Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Da je i pobjegao, javio bi se jer bi ga bilo strah za baku i dedu'

Pretpostavlja da je Karlo otišao od kuće u srijedu oko 8 sati, jer je na fakultetu imao zakazan kolokvij u 9 sati. No, na kolokviju se nije pojavio. Zadnji ga je vidio susjed kako odlazi na biciklu

Video: 24sata Video
45 komentara

Četiri dana nakon što je zadnji put viđen i dalje nema ni traga ni glasa zagrebačkom studentu Karlu Kurtanjeku (24). On je, podsjetimo, u srijedu ujutro otišao s kućne adrese na Vrbanima prema fakultetu na Kennedyjevom trgu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Susjed ga je vidio kako sjeda na bicikl i odlazi prema gradu. Taj susjed zadnja je osoba koja ga je vidjela. Kada se isti dan nije vratio kući, njegova sestra prva se obratila javnosti putem Facebooku.

MAJKA: 'OVO JE PREBOLNO' Išao biciklom prema Jarunu i nestao: Karlo nije uzeo mobitel

Pretpostavlja da je Karlo otišao od kuće oko 8 sati, jer je na fakultetu imao zakazan kolokvij u 9 sati. No, mladić je to jutro otišao bez mobitela s kojim je imao problema zbog baterije. Naime, lociranje signala mobitela jedan je od najvažnijih načina potrage za nestalima. 

- Obično ima mobitel sa sobom. Ostavio ga je kod kuće to nam je malo zapravo jako jako čudno. Nije bio konfliktna osoba i bio je vrlo korektan sa svima i svi su ga voljeli - rekao je njegov otac Dubravko.

TRAŽI SE KARLO KURTANJEK Majka nestalog mladića: Ovo je preteško i prebolno za nas...

Za sada se ne zna je li policija uspjela nešto naći na nadzornim kamerama na ruti kojom se mogao kretati do fakulteta. 

Mladićeva majka jučer putem Nove TV uputila poziv svom sinu da se javi ako gleda, samo da znaju da je dobro. No, do danas nije dobila nikakve nove informacije.

Foto: Nova TV, Privatni album

- Taman i da je odlučio pobjeći i da nije htio da ga nađemo, sigurna sam da bi se nakon mog javnog poziva javio zbog bake i djeda koje jako voli. Karlo bi se uvijek javio barem porukom da se negdje zadržao. Nikada se ranije ovako nešto nije dogodilo - rekla nam je u subotu potresena majka Jasna Kurtanjek (60).

Inače, Karlo studira na Međunarodno odnose na sveučilištu Libertas. Uz studij radi u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski preko studentskog servisa i amaterski se bavi stolnim tenisom.

MLADIĆ IZ ZAGREBA Jeste li ga vidjeli? Krenuo je s Vrbana na faks, onda je nestao

Visok 183, ima plave oči i plavu kosu te je atletske građe. U vrijeme nestanka imao je crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice. Ako imate bilo kakvu informaciju o nestalom Karlu možete je dojaviti u najbližu policijsku postaju ili na 192.

Foto: nestali.hr

Možda vas zanima i ovo:
Message