Obavijesti

News

Komentari 31

Letjelica pala u blizini kluba, a tamo feštali studenti: 'Vladala je panika, razbježali smo se'

Letjelica pala u blizini kluba, a tamo feštali studenti: 'Vladala je panika, razbježali smo se'

Bili smo nagužvani, još su nam jakne ostale u garderobi. Vani je posvuda bila policija. Vladala je panika, ispričao je predsjednik Udruge studenata Međimurja koji su jučer navečer feštali u klubu na Jarunu

Međimurski studenti u Zagrebu su u četvrtak navečer u klubu na Jarunu imali Međimursku feštu, nedaleko od mjesta na kojem je pala bespilotna letjelica

Studenti su za Međimurske novine ispričali kako eksploziju nisu čuli jer je u trenutku pada glazba bila vrlo glasna, no da su osjetili neobičan miris. Bend koji je svirao pozvao ih je da izađu van, no nisu znali o čemu se radi. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

- Osjetio se sumpor i nadraživalo nam je nos, i to sve jače i jače. Pola sata nakon toga došla je policija do stražnjeg ulaza i zaštitarima rekla da nas sve izvedu van. Bili smo nagužvani, još su nam jakne ostale u garderobi. Vani je posvuda bila policija. Vladala je panika i vidjelo se da nam nije svejedno - ispričao je Rafael Goričanec, predsjednik Udruge studenata Međimurja.

Dodao je kako su se svi razbježali od panike. 

Stručnjaci o letjelici: 'Rumunji i Mađari su trebali reagirati, nije suvislo da ju mi nismo srušili'
Stručnjaci o letjelici: 'Rumunji i Mađari su trebali reagirati,  nije suvislo da ju mi nismo srušili'

- Imali smo autobus koji je vozio ljude natrag u Međimurje. Zvali smo jedni druge mobitelima da se nađemo i da im kažemo gdje je bus - poručio je.

Student iz Selnice ispričao je kako se bend vratio na binu i zamolio sve da napuste lokal. 

NATO: Pratili smo put objekta koji je pao; Ruska ambasada: Dron je proizveden u Ukrajini
NATO: Pratili smo put objekta koji je pao; Ruska ambasada:  Dron je proizveden u Ukrajini

- Rekli su da je došlo do tehničkih problema. Prvo ih nitko nije ozbiljno shvatio, tek kad su počeli spremati instrumente. Zaštitari su nas počeli tjerati van. Prvo je bila priča da je pukla neka cijev, govorili su svi da smrdi po amonijaku, ali ja nisam ništa osjetio - ispričao je. 

- Nimalo lijepo iskustvo - rekao je.

>>>Tijek događaja pratite OVDJE<<<