Obavijesti

News

Komentari 16

Električnim autićem na brod: Kruzer ih spasio od kupanja

Električnim autićem na brod: Kruzer ih spasio od kupanja
3

PRTLJAGI NIJE NIŠTA Zaposlenici hotela 
Amfora prevozili 
su vozilom za golf 
po hvarskoj rivi prtljagu putnika 
do kruzera. A onda
 je vozilo jurnulo
 prema moru...

VIDEO

Čekali smo ulazak na katamaran. Odjednom je vozilo za golf skrenulo prema moru. Čuo se udarac. Stao je na konopcu između rive i kruzera. Bio je na vagi hoće li pasti u more pa su ga prolaznici brzo zgrabili i povukli na obalu, rekao nam je čitatelj.

Na hvarskoj rivi jučer oko 7.40 sati fotografirao je sudar broda i vozila za golf. Čitatelj dodaje kako motorna vozila ne smiju na hvarsku rivu. Zbog toga turistima iz hotela stvari prevoze na električnom vozilu kakva se koriste na golf-terenima. Vozila su ga dva mladića, a iza njih nalazilo se nekoliko torbi.

- Pukla im je letva volana i naglo su skrenuli udesno. U to vrijeme riva je bila puna turista i ljudi koji su čekali ulazak na katamaran za Split koji polazi u osam sati. Da su kojim slučajem vozili samo malo lijevo, mogli su nekoga i udariti - opisuje čitatelj. Dodaje kako su mladići nakon nesreće bili u šoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Snimio čitatelj

- Sreća u nesreći bila je što je kruzer President tu bio privezan, pa se vozilo zaustavilo na njemu. Da nije bilo kruzera, sve skupa bi završilo u moru, a pitanje je da li bi mladići ostali neozlijeđeni. Sve se jako brzo odigralo, tako da se vozač nije najbolje snašao, pa nije stigao ni zakočiti - zaključuje čitatelj.

Luksuzni kruzer President vozi za agenciju Katarina line iz Opatije, a njen kapetan kratko je kazao kako brod nije oštećen. Iz hotela Amfora, kojima vozilo pripada, komentirali su kako su čuli za incident.

- Najvažnije je da nikome nije bilo ništa - kazali su u hotelu. Golf-autić je vrlo brzo popravljen tako je već dva sata nakon nesreće nastavio prevoziti torbe turistima.

Popravili ga za dva sata

Pukla je letva od volana. Prava je sreća što vozilo nije udarilo nikog od prolaznika. Vozilo su brzo popravili i nakon dva sata nastavili raditi.

katarina-line.com

Luksuzni kruzer dugačak je 47 metara, a svaka kabina ‘razmazit’ će svog putnika

Mini kruzer President sagrađen je 2011. godine i u vlasništvu je obitelji Rakuljić iz Krila Jesenice. Brod je dug 47, a širok devet metara. Na brodu je 20 luksuznih kabina za goste, a u svakoj su klima-uređaj, LCD TV, kupaonica, bežični internet itd.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača
NAJVEĆA IZLAZNOST U 24 GODINE

FOTO Izbori 2024. ruše rekorde: Pogledajte gdje je najveća, a gdje najmanja izlaznost birača

U usporedbi s proteklim godinama, ova izlaznost je za šest postotnih poena viša nego 2020. godine, 5,3 posto više nego 2016. godine, a premašila je čak i rekordnu 2015. godinu kada je do 11.30 sati glasalo 21,55 posto
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!