
Restoran koji vlastitu hranu opisuje kao 'ne baš tako dobru' pohvalili su korisnici Twitteru zbog 'izuzetno iskrenog' jelovnika, a mnogi su napisali da će sigurno naručivati kinesku hranu iz njihovog restorana
Lifestyle
Komentari 0Restoran koji vlastitu hranu opisuje kao 'ne baš tako dobru' pohvalili su korisnici Twitteru zbog 'izuzetno iskrenog' jelovnika, a mnogi su napisali da će sigurno naručivati kinesku hranu iz njihovog restorana
Svi, ili skoro svi, prije nego što se odluče posjetiti restoran u kojem nikad nisu bili, ili u današnje doba naručiti, prije pogledaju kritike i provjere cijene. Obično će imati dobru ideju kakva je ponuda i što ih čeka u restoranu.
POGLEDAJTE VIDEO: Što tijekom zime treba sadržavati dječja prehrana?
Pokretanje videa...
Ono što ne očekujete vidjeti je da vlasnik restorana kritizira hranu u vlastitom restoranu, ali Feigang Fei, vlasnik restorana 'Tetka Dai' u Montrealu u Kanadi, radije daje svojim kupcima svoja 'izuzetno iskrena' mišljenja o hrani ni više ni manje, nego na samom jelovniku.
Jelovnik je podijelila česta gošća restorana Kim Belair, poznata na Twitteru kao @BagelofDeath, a korisnici su pohvalili vlasnika što je iskren prema svojim potencijalnim gostima.
Hell yeah absolutely!! But also, temper your expectations. pic.twitter.com/4jWZRN3YJB
— Kim Belair (@BagelofDeath) January 10, 2021
- Teta Dai je moj omiljeni kineski restoran u Montrealu, ali PRAVA je poslastica jelovnik koji sadrži izuzetno iskren komentar vlasnika - napisala je Kim uz objavljene fotografije jelovnika na Twitteru.
Slikana jela iz jelovnika u njenom tweetu uključuju narančastu govedinu, koja očito 'nije TAKO dobra', u usporedbi s jelom iz restorana Piletina generala Tao-a.
Vlasnik je također otkrio da 'nije ljubitelj' slatko ljute svinje jer se jako razlikuje od jela koje je davno jeo na sveučilištu u Kini.
Raspravljajući o govedini Satay Sauce, napisao je: 'Ovo je novo na našem jelovniku, ovo još nisam imao priliku probati. Jelo je jako popularno među gostima pa ga valjda zato nisam uspio još uspio dobiti.'
- Izgleda da bih trebao više vremena provoditi jedući u vlastitom restoranu - još je jedan od njegovih komentara.
Iako je piletina 'jako popularna trenutno nismo 100% zadovoljni okusom, ali sam uvjeren da će uskoro postati bolja' napisao je.
Umjesto toga preporučuje Sichuansku pileću salatu s paprikom.
- Ovao jelo će vam pokazati što kineska kuhinja može učiniti s našim voljenim krumpirom. Ovo jelo od Julienne krumpira jako je popularno u Kini. Pozdravimo krumpir! - napisao je za Stir-fry jelo bazirano na krumpiru.
Otkako je objavljen, Tweet je dobio više od 73.000 likeova, podijeljen je preko 12.000 puta i ima stotine komentara koji su pohvalili njegovu iskrenost.
- VOLIM ovo! - napisao je jedan korisnik Twittera.
Drugi je dodao: 'Ovo je mrak. Neki restorani imaju puno zamki na svom jelovniku. Morate biti iskreni sa svojim gostima.'
- Obožavam kritiku narančaste govedine! - dodao je treći.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+