Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Karlova sestra: ‘Još ga nema, a javljaju nam se svakakvi ljudi’

Ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac

Hrvatska - Azerbajdzan
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
66 komentara

Nepoznati ljudi nas zovu i govore da je živ i otet, a drugi da je mrtav. Mislim da mnogi žele samopromociju, rekla je Edita Kurtanjek (29).

[video: 1205848 / vijesti karlo kurtanjek, fratar, kaštel]

Sestra nestalog Karla Kurtanjeka (23) sa zagrebačkih Vrbana, apelira na one koji nemaju konkretnu informaciju da ne otežavaju njenoj obitelji koja proživljava najteže dane u životu. Naime, ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac. 

TRAŽI SE KARLO KURTANJEK Majka nestalog mladića: Ovo je preteško i prebolno za nas...

'Bio je omiljen u društvu'

Karlov tata Dubravko (62) ne može vjerovati da je Karlo svojevoljno otišao i odlučio im se ne javljati.

- To je nemoguće. On nije bio takav. Bio je omiljen u društvu, svi su ga voljeli. Jako je dobar bio, nismo s njim imali problema. Ne bi nas samo tako napustio - govorio Dubravko.

Hrvatska - Azerbajdzan | Autor: Jurica Galoic/PIXSELL Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Stol u kuhinji prepun je Karlovih slika. Gledajući bespomoćno u njih, roditelji nam otkrivaju da su sa sinom bili u dobrim odnosima i da njegovu nestanku nije prethodila nikakva svađa. Kažu i da nije bio problematičan ni depresivan te da se nije žalio ninašto. Bio je povezan i sa sestrama Doroteom (28) i Editom (29). Rijetko je izlazio, bio je skroman, radio je preko student servisa u Lisinskom, trenirao je stolni tenis, brinuo se za zdravlje i pazio na prehranu. Imao je i dobre ocjene. Roditeljima nikad nije rekao da ima ozbiljnu vezu.

Hrvatska - Azerbajdzan TRAŽE GA OD SRIJEDE Tata (63): 'Karlo je bio omiljen u društvu, svi su ga baš voljeli'

- Razgovarali smo s njegovim prijateljima i nitko ne zna gdje bi Karlo mogao biti. Sada sve nade polažemo u policiju, iako do sada još, nažalost, nisu puno toga otkrili - rekla je Karlova majka. Podsjetimo, Karlo je u srijedu ujutro biciklom krenuo iz Palinovečke ulice na Vrbanima, na Ekonomski fakultet na Kennedyjevom trgu. Imao je kolokvij i krenuo je dosta rano pa ga ostali ukućani nisu vidjeli. Najveći problem vide u tome što je Karlo tog jutra kući ostavio mobitel i to u ladici. Navodno je imao problema s baterijom pa je moguće, smatraju, da ga je namjerno ostavio znajući da neće imati previše koristi od njega. Ipak, sumnjivo im je što ga je zatvorio u ladicu, a nije ga ostavio na nekom drugom, uobičajenom mjestu, npr. radnom stolu.

Možda vas zanima i ovo:
Message