Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Karlova sestra: ‘Još ga nema, a javljaju nam se svakakvi ljudi’

Ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac

Hrvatska - Azerbajdzan
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
66 komentara

Nepoznati ljudi nas zovu i govore da je živ i otet, a drugi da je mrtav. Mislim da mnogi žele samopromociju, rekla je Edita Kurtanjek (29).

Sestra nestalog Karla Kurtanjeka (23) sa zagrebačkih Vrbana, apelira na one koji nemaju konkretnu informaciju da ne otežavaju njenoj obitelji koja proživljava najteže dane u životu. Naime, ni nakon pet dana, još nema traga mladiću koji je u srijedu crveno-sivim biciklom krenuo na fakultet i više se nije vratio. Policija navodno provjerava Karlov račun u banci kako bi provjerili je li mladić dizao novac. 

TRAŽI SE KARLO KURTANJEK Majka nestalog mladića: Ovo je preteško i prebolno za nas...

'Bio je omiljen u društvu'

Karlov tata Dubravko (62) ne može vjerovati da je Karlo svojevoljno otišao i odlučio im se ne javljati.

- To je nemoguće. On nije bio takav. Bio je omiljen u društvu, svi su ga voljeli. Jako je dobar bio, nismo s njim imali problema. Ne bi nas samo tako napustio - govorio Dubravko.

Hrvatska - Azerbajdzan | Autor: Jurica Galoic/PIXSELL Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Stol u kuhinji prepun je Karlovih slika. Gledajući bespomoćno u njih, roditelji nam otkrivaju da su sa sinom bili u dobrim odnosima i da njegovu nestanku nije prethodila nikakva svađa. Kažu i da nije bio problematičan ni depresivan te da se nije žalio ninašto. Bio je povezan i sa sestrama Doroteom (28) i Editom (29). Rijetko je izlazio, bio je skroman, radio je preko student servisa u Lisinskom, trenirao je stolni tenis, brinuo se za zdravlje i pazio na prehranu. Imao je i dobre ocjene. Roditeljima nikad nije rekao da ima ozbiljnu vezu.

Hrvatska - Azerbajdzan TRAŽE GA OD SRIJEDE Tata (63): 'Karlo je bio omiljen u društvu, svi su ga baš voljeli'

- Razgovarali smo s njegovim prijateljima i nitko ne zna gdje bi Karlo mogao biti. Sada sve nade polažemo u policiju, iako do sada još, nažalost, nisu puno toga otkrili - rekla je Karlova majka. Podsjetimo, Karlo je u srijedu ujutro biciklom krenuo iz Palinovečke ulice na Vrbanima, na Ekonomski fakultet na Kennedyjevom trgu. Imao je kolokvij i krenuo je dosta rano pa ga ostali ukućani nisu vidjeli. Najveći problem vide u tome što je Karlo tog jutra kući ostavio mobitel i to u ladici. Navodno je imao problema s baterijom pa je moguće, smatraju, da ga je namjerno ostavio znajući da neće imati previše koristi od njega. Ipak, sumnjivo im je što ga je zatvorio u ladicu, a nije ga ostavio na nekom drugom, uobičajenom mjestu, npr. radnom stolu.

Možda vas zanima i ovo:
Message