News

Komentari 105

HDZ o Raspudiću: 'Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života naših građana'

HDZ o Raspudiću: 'Radi jeftinih poena spreman je žrtvovati još stotine života naših građana'

Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao - suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om i krajnjom ljevicom, poručili su iz HDZ-a

HDZ je na službenoj Facebook stranici odgovorio Mostovom saborskom zastupniku Nini Raspudiću koji je ranije u nedjelju pozvao premijera Andreja Plenkovića na sučeljavanje pred kamerama ispred zatvora u Remetincu u ponedjeljak u 12 sati. Bio je to odgovor na poziv Plenkovića da Raspudić pođe s njime, Berošem i Alemkom Markotić u Kliniku za infektivne bolesti na covid odjel. 

Iz HDZ-a u nedjelju poslijepodne odgovaraju kako je Raspudić spreman radi jeftinih poena žrtvovati još stotine života hrvatskih građana. 

'On nije kalibar za sučeljavanje s Plenkovićem' 

- Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao - suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa SDP-om i krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram HDZ-a - poručili su i dodali kako Raspudić mora još puno politički sazrijevati te da nije kalibar za sučeljavanjem s Plenkovićem koji će sutra, poručuju, "za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave, otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH i reformu Izbornog zakona". 

- Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života hrvatskih građana. 

Istodobno druge političare - zbog njihovih razboritih stavova - besramno i bezobrazno nazivaju “politički korumpiranim žetonima”. Jadno - jadnije - MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju! - stoji u objavi HDZ-a. 

Najčitaniji članci