Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Vlasnik restorana na Twitteru brutalno iskreno komentira svoj meni: Ovo nam nije baš nešto

Vlasnik restorana na Twitteru brutalno iskreno komentira svoj meni: Ovo nam nije baš nešto

Restoran koji vlastitu hranu opisuje kao 'ne baš tako dobru' pohvalili su korisnici Twitteru zbog 'izuzetno iskrenog' jelovnika, a mnogi su napisali da će sigurno naručivati kinesku hranu iz njihovog restorana

Svi, ili skoro svi, prije nego što se odluče posjetiti restoran u kojem nikad nisu bili, ili u današnje doba naručiti, prije pogledaju kritike i provjere cijene. Obično će imati dobru ideju kakva je ponuda i što ih čeka u restoranu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Što tijekom zime treba sadržavati dječja prehrana?

Pokretanje videa...

Evo što djeca trebaju jesti zimi: Češnjak i drijen čuvaju zdravlje 01:17

Ono što ne očekujete vidjeti je da vlasnik restorana kritizira hranu u vlastitom restoranu, ali Feigang Fei, vlasnik restorana 'Tetka Dai' u Montrealu u Kanadi, radije daje svojim kupcima svoja 'izuzetno iskrena' mišljenja o hrani ni više ni manje, nego na samom jelovniku.

Jelovnik je podijelila česta gošća restorana Kim Belair, poznata na Twitteru kao @BagelofDeath, a korisnici su pohvalili vlasnika što je iskren prema svojim potencijalnim gostima. 

- Teta Dai je moj omiljeni kineski restoran u Montrealu, ali PRAVA je poslastica jelovnik koji sadrži izuzetno iskren komentar vlasnika - napisala je Kim uz objavljene fotografije jelovnika na Twitteru. 

Slikana jela iz jelovnika u njenom tweetu uključuju narančastu govedinu, koja očito 'nije TAKO dobra', u usporedbi s jelom iz restorana Piletina generala Tao-a.

Vlasnik je također otkrio da 'nije ljubitelj' slatko ljute svinje jer se jako razlikuje od jela koje je davno jeo na sveučilištu u Kini.

Raspravljajući o govedini Satay Sauce, napisao je: 'Ovo je novo na našem jelovniku, ovo još nisam imao priliku probati. Jelo je jako popularno među gostima pa ga valjda zato nisam uspio još uspio dobiti.' 

- Izgleda da bih trebao više vremena provoditi jedući u vlastitom restoranu - još je jedan od njegovih komentara.

Iako je piletina 'jako popularna trenutno nismo 100% zadovoljni okusom, ali sam uvjeren da će uskoro postati bolja' napisao je.

Chefica otkrila tajnu savršeno pripremljenog steaka - ovako će svaki put biti kao iz restorana
Chefica otkrila tajnu savršeno pripremljenog steaka - ovako će svaki put biti kao iz restorana

Umjesto toga preporučuje Sichuansku pileću salatu s paprikom.

- Ovao jelo će vam pokazati što kineska kuhinja može učiniti s našim voljenim krumpirom. Ovo jelo od Julienne krumpira jako je popularno u Kini. Pozdravimo krumpir! - napisao je za Stir-fry jelo bazirano na krumpiru.

Otkako je objavljen, Tweet je dobio više od 73.000 likeova, podijeljen je preko 12.000 puta i ima stotine komentara koji su pohvalili njegovu iskrenost.

Najgore kritike s TripAdvisora: 'Popljuvali' piramide, Eiffelov toranj pa i rimski Koloseum
Najgore kritike s TripAdvisora: 'Popljuvali' piramide, Eiffelov toranj pa i rimski Koloseum

- VOLIM ovo! - napisao je jedan korisnik Twittera.

Drugi je dodao: 'Ovo je mrak. Neki restorani imaju puno zamki na svom jelovniku. Morate biti iskreni sa svojim gostima.'

- Obožavam kritiku narančaste govedine! - dodao je treći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista
EKSKLUZIVAN INTERVJU ZA 24SATA

Kristijan Iličić: Na Maliju sam ležao 50 sati pokriven u jednom čamcu, skrivao se od terorista

Poznati travel influencer prvi je Hrvat koji je proputovao svih 197. država svijeta. Šri Lanka mu je bila posljednja na listi, otkriva nam u koju se zemlju ne bi vraćao, koja mu je najdraža, ali i kako je sve krenulo