Obavijesti

News

Komentari 2

Nadzorni odbor Ine imenovao nove članove Uprave kompanije

Nadzorni odbor Ine imenovao  nove članove Uprave kompanije
1

Osim novoimenovanih članova, u Upravi su Ine predsjednik Uprave Sandor Fasimon te Akos Szekely i Zsolt Petho, čiji mandati traju do 30. lipnja 2021. godine

VIDEO

Nadzorni odbor Ine u utorak je imenovao nove članove Uprave kompanije - Barbaru Dorić, Darka Markotića i Niku Dalića, a na prijedlog Vlade RH, priopćeno je iz Ine. 

Novi su članovi Uprave Ina imenovani su s danom 1. travnja 2020. na razdoblje od pet godina. 

Početkom travnja raste cijena cigareta, alkohola i ostalih pića
Početkom travnja raste cijena cigareta, alkohola i ostalih pića

Osim novoimenovanih članova, u Upravi su Ine predsjednik Uprave Sandor Fasimon te Akos Szekely i Zsolt Petho, čiji mandati traju do 30. lipnja 2021. godine.

Barbara Dorić dolazi s mjesta direktorice tvrtke LNG Hrvatska te ima više od 12 godina iskustva u vođenju projekata i upravljanju kompanijama iz energetskog sektora. 

Darko Markotić je od srpnja prošle godine na poziciji savjetnika predsjednika Uprave Ine, a prije toga obnašao je dužnost operativnog direktora Usluga kupcima i maloprodaje u Ini. Niko Dalić član je Uprave Ine od veljače 2011., ima dugogodišnje međunarodno iskustvo u području istraživanja i proizvodnje te je poznat stručnjak u ovom biznisu.

AmCham predlaže kredite s 0% kamate za gospodarstvo
AmCham predlaže kredite s 0% kamate za gospodarstvo

Nadzorni odbor poželio je mnogo uspjeha u radu novoimenovanim članovima Uprave te je zahvalio Ivanu Krešiću i Davoru Mayeru na njihovu radu i doprinosu poslovanju kompanije. Kao imenovani predstavnici Vlade, oni su bili članovi Uprave Ine od veljače 2011. te su pridonijeli mnogim projektima kompanije koji su u proteklom razdoblju osigurali njezinu financijsku stabilnost te osigurali temelje za budući razvoj, kaže se u priopćenju. 

Premijer: 'Najvažnije je da svi razumiju težinu ove krize'
Premijer: 'Najvažnije je da svi razumiju težinu ove krize'

Vlada je u ponedjeljak donijela zaključak kojim Nadzornom odboru Ine predlaže imenovanje Nike Dalića, Barbare Dorić i Darka Markotića za članove Uprave, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom natječaju, na razdoblje od pet godina. Početkom ožujka, naime, Ministarstvo zaštite okoliša i energetike raspisalo natječaj za tri hrvatska člana u Upravu Ine, na mandat od pet godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca