Obavijesti

Lifestyle

Komentari 48

Veliki tjedni horoskop: Ovan bi trebao paziti što potpisuje, a Lavu će u ljubavi ići na bolje

Veliki tjedni horoskop: Ovan bi trebao paziti što potpisuje, a Lavu će u ljubavi ići na bolje

Pojedini znakovi ne bi se trebali prepuštati depresivnim mislima, a intenzivna tjelesna aktivnost može ih izvući iz letargičnog raspoloženja. Druge moraju biti oprezniji prilikom konzumiranja alkohola

VIDEO

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Posao

Provjeravajte dogovore i dokumente, pomno pročitajte ono što potpisujete. Zapisujte važne podatke, izbjegnite svaku mogućnost da zbog površnosti pogriješite. Neke će vas kolege jako razočarati.

Ljubav

Ne zanemarujte tjelesnu ljubav izgovarajući se umorom jer će vas to još više udaljiti od partnera. No Venera je u vama naklonjenom Vodenjaku i u pozitivnom smjeru pokreće vaš osjećajni život. Samce očekuje brz i povoljan razvoj ljubavnih zbivanja.

Zdravlje

Sve ste veseliji i društveniji, a s dolaskom toplijih i sunčanijih dana, sve više boravite vani, a manje kod kuće. Moguće su tegobe vezane uz kašalj pa ako ste kronični pušač, malo smanjite taj porok.

Najbolji dan: 25. veljače

Najlošiji dan: 28. veljače

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

horoskop 01:26

Bik 21. 4. - 21. 5.

Posao

Želja za promocijom i napretkom činit će vas požrtvovnima na poslu. Bit ćete motivirani da pokrećete stvari i dokazujete se. Prijašnji neuspjeli projekti mogli bi se početi realizirati na vašu radost.

Ljubav

Samcima savjetujemo strpljenje u osvajanju osobe koja im se sviđa. Nemojte se preko drugih raspitivati kakve su vaše šanse kod simpatije, jer tako riskirate da druga strana za to dozna, a tada o vama neće imati najbolje mišljenje.

Zdravlje

Sport i prijatelji oslobodit će vas lošeg raspoloženja kojem ćete povremeno biti skloni. Bolujete li od kakve viroze ili prehlade, opskrbite se C vitaminima i sve odležite kako vam se ne bi vratilo u gorem obliku.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 1. ožujka

Veliki ljubavni horoskop: Bikove čeka veza, Djevicu stara ljubav
Veliki ljubavni horoskop: Bikove čeka veza, Djevicu stara ljubav

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Posao

Krenite punom parom, ali vlastitim snagama. Obuzdajte svoju tvrdoglavost i prilagodite se nastalim, ne baš povoljnim okolnostima. U nekim situacijama morat ćete preuzeti veću odgovornost ili se izboriti za svoj status.

Ljubav

Slobodni, budite viđeni, pokažite svima koliko zračite šarmom i ljubavnom energijom koju će vam podariti Venera u Vodenjaku. Okrenite se osobi koja vam u bitnom trenutku nudi moralnu pomoć i zaštitu. Iz toga će se izroditi ljubav i simpatije.

Zdravlje

Nakon prošlotjednih stresova i napetosti ulazite u razdoblje kada će zdravstveni problemi početi jenjavati. Osjetit ćete da imate više energije i zdušnije sudjelovati u društvenim zbivanja. Koristit će vam sportske aktivnosti.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 26. veljače

Rak 22. 6. - 22. 7.

Posao

Putujete li, imate ispit na fakultetu ili trebate donijeti odluku vezanu uz život i rad u stranoj zemlji, nemojte strahovati od neuspjeha. Planetarna potpora pokazat će vam da ste na pravome putu.

Ljubav

Osjećajna osjetljivost i unutarnji nemir na trenutke će zbuniti vašeg partnera. Nemojte se zatvarati u sebe kada vas pokuša privoljeti na razgovor. Pokažite mudrost, osobito u odnosima s roditeljima i rodbinom. Ne dajte se uvući u žučne rasprave.

Zdravlje

Nećete imati razloga za brigu. Najavite rat suvišnim kilogramima ili se konačno odvažite na prestanak pušenja. Osjet ćete navalu optimizma pa ćete kupovati novu odjeću ili kod frizera promijeniti boju kose.

Najbolji dan: 2. ožujka

Najlošiji dan: 27. veljače

Traume koje ih zauvijek muče: Rak tuguje za snovima, a Vaga nikad ne zaboravlja nepravdu
Traume koje ih zauvijek muče: Rak tuguje za snovima, a Vaga nikad ne zaboravlja nepravdu

Lav 23. 7.- 22. 8.

Posao

Vaš rad donosi konkretne plodove i čvršću financijsku bazu. Rješavat ćete pitanje poreza, osiguranja, dugova, nasljedstva. No skloni ste rizičnim ulaganjima i trošenju pa se više kontrolirajte.

Ljubav

Pozovite partnera na romantičnu večeru, izvedite ga negdje, osobito ako je stalno u kući. Slobodni će u povremenim pustolovinama i flertovima pronaći zrnce uzbuđenja, ali ne gubite nadu u pravu vezu. Od ovog tjedna dolazi veliko poboljšanje.

Zdravlje

Nemojte se prepuštati depresivnim mislima. Intenzivna tjelesna aktivnost mogla bi vas izvući iz letargičnog raspoloženja. Želučani problemi mogli bi nastati zbog vaše pojačane izloženosti stresnim situacijama.

Najbolji dan: 29. veljače

Najlošiji dan: 1. ožujka

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Posao

Pod pritiskom ste javnosti i napeti, a nečije riječi i kritika na vaš račun će vas povrijediti. Brzopleti ste i skloni nestrpljivim potezima, što vas može stajati propuštenih prilika. Usporite tempo!

Ljubav

Neprestano ćete analizirati partnerovo ponašanje i očekivati da se mijenja. Samci, vaš živahan duh privlačit će udvarače i otvarati nove kombinacije. Neki će progledati i zaljubiti se u osobu koja im je prijatelj i s njim krenuti u ljubavnu pustolovinu.

Zdravlje

Budite oprezni prilikom konzumiranja alkohola ili tableta. Prevelika osjetljivost mogla bi dovesti do neželjenih nuspojava. Brinite o sebi jer ste u razdoblju kada vam se neki simptomi mogu pogoršati.

Najbolji dan: 25. veljače

Najlošiji dan: 29. veljače

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Posao

Mogli biste sklopiti suradnju, kako biste brže ostvarili svoje ciljeve ili povećali interes tržišta za svoj rad. Pravne okolnosti ići će vam na ruku pa ćete dobivati potrebne dozvole i micati ograničenja.

Ljubav

Partneru će biti milije izlaziti vani s društvom, dok će vama biti potrebni izljevi pažnje ne biste li se osjetili voljenima. Ako ste u dugoj vezi, voljeni s vama ima ozbiljne namjere, no vi se još ne osjećate spremnima za brak i potomstvo.

Zdravlje

Pojačano ćete brinuti o sebi, popraviti zube ili obaviti neke pretrage kako biste skinuli sumnju s nekih bolesti. Uživat ćete u kupnji i kozmetičkim tretmanima koji će samo istaknuti vašu prirodnu ljepotu.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 25. veljače

Fotolia

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Posao

Širit ćete zarazan entuzijazam, biti snalažljivi i inovativni. Radne kolege trebat će vaše usluge, a šefovi vaše znanje pa se nemojte izgovarati umorom, nego idite u korak sa zbivanjima.

Ljubav

Nekima će ljubavni život biti usko povezan s poslovnom sredinom. Izvjesna osoba mogla bi vas očarati svojim kvalitetama. Samci, znalački ćete iskoristiti omiljenost kod suprotnog spola, ali biste zbog neozbiljnosti mogli propustiti vrijednu prigodu.

Zdravlje

Emotivni ste i uznemireni te skloni svadljivosti. Nemate strpljenja za sve ono što vas prije nije smetalo. Zdravlje vam je osjetljivo, nemate dovoljno energije pa vas umaraju poslovna i obiteljska zbivanja.

Najbolji dan: 1. ožujka

Najlošiji dan: 26. veljače

Što zapravo vole u krevetu? Škorpiona uzbuđuje svaki dodir, Lavicu će zadiviti status i ugled
Što zapravo vole u krevetu? Škorpiona uzbuđuje svaki dodir, Lavicu će zadiviti status i ugled

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Posao

Ugovarate li novi posao, a netko vas unaprijed traži da uložite određeni novčani iznos, pazite da se ne radi o prijevari. Rješavate li stambene probleme ili ulažete u nekretnine, budite oprezni.

Ljubav

Uživajte u ljubavnom životu jer zvijezde vam pripremaju priliku da doživite upravo ono o čemu maštate. Zauzete će partner iznova osvajati. Izvodit će vas na večere i dokazivati koliko mu je stalo do vas ili izraziti želju da postanete roditelji.

Zdravlje

Prepustit ćete se brizi i strahovima. U svemu ćete vidjeti samo loše strane te svojim pesimizmom postati idealna meta raznim psihosomatskim tegobama. Smanjite konzumacija crne kave koja vas čini nervoznima.

Najbolji dan: 27. veljače

Najlošiji dan: 25. veljače

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Posao

Venera u polju novca obećava vam profitabilno poslovno razdoblje u kojem će znatno porasti i vaš ugled. Mogla bi vam sinuti odlična poslovna ideja koja će biti okrunjena financijskim uspjehom.

Ljubav

Ljubavni odnosi odišu kvalitetom, a neke od vas će manji problemi i brige još više zbližiti. Oduševit će vas prilika da sebe iskažete u novom svijetlu erotičnosti i šarma. Odmaknut ćete se od partnera koji vas emotivno i intimno ne zadovoljava.

Zdravlje

Duševni mir nastojat ćete pronaći meditacijom i opuštanjem. Vježbe disanja pokazat će se učinkovitim načinom za otklanjanje nervoze. Trebat će vam kretanje i društvo pa će zabave trajati do kasno u noć.

Najbolji dan: 26. veljače

Najlošiji dan: 29. veljače

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Posao

Utjecajni pojedinci i poznanstva, odigrat će pozitivnu ulogu u potrazi za poslom ili natjecanju za bolje radno mjesto. Moguća je unosna poslovna prilika vezana uz premještaj ili terenski rad u drugom gradu.

Ljubav

Samci, u odlučujućim ste danima za razvoj nove veze. Otvorite oči jer bi se mogao dogoditi obrat u ponašanju vaše simpatije. Počne li vas gledati i smješkati se, znajte da je dozrjelo vrijeme da napravite prvi korak. Ženama je moguća trudnoća!

Zdravlje

Niste u najboljem razdoblju, stoga je oprez više nego potreban. Čuvajte se probavnih tegoba, ali i s kostima i zubima. Trebat će vam više odmora i spavanja nego inače, pa si to pokušajte omogućiti.

Najbolji dan: 28. veljače

Najlošiji dan: 2. ožujka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Posao

Ne odustajte od svojih ciljeva jer baš sada možete doći do željenih ishoda. Bit ćete nenadmašni u organizaciji, provođenju zamisli u djela, trgovini i financijskim poslovima te u međuljudskim kontaktima.

Ljubav

Pazite da ne izjavite ljubav osobi koja s vama nema ozbiljne namjere ili da se ne grizete zbog ljubomore. Stalne veze prolazit će kroz razdoblje uspona i padova. Bit će vam potrebno više strpljenja. Opterećivat će vas obiteljski i stambeni problemi.

Zdravlje

Dobro raspoloženje i optimističan pogled na život neće dopustiti nikakvim zdravstvenim tegobama da vam pokvare ove dane. Promjena frizure ili obnova garderobe potaknut će bujicu komplimenata.

Najbolji dan: 1. ožujka

Najlošiji dan: 26. veljače

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'
OPROSTILA MU JE

Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'

Britanac David (64) kaže da je postao 'opsjednut' drugom ženom nakon što ju je upoznao na tečaju. Ali njegova supruga Ruth (58) oprostila mu je nakon što je shvatila da 'nije njegova krivnja'