Lifestyle

Komentari 4

Znate li koji je pravi način za očistiti vaše drvene kuhače?

Znate li koji je pravi način za očistiti vaše drvene kuhače?

Nakon što je vidjela na društvenim mrežama metodu čišćenja koja pokazuje kako najučinkovitije očistiti drvene žlice, kuharica je odlučila sama snimiti video objašnjavajući kako to funkcionira

Neki tek sad shvaćaju da su krivo čistili drveni kuhinjski pribor, a kuharica iz Amerike podijelila je 'ispravan način' čišćenja drvenih kuhinjskih žlica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

I sama je ostala zapanjena nakon što je saznala da godinama krivo čisti drveno kuhinjsko posuđe.

Nakon što je vidjela na društvenim mrežama metodu čišćenja koja pokazuje kako najučinkovitije očistiti drvene kuhače, Amerikanka je odlučila sama snimiti video objašnjavajući kako to funkcionira, dok je jednog nedjeljnog popodneva dubinski čistila vlastite kuhinjske potrepštine.

Snimka prikazuje Kimmy kako stavlja svoje drvene žlice u lonac s kipućom vodom umjesto da ih samo opere u sudoperu ili perilici posuđa.

Pustila ih je da odstoje u vrućoj vodi sve dok sva prljavština nije izašla iz njih - što se vidjelo po mutnoj boji koju je poprimila voda. 

- Nedjelja je, moram i dalje peći što znači da moram čistiti. Očito su me društvene mreže naučile kako pravilno čistiti drvene žlice. Prokuhaš malo vode i eto... - objasnila je.

Pustila je posuđe da ključa punih 20 minuta i gledala u tu, kako je sama nazvala, odvratnu vodu. Zatim ih je još jednom izribala sa spužvicom i s malo tekućine za pranje posuđa.

- Uvijek sam kupovala nove žlice svakih šest mjeseci, a mogla sam samo ovo uraditi - uzviknula je.

Gledatelji su ostali zapanjeni snimkom dok su komentirali da su i oni cijelo vrijeme ovo radili pogrešno.

Jedan korisnik je rekao:

- Hvala na dijeljenju - neki su joj bili zahvalni.

- Previše sam prestravljen da bih to učinio - komentirali su.

Neki su korisnici upozorili da će dugotrajno kuhanje ukloniti zaštitni sloj žlice, na što im je Kimmy odgovorila kako će kuhanje s njima to svejedno učiniti.

Najčitaniji članci