Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Dvornik pokrenula peticiju da Milina obitelj zadrži svoj dom

Prije nego su javnost zamolili za pomoć, obitelj Rončević je najavila da rasprodaju sve, i kuću i vikendicu kako bi osigurali novac za liječenje Mile

Foto: SvizaMilu/Instagram
34 komentara

Nakon akcije koja je ujedinila cijelu Hrvatsku i kojom su prikupljena potrebna sredstva u iznosu od 26 milijuna kuna za liječenje male Mile Rončević, roditelji djevojčice obratili su se javnosti i zahvalili. Danijela Dvornik potom je pokrenula peticiju jer ne želi da obitelj ostane bez doma. Naime, prije nego su javnost zamolili za pomoć, Rončevići su najavili da rasprodaju sve, i kuću i vikendicu kako bi osigurali novac za liječenje Mile.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Divna vijest! Neka je sa srećom Mili i njenim roditeljima! I mislim da svakako trebamo urgirati da roditelji ne prodaju svoj jedini dom, jer Mila se mora negdje vratiti! Slažete li se? - upitala je Danijela Dvornik svojih 72.000 pratitelja na društvenim mrežama. Na svom Instagramu objavila je i link za peticiju 'Dom za Milu Rončević'. 

APEL OCA MALE MILE (2): 'Ljudi, nemojte više uplaćivati! Sredstva su debelo premašena' OBITELJ JE SPREMNA ZA SAD Milina mama Sanja: 'Ne možeš opisati ljudima koliko si ranjen'

Malo prije peticije objavila je post u kojem ističe da obitelj treba zadržati svoj dom koji su još ranije odlučili prodati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

PRIKUPILI NOVAC ZA MILU, ALI... 'Do 21 sat znat ćemo konačne zaključke, rezervirali smo i let'

Zaredali su se komentari ljudi koji su se jednoglasno složili s Danijelom, koja je podijelila i link na kojem možete potpisati peticiju da roditelji ne prodaju dom, jer se Mila mora negdje vratiti! 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message