Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Morski pas odgrizao joj nogu: 'Tata ga je istukao i spasio me'

Paige (17) je ostala bez noge. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj

Foto: Pixabay/Facebook
31 komentara

Paige Winter (17) preživjela je napad morskog psa dok je s obitelji bila na kupanju u parku Fort Macon u Sjevernoj Karolini. Mjesec dana je bila u bolnici, a liječnici su joj ranjenu nogu morali amputirati. 

Dok je izlazila iz bolnice, Paige se smiješila i vježbala hodati s protezom. 

- Neću reći da je vrijedilo, ali sam više nego sretna. Nevjerojatno je da opet vidim svoje prijatelje i obitelj - rekla je WTDV-u, prenosi Mirror. Dodala je kako ju sve to pokreće i pomaže u njezinom ozdravljenju. 

Ispričala je i kako ju je morski pas napao. Isprva nije ni mogla razaznati što to dolazi prema njoj. 

- Onda je samo počelo. Kao kad pas zgrabi uže i cijelim tijelom ga poteže. Sjećam se da sam u jednom trenutku odustala, ali onda sam pomislila: "Ne, čekaj malo, ne mogu to napraviti. To nije opcija" - ispričala je Paige. 

Njezino tijelo bilo je u šoku i ništa nije osjećala. Uspjela je preživjeti napad zahvaljujući njezinom hrabrom ocu vatrogascu. On je vidio da je oko Paige more krvavo i krenuo brzo prema njoj. Vidio je morskog psa. 

- Zgrabio sam Paige lijevom rukom i počeo ju vaditi iz mora. Kako sam ju vadio van, tako je morski pas krenuo za njom. Bio je to veliki morski pas - ispričao je njezin otac. 

- Odmah sam ga krenuo udarati. Mislim da sam ga udario pet puta, ali možda je bilo dva ili tri, ne znam. Znam samo da sam ga udarao i to gdje god sam stigao - rekao je. Kada je otjerao morskog psa, odveo je kćer na obalu, a zatim i u bolnicu. 

- Vidio sam da je šteta velika i bilo je jako loše. Zabrinuo sam se. Slušao sam sve što mi je imala za reći, samo sam pokušavao upiti sve njezine pokrete - rekao je. 

Iako je prošla traumatično iskustvo, Paige tvrdi da morski psi nisu zli i da je njezina nesreća tek to - nesreća. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message