Obavijesti

News

Komentari 6

Blindirani BMW pokušali podići dizalicom. Supruga desne ruke Velje Nevolje izašla u bundi

Blindirani BMW pokušali podići dizalicom. Supruga desne ruke Velje Nevolje izašla u bundi

Policajci s fantomkama i naoružani dugim cijevima jučer su blokirali dio Zvezdare, kvarta u kojoj su vile Miljkovića i Belivuka....

VIDEO

Suprugu Veljka Belivuka, odnosno Velje Nevolje, Bojanu Belivuk, u četvrtak ujutro je uhitila policija zbog sumnje da je prala novac koji je kriminalna grupa zaradila od švercanja droge, otmica, ali i ubojstava. Osim Bojani, lisice su stavili i Mariji Milutinov, nevjenčanoj supruzi optuženog pripadnika te kriminalne grupe Filipa Ivanovskog.

Nakon uhićenja Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe, Bojana je napustila Srbiju, ali se vratila prije tri mjeseca. Od uhićenja je boravila u Grčkoj, gdje je trebala navodno i ostati, ali se vratila kako bi rodila njihovo treće dijete u Beogradu.

Uhićena supruga Velje Nevolje: Oduzeli im milijun eura imovine
Uhićena supruga Velje Nevolje: Oduzeli im milijun eura imovine

Opsadno stanje na Beogradskom kvartu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policajci s fantomkama i naoružani dugim cijevima jučer su blokirali dio Zvezdare, kvarta u kojoj su vile Miljkovića i Belivuka. Prema neslužbenim informacijama, policija je s Miljkovićeve kuće skinula i kamere za video-nadzor.

U dvorištu kuće iz koje su u lisicama izveli Tanju Miljković obučenu u bundu, sunčanim naočalama i maskom za lice, pronašli su i blindirani BMW. 

Policija ga je pokušala dići dizalicom, no kako je BMW težak preko pet tona to nisu uspjeli, pa su ga samo preparkirali u dvorište.

Marko Miljković i Veljko Belivuk, kako doznaje Kurir su saznali u zatvoru da su im uhitili žene.

- Psovali su, nisu mogli sakriti bijes - rekao je izvor Kurira. Bojana Belivuk i Tanja Miljković privedene su u zgradu tužiteljstva. U istoj zgradi inače je i posebna jedinica u kojoj su im muževi.

Velja Nevolja na saslušanju rekao da nije ubijao u Crnoj Gori
Velja Nevolja na saslušanju rekao da nije ubijao u Crnoj Gori

Tvrdi da ništa nije znala

Kako doznaje 'Blic' punica Velje Nevolje Snežana Đorđević, koju su priveli kad i Bojanu nije direktno sudjelovala u pranju novca kao što se sumnja za Bojanu. Izvor 'Blica' navodi kako su na njeno ime kupovali nekretnine i zemlju. Međutim, da li je znala da je to novac od droge i da li je uopće znala što joj zet radi, za sada je nepoznato. No više će se znati nakon ispitivanja.

Iako je Bojana tvrdila da nije znala čime joj se muž bavi, navodi svjedoka - članova grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara, ukazivali su na suprotno.

Postoji i snimka razgovora supružnika s bivšim policajcem Draganom Sekulićem koji je promijenio ime u Vlado Georgiev i koji je dio Belivukove i Miljkovićeve grupe. Na toj snimci se čuje kako se hvale lažnim putovnicama i dokumentima. Čak je i Bojana spominjala putovanje u Grčku i prisjećala se kako je Veljko putovao s putovnicom u kojoj je Veljko Branko, a predstavio se pravim imenom.

Velja Nevolja ide na ispitivanje, do suda ga prati kolona policije
Velja Nevolja ide na ispitivanje, do suda ga prati kolona policije

Bojana Belivuk koristila je svaku priliku da dokaže kako ne zna čime se njen suprug bavi. Tako je i poslije uhićenja  Velje Nevolje prošle godine, kada je u stan došao on s policijom u stan u kojem su živjeli, kako bi bio prisutan na pretresu, Bojana vikala na njega.

Prema tadašnjim navodima ona je vikala 'što si nam to napravio', a Velja Nevolja ju je navodno pokušavao smiri i govorio supruzi kako ništa nije učinio.

Svjedok je spominjao i Bojanu. Za vrijeme pred ubojstvo niškog 'Pink Pantera' Milana Ljepoje, Belivuk je sa suprugom otišao na obiteljski ručak s osumnjičenim pripadnicima kriminalne grupe Vladom Georgievim i njegovom suprugom Slađanom Sekulić. Dva bračna para opušteno su sjedila i ručala a onda su se na putu za Beograd Belivuk i njegova žena otišli u salon namještaja. 

 Nakon obiteljskog izleta je u kući strave u Ritopeku brutalno ubijen Ljepoja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1