Obavijesti

News

Komentari 6

Gordan Jandroković: 'Oporba je poprilično destruktivna, a vidite da smo mi ozbiljni i odgovorni'

Gordan Jandroković: 'Oporba je poprilično destruktivna, a vidite da smo mi ozbiljni i odgovorni'

Predsjednik Sabora i nositelj liste HDZ-a u 2. izbornoj jedinici Gordan Jandroković pozvao je građane u Vrbovcu da biraju one ljude koji su dosadašnjim radom pokazali da su ozbiljni i odgovorni, ustvrdivši da je oporba poprilično destruktivna

VIDEO

Prilikom obilaska Zagrebačke županije Jandroković je u Vrbovcu rekao da je od oporbe očekivao da će se s njima natjecati u programima i imati nove ideje i viziju Hrvatske, ali sve se svelo samo na ružne, preteške riječi koju upućuju prema HDZ-u. "Mi ne znamo što oni hoće osim što ne vole HDZ", ustvrdio je. Predsjednik Sabora dodao je da je jako zadovoljen reakcijama ljudi jer su registrirali da se Hrvatska u osam godina značajno promijenila, da je porastao životni standard i da je postala sastavni dio najuže euroatlantske integracije.

"Želio bih poručiti ovdje građanima grada Vrbovca da biraju one ljude koji su dosadašnjim radom pokazali da su ozbiljni i odgovorni i da im je stalo da Hrvatska bude snažna, sigurna, stabilna država u kojoj plaće i mirovine mogu rasti i u kojoj možemo uložiti nova europska sredstva u lokalne projekte", kazao je Jandroković.

Dario Hrebak: 'Možemo! sa zelenom javnom nabavom kasni za Bjelovarom pet godina'
Dario Hrebak: 'Možemo! sa zelenom javnom nabavom kasni za Bjelovarom pet godina'

Napomenuo je da je i u Vrbovcu vidio da se obnavljaju crkve stradale zbog potresa, da ima jedno pet projekata koji dolaze iz Fonda solidarnosti, isto tako financiranih iz evropskih sredstava, te da su u planu izgradnje novih vrtića.

"Dakle, s jedne strane imaju ljude koji su se dokazali, koji su osam godine upravljali državom, pokazali da brinu i da znaju što od Hrvatske treba, i s druge strane imamo oporbu koja je poprilično destruktivna", rekao je.

Govoreći o neprimjerenom javnom govoru, rekao je da je to karakteristika i mnogih drugih država te da je ono što se nekad smatralo pristojnim komuniciranjem danas puno izravnije, nažalost i puno puta neprimjereno.

Pjesnik Karamarko: 'Probudim se, a ispod prozora ona. Prije nje, smiješila se tamo cajkuša'
Pjesnik Karamarko: 'Probudim se, a ispod prozora ona. Prije nje, smiješila se tamo cajkuša'

"Oni koji vode politiku, koji su odgovorni za napredak države, ne mogu si dozvoliti taj luksuz i ne smiju si dozvoliti da mogu govoriti što god žele. To mogu govoriti oni koji su u oporbi, koji nemaju ozbiljnih pretenzija voditi i upravljati državom", kazao je Jandroković.

Naglasio je da je na njima da smiruju strasti i osiguraju političku stabilnost iz koje onda dolazi i ekonomski napredak.

Jandroković je u Zelini rekao da žele vidjeti što muči građane, koje stvari smatraju dobrima, što bi trebalo unaprijediti te ih ponovo traže povjerenje jer smatraju da su dobro odradili dva mandata.

U idućem treba zaštititi Hrvatsku od svih eventualnih kriza. Smatramo da to možemo raditi, da smo se dokazali za razliku od političke konkurencije koja uglavnom vodi destruktivnu i agresivnu kampanju, kazao je Jandroković. Uz to žele podići životni standard ljudi.

Cilj im je u drugoj izbornoj jedinici ponoviti rezultat od prije četiri godine kada su osvojili šest mandata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo