Lifestyle

Komentari 2

Unesite više pozitivne energije u svoj dom uz ovih pet savjeta

Unesite više pozitivne energije u svoj dom uz ovih pet savjeta

Bez obzira radi li se o omiljenoj frazi, posteru ili smislenom citatu, lako je osjećati se pozitivnije ako ste okruženi primjerima toga. Osim toga, riješite se nereda jer ćete tako stvoriti sretniji prostor

1. Koristite miris

Podignite raspoloženje i energiju svog doma s mirisima i svijećama koji će vam omogućiti da se zaustavite i iskoristite svaki trenutak – i prijeđite iz kućnog ureda u miran i ugodan dnevni boravak.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Biljke

Vjerojatno već znate da sobne biljke mogu pomoći u pročišćavanju zraka, poboljšanju raspoloženja, pa čak i boljem spavanju. Ali, napravite još jedan korak odabirom šarenih cvjetnica čije će vam radosne nijanse odmah uljepšati dan.

3. Unesite inspiraciju

Bez obzira radi li se o omiljenoj frazi, posteru ili smislenom citatu, lako je osjećati se pozitivnije ako ste okruženi primjerima toga. Još bolje, stvorite "zid zahvalnosti" s djecom tako što ćete ih zamoliti da svaki dan napišu na čemu su zahvalni na ljepljivoj cedulji.

4. Riješite se nereda

Iskorijenite stresore koji narušavaju raspoloženje tako što ćete stvoriti određene 'zone za ispuštanje' koje sadrže nered kao ladicu kraj ulaznih vrata za račune, pletenu košaru u dnevnoj sobi za igračke.... Kuća bez nereda = zdraviji i sretniji mentalni prostor.

5. Područje za meditaciju

Stvorite unutarnje utočište (to može biti čak i mali kutak već zauzete sobe) posebno dizajnirano za njegovanje dobrog raspoloženja: jastuci na podu, wellness mirisi..., piše Pure Wow.