Obavijesti

News

Komentari 65

Karlova sestra: ‘Još ga nema, a javljaju nam se svakakvi ljudi’

Karlova sestra: ‘Još ga nema, a javljaju nam se svakakvi ljudi’
6

Ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac

VIDEO

Nepoznati ljudi nas zovu i govore da je živ i otet, a drugi da je mrtav. Mislim da mnogi žele samopromociju, rekla je Edita Kurtanjek (29).

Pokretanje videa...

01:14

Sestra nestalog Karla Kurtanjeka (23) sa zagrebačkih Vrbana, apelira na one koji nemaju konkretnu informaciju da ne otežavaju njenoj obitelji koja proživljava najteže dane u životu. Naime, ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac. 

Majka nestalog mladića: Ovo je preteško i prebolno za nas...
Majka nestalog mladića: Ovo je preteško i prebolno za nas...

'Bio je omiljen u društvu'

Karlov tata Dubravko (62) ne može vjerovati da je Karlo svojevoljno otišao i odlučio im se ne javljati.

- To je nemoguće. On nije bio takav. Bio je omiljen u društvu, svi su ga voljeli. Jako je dobar bio, nismo s njim imali problema. Ne bi nas samo tako napustio - govorio Dubravko.

Hrvatska - Azerbajdzan

Stol u kuhinji prepun je Karlovih slika. Gledajući bespomoćno u njih, roditelji nam otkrivaju da su sa sinom bili u dobrim odnosima i da njegovu nestanku nije prethodila nikakva svađa. Kažu i da nije bio problematičan ni depresivan te da se nije žalio ninašto. Bio je povezan i sa sestrama Doroteom (28) i Editom (29). Rijetko je izlazio, bio je skroman, radio je preko student servisa u Lisinskom, trenirao je stolni tenis, brinuo se za zdravlje i pazio na prehranu. Imao je i dobre ocjene. Roditeljima nikad nije rekao da ima ozbiljnu vezu.

Tata (63): 'Karlo je bio omiljen u društvu, svi su ga baš voljeli'
Tata (63): 'Karlo je bio omiljen u društvu, svi su ga baš voljeli'

- Razgovarali smo s njegovim prijateljima i nitko ne zna gdje bi Karlo mogao biti. Sada sve nade polažemo u policiju, iako do sada još, nažalost, nisu puno toga otkrili - rekla je Karlova majka. Podsjetimo, Karlo je u srijedu ujutro biciklom krenuo iz Palinovečke ulice na Vrbanima, na Ekonomski fakultet na Kennedyjevom trgu. Imao je kolokvij i krenuo je dosta rano pa ga ostali ukućani nisu vidjeli. Najveći problem vide u tome što je Karlo tog jutra kući ostavio mobitel i to u ladici. Navodno je imao problema s baterijom pa je moguće, smatraju, da ga je namjerno ostavio znajući da neće imati previše koristi od njega. Ipak, sumnjivo im je što ga je zatvorio u ladicu, a nije ga ostavio na nekom drugom, uobičajenom mjestu, npr. radnom stolu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a