Obavijesti

Lifestyle

Komentari 118
Foto: Dreamstime_/ILUSTRACIJA
OD 03. DO 09. TRAVNJA

Veliki tjedni horoskop: Blizanci će biti uspješni u projektima, a Strijelcima stiže priljev novaca

Rakovi bi se mogli zaljubiti kako već dugo nisu i željno iščekivati susrete sa simpatijom. Strijelci će biti ljubomorni i posesivni, a partneri će to svakim danom sve teže podnositi pa može doći do svađe

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao - Planeti upućuju na uspjeh u kreativnom ili umjetničkom radu, kao i korist od potpore nekih ljudi. Bit ćete ustrajni i izdržljivi, ali skloni istjerivanju pravice i raspravama bez dlake na jeziku.

POGLEDAJTE VIDEO: najzločestiji znakovi horoskopa

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ljubav - Plijenit ćete pozornost privlačnim izgledom i šarmom. Samci, tjedan je odličan za pravu akciju – zavedite ili na druženje pozovite osobu koja vam se sviđa. Zauzeti će otvorenim razgovorom riješiti nesuglasice iz prošlosti, a posvađani se pomiriti.

Zdravlje - Sunce u znaku Ovna zaslužno je za vašu vitalnosti i optimizam. Bit ćete okrenuti zdravijem načinu života, osobito ako ste imali kakvih tegoba. Imate li višak kilograma, trčanjem ili rolanjem mogli biste ih skinuti.

Najbolji dan: 5. travnja

Najlošiji dan: 8. travnja

Najarogantniji znakovi Zodijaka
Najarogantniji znakovi Zodijaka

Bik 21.4. - 21.5.

Posao - Merkurov utjecaj tjera vas da nešto skrivate ili da zaobilaznim putovima ostvarujete ambicije. Neke stvari pomaknut će se s mrtve točke. Razjasnit će vam se nejasno i otkriti neke poslovne tajne. 

Ljubav - Venera u Ribama donosi Bikovima obećavajuće prilike. Osamljeni se neće moći požaliti na dosadu jer netko nov ulazi u njihov život. Oni u bračnim trokutima, raščistit će situaciju odlučnim koracima. Nećete si dopustiti da se nalazite u neizvjesnom odnosu.

Zdravlje - Bit ćete odlično raspoloženi i zabavni pa ćete se odazivati pozivima prijatelja za izlaske. No Mars vas upozorava: klonite se prevelikih tjelesnih naprezanja, opasnih sportova i svega što vam jako crpi energiju.

Najbolji dan: 3. travnja

Najlošiji dan: 6. travnja

Blizanci 22.5. - 21.6.

Posao - Odagnat ćete probleme koji su vas onemogućavali u napretku. Kvalitetno ćete izraziti svoje ideje i ostvariti projekte. Odlično će vam ići na obrazovnom, odgojnom, sportskom i umjetničkom planu.

Ljubav - Svađe s partnerom navest će vas da se zapitate što uopće radite zajedno. Neki od vas će bez mnogo razmišljanja prekinuti odnos, no to neće značiti konačan razlaz. Tek kad ostanete jedno bez drugog, shvatit ćete koliko si značite.

Zdravlje - Blizanci se neće moći požaliti na loše zdravlje, čak štoviše, ako ste bolesni brzo ćete se oporaviti. Zanimat će vas duhovne tehnike koje oplemenjuju duh, a neki će sami osmisliti svoj program kućnih vježbi.

Najbolji dan: 5. travnja  

Najlošiji dan: 4. travnja

Ne znate što bi sa sobom? Neka vam zvijezde pomognu! Najbolji hobi za svaki znak Zodijaka
Ne znate što bi sa sobom? Neka vam zvijezde pomognu! Najbolji hobi za svaki znak Zodijaka

Rak 22.6. - 22.7.

Posao - Pratit će vas manje stresan ritam, no još nije nastupilo vrijeme da se sasvim opustite - Merkur vam ometa koncentraciju! Zasićeni ste poslom pa bi vam koristio odmor. Rakovi bi se mogli posvađati sa suradnikom.

Ljubav - Moguće su ugodne vijesti iz inozemstva ili uzbudljiva iskustva na putovanju. Neki će upoznati osobu koja će im promijeniti životnu filozofiju i poimanje ljubavi. Mogli biste se zaljubiti kako već dugo niste i željno iščekivati susrete sa simpatijom.

Zdravlje - Mučit će vas životne nepravde ili napeti odnosi na radnom mjestu, a sve to će loše djelovati na vaše raspoloženje. Pokušajte se nečim opuštati, možda hobijem ili laganim šetnjama. Pripazite na koljena i zglobove.

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 6. travnja

Fotolia

Lav 23.7. - 22.8.

Posao - U tjednu ste realizacije planova, širenja poslova i većeg utjecaja na suradnike. Spretno ćete pronalaziti izlaze iz neugodnih situacija. Razdoblje je povoljno za učenje i stjecanje novih znanja.

Ljubav - Gubit ćete kontakt sa stvarnošću i graditi idealnu sliku ljubavne veze. Neke će zaslijepiti strast pa neće uvidjeti probleme koje im može prouzročiti dotičan odnos. Lavovi će se vezati uz pogrešne osobe pa opreznije birajte partnere.

Zdravlje - Imat ćete obilje fizičke energije, ali psihički ćete često osjećati umor. Možda ste preopterećeni poslom i raznim drugim obavezama pa ne stignete misliti na sebe. Pronađite vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi.

Najbolji dan: 7. travnja

Najlošiji dan: 3. travnja

Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti
Kakve su u braku: Žena Vaga je glavna, Lavica odana dok je Račica oličenje ženstvenosti

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao - Teže ćete se usklađivati s drugima. Neke vaše ideje neće biti prihvaćene, a i novčani troškovi ne govore u prilog mirnom životu. Ne donosite radikalne odluke, radije ponešto prešutite i ne prepirite se.

Ljubav - Djevicama će odnos s partnerom bit promjenjiv. Poradite na komunikaciji, na taj način ćete se osloboditi sumnji i strahova. Samce će privući vrlo atraktivna osoba, ali će ulazak u vezu biti otežan jer bi druga strana mogla biti prevrtljiva ponašanja.

Zdravlje - Osjećat ćete napetost i tjeskobu pa će vam goditi sve što vas može opustiti. Previše se iscrpljujete i mnogo radite pa zavređujete i više odmora nego inače. Biljnim čajevima pokušajte preduhitriti probavne tegobe.

Najbolji dan: 4. travnja

Najlošiji dan: 5. travnja

Ovo su prvi znakovi da nešto ne valja u vezi: Rak se svima žali, a Ovan se počinje udaljavati
Ovo su prvi znakovi da nešto ne valja u vezi: Rak se svima žali, a Ovan se počinje udaljavati

Vaga 23.9. - 22.10.

Posao - Razočarat će vas ponašanje nekih kolega na koje ste još donedavno mogli računati. Dolazite do spoznaje da morate još više očvrsnuti i ne dopuštati da vas svi prozivaju ako nešto ne ide po planu.

Ljubav - Pozitivan Marsov utjecaj štiti vas od osjećajnih gubitaka, no nastojite se više baviti vezom i partnerom. Suprotna strana očekivat će od vas više razumijevanja i potpore pa će vam prigovoriti ako je toga uskratite. Vage trebaju kontrolirati i potisnuti ljubomoru.

Zdravlje - Počet ćete se intenzivnije baviti tjelovježbom i svime čime možete tijelo dovesti u top – formu. No neće sve ostati na tome – vaša svijest o vlastitom zdravlju bit će velika pa ćete unijeti promjene i u prehranu.

Najbolji dan: 7. travnja

Najlošiji dan: 9. travnja

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao - Morat ćete preuzeti dio poslova koji ne spadaju u opis vašeg radnog mjesta. Bit će vam potrebno više prilagodljivosti, no napori vam donose korist. Nezaposleni Škorpioni bi mogli dobiti posao.

Ljubav - Svaki slobodan trenutak provest ćete s voljenim, što će pridonijeti ponovnom zbližavanju. Mogli biste koketirati, no vaš partner to neće popratiti odobravanjem. Samci, nemojte odbijati pozive za izlaske jer vas u društvu vreba netko nov.

Zdravlje - Mogli biste imati izraženijih zdravstvenih tegoba, stoga se nemojte oslanjati na vrijeme nego obavite potrebne pretrage. Mučit će vas i jak psihički umor koji će prouzročiti neriješeni međuljudski odnosi. 

Najbolji dan: 8. travnja

Najlošiji dan: 4. travnja

Fiksni znakovi Zodijaka - tko su oni i koja im je uloga u svijetu: Odani su, vrijedni i tvrdoglavi
Fiksni znakovi Zodijaka - tko su oni i koja im je uloga u svijetu: Odani su, vrijedni i tvrdoglavi

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao - Predstoji vam zanimljivo putovanje, ali i veći priliv novca na vašem bankovnom računu. Strijelci će imati uspjeha u poslovanju s inozemstvom i u svim aktivnostima umjetničkog i kreativnog predznaka.

Ljubav - Ponašat ćete se ljubomorno i posesivno. Partner će vas svakim danom sve teže podnositi pa može doći do svađe. Nemojte se inatiti, naučite priznati svoje pogreške, ali i praštati partnerove. Ako ste dulje u vezi, voljeni bi mogao predlagati brak.

Zdravlje - Puni ste pozitivne energije koja vas tjera da je negdje i potrošite. Vožnja biciklom, trčanje ili rolanje odlično će vam odgovarati, a i brzo topiti kalorije. No bitno je ne pretjerati jer ste skloni ozljedama.

Najbolji dan: 3. travnja  

Najlošiji dan:  5. travnja

Želite li zadržati partnera, evo što morate znati: Strijelac voli slobodu, a Lav komplimente
Želite li zadržati partnera, evo što morate znati: Strijelac voli slobodu, a Lav komplimente

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao - Ne zapostavljati manje važne poslove jer bi baš oni mogli biti odlučujući za vaše napredovanje. Morat ćete se više zalagati kako biste opravdali naklonost šefova. Pripazite što govorite u javnosti!

Ljubav - Moguća je strastvena ljubavna priča s osobom koja će uživati određeni status u društvu. Neki među vama osjetit će iskru privlačnosti prema radnom kolegi ili stranki koju često viđaju. Bračni odnosi su poljuljani nepovjerenjem i ljubomorom.

Zdravlje - Planeti čuvaju vašu vitalnost i daju vam energije da se nosite s izazovima i stresom. No psihički ćete se brzo umarati i biti slabe koncentracije. Jarci bi trebali uvesti u prehranu što više voća i svježih voćnih sokova.

Najbolji dan: 3. travnja

Najlošiji dan: 9. travnja

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao - Napredovat ćete bez mnogo truda, zato sad pokažite što možete. Bit ćete u pokretu, a neki će i češće putovati. Kontaktirat ćete s mnogo ljudi, uspješno trgovati, pregovarati i sklapati poslove.

Ljubav - Vladavina Ovna utjecat će na porast optimističnih razmišljanja i stavova. Neki od vas naći će se na novom početku, zaljubljeni i ushićeni kako već dugo nisu bili. Iščekujete li telefonski poziv od osobe koja vam se sviđa i to se može dogoditi.

Zdravlje - U odličnom ste razdoblju pa vašem zdravlju ne prijete veći poremećaji. Osjećat ćete se odlično! Vodenjacima će boravak na svježem zraku i redovito kretanje pomoći da zadrže optimizam i dobro zdravlje. 

Najbolji dan: 7. travnja

Najlošiji dan: 4. travnja

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao - Bit ćete učinkoviti i djelotvorni. Na financijskom planu očekuju vas iznenadni dobici ili materijalna pomoć bliskih ljudi. Bit ćete dobar trgovac, zapažen medijski ili obrazovni djelatnik.

Ljubav - S Venerom u vašem znaku postajete vladarom ljubavne scene pa vam se mnogo toga lijepo počinje događati. Odnos s osobom koja vam se sviđa počinje brzo napredovati, ali pazite da sami u nečemu ne prenaglite ili brzopleto postupite.

Zdravlje - Osjećajno ili ljubavno nezadovoljstvo liječit ćete većim količinama hrane, što bi moglo brzo rezultirati s nekoliko kilograma viška. Ribe koje su na dijeti trebaju pripaziti da prebrzo ne mršave jer će ih to previše iscrpiti.

Najbolji dan: 9. travnja

Najlošiji dan: 7. travnja

Komentari 118
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'
PROBLEMI S VELIČINOM

'Grudi su mi toliko ogromne da me mnogi ljudi mrze zbog njih'

Ukrajinka tvrdi da su joj njezine velike grudi broj 30 HH cijeli život stvarale probleme. U školi su ju maltretirali, ne može vježbati osnovne kardio vježbe, a umjesto da bude učiteljica radi putem interneta

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Jeste li ikad vidjeli nešto slično? Pokazala svoju novu manikuru i 'zgrozila' cijeli internet
ŠTO VI MISLITE?

Jeste li ikad vidjeli nešto slično? Pokazala svoju novu manikuru i 'zgrozila' cijeli internet

Umjesto lijepih uređenih varijanti sa sjajnim česticama ili nekom od proljetnih, pastelnih boja, ova se dama odlučila za mnogo 'opasniji' izgled noktiju