Lifestyle

Komentari 11

Zarobljena u tijelu djevojčice: Ima 22 godine, ali zbog rijetkog raka mozga izgleda poput curice

Zarobljena u tijelu djevojčice: Ima 22 godine, ali zbog rijetkog raka mozga izgleda poput curice

Shauna Rae (22) je imala samo šest mjeseci kada joj je dijagnosticiran rijedak oblik raka mozga. Zbog ove te dijagnoze narasla je samo 116 cm. U dokumentarnoj emisiji je ispričala kako joj je život otežan zbog toga

Sa samo šest mjeseci, Shauna iz Pittsburgha u Pennsylvaniji bila je na kemoterapiji. Nuspojava njene rijetke dijagnoze bila je usporen rast. U novoj TLC reality seriji 'Ja sam Shauna Rae', koja se premijerno prikazuje od 11. siječnja, govori o svom životu i borbi da izgleda kao odrasla osoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sada je visoka 116 cm pa ju često pogrešno smatraju djetetom.

- Kada biste me pogledali, pomislili biste da sam normalna djevojčica koja radi normalne stvari za djevojčice sa svojom zabavnom, ludom obitelj. Ali istina je da nisam djevojčica. Ja sam žena, 22-godišnjakinja zaglavljena u tijelu osmogodišnjakinje - kaže u traileru.

Dokumentarni film prati Shaunu dok pokušava ući u barove, tetovirati se i vježbati u teretani. Njezin mladenački izgled otežao je i spojeve.

- Moj trenutni ljubavni status je samac. Privlačim samo kretene i idiote. Nije lako ići na spojeve, ali moraš uložiti neki rizik da bi dobio sreću - rekla je Shauna i dodala da muškarci često ostanu u nevjerici kada ju prvi put vide.

Njezina mama u suzama je priznala kako joj je jako teško gledati Shaunu dok se bori s punoljetnošću.

- Osjećam se gotovo krivom što će kroz ovo morati prolaziti do kraja života. Dakle, sve što mogu učiniti je zaštititi je - rekla je.

Ipak, Shauna smatra da su njezini roditelji previše zaštitnički nastrojeni.

- Želim biti više neovisna jer ne mogu otići nikamo, a da oni ne postavljaju pitanja - dodala je Shauna, a prenosi Daily Mail.

 

 

Najčitaniji članci