Obavijesti

News

Komentari 224

Lucić 'uživao', a platio je HNS? Otkrili o kojem se hotelu radi...

Lucić 'uživao', a platio je HNS? Otkrili o kojem se hotelu radi...
3

Navodno su eksplicitne fotografije Franje Lucića i mlađe žene snimljene u megaluksuznom grčkom hotelu Grande Bretagne, u kojem cijena jedne noći ide i do nevjerojatnih 19 tisuća kuna...

VIDEO

Otkrivaju se novi detalji seks skandala u koji je navodno upleten HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić (59). Portal Net.hr tvrdi da su eksplicitne fotografije njega i mlađe žene snimljene u megaluksuznom grčkom hotelu Grande Bretagne, u kojem cijena jedne noći ide i do nevjerojatnih 19 tisuća kuna.  

Hotel Grande Bretagne nazivaju najelegantnijim u Ateni. Ima 5 zvjezdica, nalazi se u izvanrednom dijelu grada, svega 600 metara od antičkih spomenika, a ističe se neumjerenim luksuzom i komforom. Privlači samo najbogatiju i probranu klijentelu, stoji u turističkim vodičima. 

Seks skandal: Franjo Lucić u klinču s nepoznatom ženom
Seks skandal: Franjo Lucić u klinču s nepoznatom ženom

Gostima nudi unutarnje i vanjske bazene, veliki spa s posebnim termalnim kupkama, ledenim sobama i egzotičnim masažama. Tu je i bogato opremljeni vinski podrum, kao i raskošna terasa na krovu. Pogled, kako kažu u hotelu, jedan je od najboljih u gradu i puca na Akropolu, a goste do aerodroma prebacuju specijalnim VIP vozilima. Prosjek cijena kreće se oko 3000 kuna po noći, no gostima nude i znatno ugodniji smještaj u većim sobama, čija cijena ide do 19 tisuća i 800 kuna. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Netko je to sve smontirao. Igraju se s mojim životom'

No, Lucić je još u petak za 24sata demantirao aferu. 

- Netko se doista igra mojom sudbinom i životom. To je očito netko sve smontirao i složio jedno s drugim. Moram to prepustiti drugima koji će istražiti tko je to napravio - rekao nam je u petak Lucić potresenim glasom. 

Rekao je i kako ne zna tko stoji iza objave ovih fotografija. 

- Očito imam puno neprijatelja - poručio je Lucić koji više nije bio raspoložen za razgovor pa ga je prekinuo - poručio je za 24sata.
Ipak, fotografije izgledaju kao autentične.

Lucić opovrgava seks skandal: "Igraju se s mojom sudbinom"
Lucić opovrgava seks skandal: "Igraju se s mojom sudbinom"

U Grčku ga je pozvao HNS?

Net.hr navodi da su fotografije snimljene u luksuznom hotelu u studenome 2017. godine.  Tvrde da je Lucić tada bio u Ateni s hrvatskom nogometnom reprezentacijom i službenicima HNS-a, tijekom kvalifikacijskih utakmica protiv Grčke. U delegaciju ga je pozvao njegov brat Drago Lucić, jedan od lokalnih šerifa HNS-a i predsjednik županijskog saveza Požeško-slavonske županije.  

U hotelu je Lucić navodno spavao najmanje dvije noći, a fotografije je slao da se pohvali luksuzom koji si je priuštio.

U istom mjesecu kad je boravio u Ateni, Luciću je izrečena kazna od 900 kuna zbog rekordne lijenosti u Saboru. Tada je propustio šest rasprava.

Iz HDZ-a, kako doznajemo, o slučaju svojeg zastupnika za sada se neće izjašnjavati već će to učiniti nakon Uskrsa. 

Tko je Franjo Lucić?

Podsjetimo, Franjo Lucić je bio gradonačelnk Pleternice, a posljednja funkcija koju je izgubio je ona predsjednika HDZ-a Požeške županije. Vrh stranke je odlučio raspustiti županijski HDZ i maknuti Lucića kad je lani otkriveno da je pokušavao podmititi novinara Dragu Hedla da ne piše o poslovanju njegovih tvrtki. Hedl je sve snimio, a protiv Lucića je podignuta optužnica.

Lucić novinaru: 'Nemoj pisati o meni, platit ću ti tri puta više!'
Lucić novinaru: 'Nemoj pisati o meni, platit ću ti tri puta više!'

Imovinu, prvenstveno vezanu za tvrtku Tofrado, prebacio je na obitelj, prvenstveno na suprugu, koja sigurno neće biti oduševljena ako se dokažu njegovi izvanbračni izleti.

Hedl je pisao o nizu zlouporaba kroz tvrtke. Lucić je u izvrsnim odnosima i s požeškim županom Alojzom Tomaševićem, koji je iz HDZ-a izletio zbog fizičkog nasilja nad suprugom. Požeški velmoža, kako mu tepaju, uspio je u karijeri skriviti i tešku prometnu nesreću. Ove godine ga je policija zaustavila s 0,6 posto promila u krvi. Kaznilo ga je i Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa jer nije prijavio dug od 335.000 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a