Obavijesti

Lifestyle

Komentari 51

Veliki tjedni horoskop: Lavovi će odlično poslovati, a Blizanci bi mogli imati probleme u vezi

Veliki tjedni horoskop: Lavovi će odlično poslovati, a Blizanci bi mogli imati probleme u vezi

U ovom tjednu Bikovi mogu očekivati povoljan razvoj na području financija, čemu razlog može biti širenje obima poslova ili ranija ulaganja. Možete očekivati potporu nadređenih u izvođenju svojih planova

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao - Otvaraju vam se povoljne poslovne kombinacije vezane uz inozemstvo. Ostvaruju se vaši raniji planovi, a možete računati i na potporu okoline u svojim poslovima. Koncentracija će vam biti odlična i bit ćete puni ideja.

Ljubav - Druženje, izlasci i prijatelji, bit će najbolji lijek za vaše ljubavne nedoumice. Ako ste sami, srest ćete osobu u koju ćete se zaljubiti. Seksualnost Ovnova će biti istaknuta pa će najbolje komunicirati govorom tijela, zagrljaja i poljubaca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Zdravlje - Češće ćete odlaziti liječniku, rješavati zdravstvene probleme, a neki će promijeniti dosadašnju terapiju. Nepovoljan Marsov utjecaj čini vas osjetljivima na stres pa vodite računa o svom tlaku i srcu.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao - U ovom tjednu Bikovi mogu očekivati povoljan razvoj na području financija, čemu razlog može biti širenje obima poslova ili ranija ulaganja. Možete očekivati potporu nadređenih u izvođenju svojih planova.

Ljubav - Slobodne će privlačiti osobe različitih kultura, jezika i običaja pa će se mnogi posredstvom interneta, chat – soba ili na putovanjima izvan zemlje, zaljubiti u stranca. U brakovima će biti nesporazuma, ali srećom prolaznih.

Zdravlje - Dobro položeni Mars puni vas energijom pa ste fizički vrlo izdržljivi. No ostali planeti upozoravaju na jačanje psihičkog umora, koji će vas ometati u ispunjavanju svakodnevnih zadataka. Treba vam što više sna.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 13. siječnja

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao - Netko bi mogao uživati na vašoj muci i napredovati na temelju vaših zalaganja. To nikako nemojte dopustiti. Oprezni budite u kontaktima s novim ljudima, provjerite njihove namjere, ali ne pretjerujte u sumnjičavosti.

Ljubav - Ljubomora i erotičnost obojit će vaš odnos novom paletom osjećaja. Vaša veza mogla bi se naći na skliskom terenu, a griješit ćete oboje. Zajednički pronađite snage za dalje jer ćete u takvim naporima oboje ojačati.

Zdravlje - Vaša energija raste pa ste aktivni na mnogim životnim područjima. Malo kad ste umorni, a optimizam vam pomaže u svladavanju zapreka. No Merkur u Strijelcu može Blizancima potencirati nemir, nesanicu i osjećaj tjeskobe.

Najbolji dan: 12. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Ljubavni horoskop za godinu pred nama: Bika čeka vatromet strasti, a Lava prekid loše veze
Ljubavni horoskop za godinu pred nama: Bika čeka vatromet strasti, a Lava prekid loše veze

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao - Nećete se moći pohvaliti zavidnom radnom energijom. Prolazna netrpeljivost prema šefu ili kolegi negativno će utjecati na vaš radni učinak. Pojavit će se nove mogućnosti, ali ne trčite na prvu loptu.

Ljubav - Moguća je komunikacijska blokada s partnerom te poremećena ravnoteža između obostranih potreba i interesa i pronalaženje zajedničkog jezika. Ponekad je dobro malo popustiti i ne zahtijevati previše. Nemojte svađom rješavati probleme.

Zdravlje - Bit ćete angažirani na mnogo strana, a najviše energije oduzimat će vam međuljudski odnosi. Bračne trzavice činit će Rakove neraspoloženima pa će morati strpljivo rješavati probleme. Čuvajte probavu i živce.

Najbolji dan: 7. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao - Merkur u vašem 5. polju moglo bi vas skrenuti s dosadašnjeg poslovnog puta i usmjeriti vašu energiju na neka nova područja, kao što su poslovi vezani uz odgoj djece, estradu, umjetnost, sport i sl. Poslovat ćete odlično!

Ljubav - Imat ćete jak predosjećaj da vam predstoji sjajna ljubavna romansa ili uzbudljiva veza i nećete pogriješiti. Zvijezde će Lavove zbližiti s novom simpatijom, a vezani će uživati u partneru koji će se pokazati smirenim, romantičnim i spremnim za razgovore.

Zdravlje - Nećete se predavati lošem raspoloženju, a vedrinom i optimizmom uspješno ćete se braniti od raznih oboljenja. Ako ste tijekom blagdana nakupili koji kilogram viška, zdušno ćete početi s tjelovježbom.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Horoskop za zdravlje u 2024: Za Ribe je ovo godina odmora, a Vodenjak će izgubiti višak kila
Horoskop za zdravlje u 2024: Za Ribe je ovo godina odmora, a Vodenjak će izgubiti višak kila

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao - U razdoblju ste kada će iznimno važna biti naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti. Ako ste javna osoba mogli biste doživjeti neugodnost, trač ili nešto što može narušiti vaš ugled, popularnost.

Ljubav - Bit će dana kada će vam biti potrebno više topline i nježnosti, a upravo će tada partner biti zauzet, odsutan ili posvećen poslu. Kada on poželi malo više bliskosti, vi ćete biti zauzeti nečim drugim. Pronađite ravnotežu i preuzmite inicijativu.

Zdravlje - Vladavina Jarca zaslužna je za dobro u Djevica raspoloženje i aktivan društveni život. Bit ćete okrenuti duhovnom i mnogo raditi na sebi. No nepovoljan Merkur upozorava na iscrpljenja i sklonosti virozama i prehladama.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao - Zaposlenim Vagama će vrijeme brzo prolaziti, a obaveze se neočekivano pojavljivati pa nastojite ne odgađati za sutra ono što možete učiniti odmah. Mogli biste češće odlaziti na poslovna putovanja.

Ljubav - Loše veze ispunjene nerazumijevanjem možda neće izdržati teret nepovoljnih planetarnih utjecaja. Koliko god vam bude teško što izlazite iz duge veze, imajte na umu i pozitivnu stranu - napokon ćete se osloboditi sputavajućih emocionalnih okova.

Zdravlje - Ako ste zanemarivali zdravlje i ignorirali određene simptome, sada biste se morali suočiti s istinom i nešto poduzeti. Nemojte toliko biti skloni samosažaljenju jer skoro sve fizičke bolesti dolaze kroz psihu.

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 10. siječnja

Muškarci ovih horoskopskih znakova idealan su izbor za trajan brak u 2024. godini
Muškarci ovih horoskopskih znakova idealan su izbor za trajan brak u 2024. godini

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao - Vanjske teškoće nisu toliko velike da bi vas spriječile u postizanju ciljeva, no računajte na smanjenu koncentraciju. Bit ćete nestrpljivi, skloni kritiziranju tuđih postupaka i nespremni priznati svoje pogreške.

Ljubav - Mijenjajte sebe i budite otvoreni za promjene koje donose novi susreti. Verbalnom spretnošću i zanimljivim nastupom u društvu Škorpioni će steći naklonost suprotnog spola, pa ćete biti u položaju izabrati osobu koja će imati razmišljanje slično vašem.

Zdravlje - Nećete imati većih zdravstvenih problema, a jedinu će vam neugodnost predstavljati povremene glavobolje i sklonost iscrpljenjima. Najviše će vas veseliti i puniti pozitivnom energijom večernja druženja i izlasci.

Najbolji dan: 7. siječnja

Najlošiji dan: 12. siječnja

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao - Krasit će vas i dobro raspoloženje pa ćete svoj zarazni entuzijazam širiti na radne kolege. Nadređeni će zapaziti vašu radnu motiviranost pa bi vam mogli dodijeliti i zahtjevnije radne zadatke.

Ljubav - Ljubavna energija struji svugdje oko vas, na vama je samo da joj se prepustite. Vezanim Strijelcima bi Venera u njihovu znaku mogla pojačati seksualne apetite. Bit će svega - avantura i izvanbračnih flertova. Uživat ćete u dinamici i izgarati u strastima.

Zdravlje - U odličnoj ste kondiciji pa ćete se izvrsno snalaziti u svim sportskim aktivnostima, pa čak i onim najzahtjevnijima. Zadovoljstvo će povećati i dobar razvoj poslovnih prilika, a vaš imunitet odolijevati virozama.

Najbolji dan: 8. siječnja

Najlošiji dan: 7. siječnja

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao - Do izražaja će doći vaša komunikativnost i snalažljivost. Točno ćete znati što u svakom trenutku morate reći i od svojih sugovornika izvlačiti vrlo zanimljive informacije koje će vam koristiti u napretku.

Ljubav - Razmislite o svojim postupcima, izgovorenim riječima i nestalnim osjećajima. Igrajte tišu igru i ponašajte se malo mirnije od svoje stvarne prirode, jedino tako možete izbjeći bračne svađe. Ne slušajte ogovaranja nego ono što vam partner govori.

Zdravlje - Briga o zdravlju i vanjskom izgledu bit će visoko na listi prioriteta svih Jarčeva. Počet ćete redovito posjećivati fitness centar ili se ispuniti kroz neki drugi oblik rada na svojem tijelu. Godit će vam dulje šetnje.

Najbolji dan: 11. siječnja

Najlošiji dan: 8. siječnja

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao - Vješto i spretno iskoristit ćete sve talente kojima raspolažete. Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mjestom, unaprjeđenjem, pokretanjem novih poslova i agresivnije osvajanje novog tržišta.

Ljubav - Večernji izlasci bit će izvor poznanstava i novog ljubavnog početka. Neki od vas mogli bi sresti utjecajnu osobu koja će vam biti moralna i materijalna potpora. Osamljeni Vodenjaci starije životne dobi mogli bi simpatiju pronaći u starom prijatelju/ici.

Zdravlje - Nemojte se prepuštati ljenčarenju. Aktivan način života pomoći će vam da zadržite dobro raspoloženje. Opuštajte se tehnikama meditacije ili se dobro ispričajte prijatelju koji će znati saslušati ono što vas muči.

Najbolji dan: 13. siječnja

Najlošiji dan: 7. siječnja

Veliki godišnji horoskop: Ovan bi mogao upoznati novu ljubav, a Vaga će se izboriti za povišicu
Veliki godišnji horoskop: Ovan bi mogao upoznati novu ljubav, a Vaga će se izboriti za povišicu

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao - Odnosi suradnje i partnerstva iziskivat će promišljeni nastup. Bit će dana kad ćete raditi pod pritiskom, možda čak i morati preuzeti na sebe tuđe poslove ili odgovornosti koje biste najradije izbjegli.

Ljubav - Vaš doživljaj ljubavi i partnerskih odnosa, bit će intenzivan - svaki upućeni vam pogled, riječ ili gesta nosit će za vas osobito, čak i skriveno značenje. Ljubavna zbivanja živjet ćete punim srcem i duboko proživljavati sve što vam bude događalo.

Zdravlje - Dobar Marsov utjecaj dat će Ribama obilje tjelesne energije pa će vaša izdržljivosti i dobra forma biti zaslužni da bolje podnesete psihičku osjetljivost. Iako ćete povremeno biti tjeskobni, ta će stanja biti prolazna.

Najbolji dan: 7. siječnja

Najlošiji dan: 9. siječnja

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA ZA SUBOTU

Dnevni horoskop za subotu 27. travnja: Blizance čeka ljubavni početak, Biku sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 27. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Usvojite ove navike i imat ćete puno manji rizik za depresiju
NIJE TEŠKO

Usvojite ove navike i imat ćete puno manji rizik za depresiju

Iako u obzir dolaze brojni elementi, ipak postoje neki zdravi koraci koje je lako poduzeti kako bismo smanjili rizik od ulaska u taj začarani krug tuge, koji s vremenom može postati sve dublji