Obavijesti

News

Komentari 19

Djevojka ubijenog škaljarca na Pagu: 'Nedostaješ mi, bejbi. Mi smo trebali zajedno sad slaviti'

Djevojka ubijenog škaljarca na Pagu: 'Nedostaješ mi, bejbi. Mi smo trebali zajedno sad slaviti'

Moram priznati da su mi se muškarci u tom trenutku gadili. Tih godinu dana do svog 18. rođendana sam mislila da sam lezbijka, izjavila je misica u jednom intervjuu

VIDEO

Prošle godine sam ovaj datum slavila s tobom, i ovaj smo trebali slaviti zajedno. Ovako zagrljeni, veseli. Nisi tu, igraš ovako sada s anđelima, a ja se trudim izaći jača iz svega ovoga. Jer znam da bi ti želio da budem jaka. Nedostaješ bejbi, objavila je to misica Dragana Banić uz fotografiju na kojoj se nalazi ona, ali i njezin dečko Goran Vlaović (38), koji je ubijen krajem kolovoza na Pagu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ubojstvo na Pagu

Pokretanje videa...

ubojstvo VIDEO

Vlaović je bio desna ruka ubijenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića (42). Naime, Vlaovića je likvidirao Duško T. (28) kad je s djevojkom izlazio iz kluba na Zrću. Ubojica mu je prišao te mu je iz neposredne blizine pucao u glavu/potiljak. Napadač se potom dao u bijeg, ali je uskoro uhićen, dok je žrtva preminula na putu do bolnice. Policija istražuje i mogućnost naručenog ubojstva zbog načina na koji je ubojstvo izvršeno te da bi se moglo raditi o obračunu iz mafijaških krugova. 

- Ne znam što se točno dogodilo. Nisam vidjela taj trenutak, ali sam bila s njim u hitnoj. Užasno mi je. Sve je istina. Jako sam loše, nije mi dobro, loše sam, molim vas za razumijevanje - izjavila je Dragana neposredno nakon ubojstva. Ona je s Vlaovićem bila u vezi oko dvije i pol godine. 

Popularnost u Srbiji stekla je sudjelovanjem u reality showu "Parovi", gdje je otkrila kako voli nogometaše. Umirovljenog veznjaka Sašu Ćurčića, koji je nastupao za Bolton, Aston Villu i Crystal Palace, nagovarala je da je 'spoji' sa sportašima....

Što radi nova srpska mafija u Hrvatskoj: Kriju se od Vučića, a putovnice dobijaju kao od šale
Što radi nova srpska mafija u Hrvatskoj: Kriju se od Vučića, a putovnice dobijaju kao od šale

- Moraš me izvesti u grad, da me upoznaš s nekim nogometašima. To mi treba. Ali, neki za mene, znaš kakve ja volim - rekla mu je pred kamerama. Ostali sudionici reality programa tvrdili su i da se u showu upuštala u intimne odnose.

Srpski mediji povezivali su je s bivšim igračem Reala, danas Fiorentine, Lukom Jovićem. Tvrde kako su Luka i Dragana imali avanturu prije nego što je nogometaš obnovio svoju vezu sa Sofijom Miloševićem. Ljubila je Dragana navodno i nogometaše Nemanju Radonjića i Sašu Lukića, pjevača Dadu Polumentu, ali i Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović i ratnog zločinca Arkana.

- Od svoje 18 godine ne mogu se obraniti od ‘jačeg spola‘. Kao dijete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog rujna sam šetala Knez Mihajlovom i kupovala bilježnice s kvadratićima, crtama... Tih prethodnih desetak mjeseci sve je bilo isto, dok se nisam pojavila prije tri godine upravo u Knez Mihajlovoj... Toliko sam pocrvenjela od sramote, da sam trčeći otišla u 'Ruski car', sjela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i kremšnitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled s mene, mog lica, mojih nogu, moje stražnjice, grudi... Osjećala sam se kao da sam nekome nešto skrivila, a nisam - rekla je Dragana i dodala da je u početku mislila da je lezbijka. 

Mafijaša su ubili u restoranu: Imao je hrvatske dokumente?!
Mafijaša su ubili u restoranu: Imao je hrvatske dokumente?!

- Oni su uzdisali i otvorenih se usta okretali za mnom, a ja sam bježala. Moram priznati da su mi se muškarci u tom trenutku gadili. Tih godinu dana do svog 18. rođendana sam mislila da sam lezbijka - dodala je Dragana.

U velikom intervjuu za Wannabe magazin istaknula je i da je nevinost izgubila tek nakon što je postala punoljetna s muškarcem u kojeg je bila zaljubljena preko ušiju.  "Toliko sam se zaljubila u njega, da danima nisam jela.... Naravno, pohvalio se svojim prijateljima da sam nevinost izgubila upravo s njim. Ne mogu vam opisati koliko me je to boljelo, samo sam bila neiskvareno dijete sa sela (ljepšeg od Pariza). Završila sam školu i krenula raditi na benzinskoj kao blagajnica - priča Dragana, koja tvrdi da su muškarci 'ludovali' za njom.

Gola i opasna: Bila je boginja srpske mafije, Vučićeva bivša državna tajnica zna sve tajne
Gola i opasna: Bila je boginja srpske mafije, Vučićeva bivša državna tajnica zna sve tajne

- Muškarci su mi iz dana u dan bili sve gadniji, balavili su doslovno za mnom. Ostavljali su mi ogromne napojnice, svoje brojeve telefona, a ja sam mislila samo na njega. Dnevno sam znala zaraditi i po 100 eura napojnice, jer su muškarci bili ludi za mnom. Na mene su svi oni gledali kao savršen komad na kome bi se ‘istresli‘. Od naivne i fine djevojčice pretvarala sam se u zvijer" - zaključila je Dragana, koja je potom svoju manekensku karijeru počela graditi u Parizu, a sudjelovala je i na izborima za miss.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...
DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori