Restoran koji vlastitu hranu opisuje kao 'ne baš tako dobru' pohvalili su korisnici Twitteru zbog 'izuzetno iskrenog' jelovnika, a mnogi su napisali da će sigurno naručivati kinesku hranu iz njihovog restorana
Vlasnik restorana na Twitteru brutalno iskreno komentira svoj meni: Ovo nam nije baš nešto
Svi, ili skoro svi, prije nego što se odluče posjetiti restoran u kojem nikad nisu bili, ili u današnje doba naručiti, prije pogledaju kritike i provjere cijene. Obično će imati dobru ideju kakva je ponuda i što ih čeka u restoranu.
POGLEDAJTE VIDEO: Što tijekom zime treba sadržavati dječja prehrana?
Pokretanje videa...
Ono što ne očekujete vidjeti je da vlasnik restorana kritizira hranu u vlastitom restoranu, ali Feigang Fei, vlasnik restorana 'Tetka Dai' u Montrealu u Kanadi, radije daje svojim kupcima svoja 'izuzetno iskrena' mišljenja o hrani ni više ni manje, nego na samom jelovniku.
Jelovnik je podijelila česta gošća restorana Kim Belair, poznata na Twitteru kao @BagelofDeath, a korisnici su pohvalili vlasnika što je iskren prema svojim potencijalnim gostima.
- Teta Dai je moj omiljeni kineski restoran u Montrealu, ali PRAVA je poslastica jelovnik koji sadrži izuzetno iskren komentar vlasnika - napisala je Kim uz objavljene fotografije jelovnika na Twitteru.
Slikana jela iz jelovnika u njenom tweetu uključuju narančastu govedinu, koja očito 'nije TAKO dobra', u usporedbi s jelom iz restorana Piletina generala Tao-a.
Vlasnik je također otkrio da 'nije ljubitelj' slatko ljute svinje jer se jako razlikuje od jela koje je davno jeo na sveučilištu u Kini.
Raspravljajući o govedini Satay Sauce, napisao je: 'Ovo je novo na našem jelovniku, ovo još nisam imao priliku probati. Jelo je jako popularno među gostima pa ga valjda zato nisam uspio još uspio dobiti.'
- Izgleda da bih trebao više vremena provoditi jedući u vlastitom restoranu - još je jedan od njegovih komentara.
Iako je piletina 'jako popularna trenutno nismo 100% zadovoljni okusom, ali sam uvjeren da će uskoro postati bolja' napisao je.
Umjesto toga preporučuje Sichuansku pileću salatu s paprikom.
- Ovao jelo će vam pokazati što kineska kuhinja može učiniti s našim voljenim krumpirom. Ovo jelo od Julienne krumpira jako je popularno u Kini. Pozdravimo krumpir! - napisao je za Stir-fry jelo bazirano na krumpiru.
Otkako je objavljen, Tweet je dobio više od 73.000 likeova, podijeljen je preko 12.000 puta i ima stotine komentara koji su pohvalili njegovu iskrenost.
- VOLIM ovo! - napisao je jedan korisnik Twittera.
Drugi je dodao: 'Ovo je mrak. Neki restorani imaju puno zamki na svom jelovniku. Morate biti iskreni sa svojim gostima.'
- Obožavam kritiku narančaste govedine! - dodao je treći.