News

Komentari 5

'Na kućnom sam liječenju i nadam se da nitko od mojih kontakata neće biti pozitivan'

'Na kućnom sam liječenju i nadam se da nitko od mojih kontakata neće biti pozitivan'

Andriano Friganović izvijestio je da je odmah po saznanju da je pozitivan na koronu o tome informirao sve nadređene i bliske kontakte, kao i kolege s kojima je polagao vijence na otvorenim prostorima

Nakon što je potvrđeni da je predsjednik zagrebačkog organska SDP-a Donja Dubrava pozitivan na koronavirus, nakon čega su njegovi stranački kolege i kandidati u 2. izbornoj jedinici završili u samoizolaciji, priopćenjem se oglasio i sam Adriano Friganović. 

- Osjećam se dobro, na kućnom sam liječenju i nadam se da nitko od mojih kontakata neće biti pozitivan na COVID 19 - poručio je SDP-ovac. 

Navodi kako je u srijedu, 24. lipnja dobio sam kliničke simptome na osnovu kojih je kao zdravstveni radnik, između ostaloga, posumnjao i na COVID 19 infekciju. Testirao se sljedeći dan i u četvrtak  u kasnim večernjim satima saznao da sam pozitivan.

- Odmah sam izvijestio sve nadređene na KBC-u Zagreb, epidemiološku službu kao i bliske kontakte. Nadalje, izvijestio sam i sve kontakte, među ostalim i stranačke kolegice i kolege s kojima sam u nedjelju i ponedjeljak polagao vijence na otvorenim prostorima u povodu Dana antifašističke borbe - navodi Friganović. 

S njim u društvu na polaganju vijenaca bili su potpredsjednik SDP-a te prvi na listi Restart koalicije u 2. izbornoj jedinici Rajko Ostojić te kandidati Restart koalicije Domagoj Prica, predsjednik SDP-a Gornja Dubrava, Ines Kovačević, predsjednica SDP-a Brckovljani, Dragica Trumbetaš, predsjednica HSU-a Sesvete, te predsjednik SDP-a Sesvete Draženko Pandek.

Podsjetimo, Rajko Ostojić odmah se testirao i povukao u samoizolaciju. Isto će tijekom dana učiniti i ostali kandidati iz 2. izborne jedinice. 

Najčitaniji članci