježbi, kako bi pratitelji znali kako ih pravilno izvesti.

- Ovo je sjajno vježbanje u kojem jako uživam - govori Linn.

Obožavatelji su oduševljeni njezinim objavama i izgledom.

- Djevojko, ti si moja inspiracija - poručili su joj.

Linn je imala limfom, kada je imala 26 godina. To ju je nadahnulo da se posveti zdravlju i fitnesu, kao svojom karijerom i da pomogne drugima da shvate koliko su fitness i zdravlje zapravo važni, prenosi Daily Star.

Najčitaniji članci