Obavijesti

News

Komentari 31

Morski pas odgrizao joj nogu: 'Tata ga je istukao i spasio me'

Morski pas odgrizao joj nogu: 'Tata ga je istukao i spasio me'
1

Paige (17) je ostala bez noge. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj

VIDEO

Paige Winter (17) preživjela je napad morskog psa dok je s obitelji bila na kupanju u parku Fort Macon u Sjevernoj Karolini. Mjesec dana je bila u bolnici, a liječnici su joj ranjenu nogu morali amputirati. 

Dok je izlazila iz bolnice, Paige se smiješila i vježbala hodati s protezom. 

- Neću reći da je vrijedilo, ali sam više nego sretna. Nevjerojatno je da opet vidim svoje prijatelje i obitelj - rekla je WTDV-u, prenosi Mirror. Dodala je kako ju sve to pokreće i pomaže u njezinom ozdravljenju. 

Ispričala je i kako ju je morski pas napao. Isprva nije ni mogla razaznati što to dolazi prema njoj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Onda je samo počelo. Kao kad pas zgrabi uže i cijelim tijelom ga poteže. Sjećam se da sam u jednom trenutku odustala, ali onda sam pomislila: "Ne, čekaj malo, ne mogu to napraviti. To nije opcija" - ispričala je Paige. 

Njezino tijelo bilo je u šoku i ništa nije osjećala. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj. Vidio je morskog psa. 

- Zgrabio sam Paige lijevom rukom i počeo ju vaditi iz mora. Kako sam ju vadio van, tako je morski pas krenuo za njom. Bio je to veliki morski pas - ispričao je njezin otac. 

- Odmah sam ga krenuo udarati. Mislim da sam ga udario pet puta, ali možda je bilo dva ili tri, ne znam. Znam samo da sam ga udarao i to gdje god sam stigao - rekao je. Kada je otjerao morskog psa, odveo je kćer na obalu, a zatim i u bolnicu. 

- Vidio sam da je šteta velika i bilo je jako loše. Zabrinuo sam se. Slušao sam sve što mi je imala za reći, samo sam pokušavao upiti sve njezine pokrete - rekao je. 

Iako je prošla traumatično iskustvo, Paige tvrdi da morski psi nisu zli i da je njezina nesreća tek to - nesreća. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.