Obavijesti

News

Komentari 7

Najbolji poslodavci po izboru 24sata, partnera i čitatelja su Biro plus, Apsolon i Decathlon!

Najbolji poslodavci po izboru 24sata, partnera i čitatelja su Biro plus, Apsolon i Decathlon!
1

Između ukupno 12 kandidata u tri kategorije vodila se bitka do posljednjega glasa. Svi finalisti bili su dostojni pobjede, no kako bi Indira rekla: 'Na tronu može biti samo jedan', odnosno po jedan u kategorijama

VIDEO

Najbolji mikro, mali i srednji poslodavci prema izboru 24sata i partnera te naših čitatelja su Biro plus, Apsolon i Decathlon Zagreb! Čestitamo pobjednicima natječaja Poslodavac za 5 i želimo da uživaju u nagradama.

Pogledajte video: Najbolji poslodavci po izboru 24sata

Između ukupno 12 kandidata u tri kategorije vodila se bitka do posljednjega glasa. Svi finalisti bili su dostojni pobjede, no kako bi Indira rekla: "Na tronu može biti samo jedan". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tvrtke su na natječaj prijavljivali zadovoljni zaposlenici te poslodavci preko HUP-a, nakon čega su 24sata i partneri imali težak posao odabrati 12 najboljih. U top 12 bili su: LQ d.o.o.; MEGATREND POSLOVNE USLUGE d.o.o.; BIRO PLUS d.o.o. i AT ITPS d.o.o. kao najbolji među hrvatskim mikroposlodavcima. Od malih poslodavaca u završnici su se našli Apsolon d.o.o., Oikon d.o.o. – institut za primijenjenu ekologiju, Ars Futura d.o.o. i COLOR DESIGN d.o.o., a najuspješniji srednji poslodavci za 2020. bili su iOLAP d.o.o., Typeqast d.o.o., Decathlon Zagreb d.o.o. i GlobalLogic d.d. 

A o tome tko je od njih najuspješniji presudili naši čitatelji glasanjem putem naše web stranice. U međuvremenu smo razgovarali sa svim kandidatima i njihovim djelatnicima, koji su nas rado uveli u svoj poslovni svijet. Iako se bave različitim poslovima, mogli smo primijetiti da nijedan njihov djelatnik ne krije zadovoljstvo zbog rada upravo za te poslodavce. Mnogi od njih su na europskoj, ako ne i svjetskoj, razini te djelatnike uključuju u sve sfere poslovanja, uvažavaju njihovo mišljenje, promišljaju o njihovoj budućnosti... Njima nije bitna odrađena satnica nego kvaliteta obavljenog posla, a prema onome što su nam sami djelatnici svjedočili, svi ovi poslodavci svoje radnike itekako znaju nagraditi. S obzirom na to da su to sve manje tvrtke, većina djeluje poput skladne obitelji. 

Kod Biro plusa knjigovodstvo je zabavno, neka vas ne zavaraju maske - iza njih se krije osmijeh
Kod Biro plusa knjigovodstvo je zabavno, neka vas ne zavaraju maske - iza njih se krije osmijeh


U kategoriji mikropoduzetnika nagradu Poslodavac za 5 osvojila je čakovečka tvrtka Biro plus d.o.o. za knjigovodstvo i računovodstvo, koja uspješno radi 25 godina.

Dobro raspoložena šefica, požrtvovni kolege, stimulacije i u koroni..., tako otprilike izgleda rad kod njih. Malu ali vrlo profesionalnu i učinkovitu ekipu, pored direktorice Ksenije Špoljarić (od 1994.) čine: Žaklina Lisjak (od 1997. godine), Katarina Zanjko (od 1999. godine), Blanka Belović (od 2002. godine), Dražen Špoljarić (od 2003. godine), Nadica Žižek (od 2004. godine), Maria Ferdinanda Pongrac (od 2007. godine), Sanela Đurković (od 2010. godine) i Tajana Hajdarović (od 2014. godine).  

- Rad u tvrtki Biro plus d.o.o. lako je zavoljeti. Prije svega, radna atmosfera je vrhunska, kolektiv sjajan, a posao zanimljiv i dinamičan. Zahvaljujući šefici, izgrađen je odnos kakav je teško pronaći u bilo kojoj drugoj firmi, zajednička druženja i izleti naše su obilježje. Ukratko, Biro plus mjesto je na kojem se sreća množi a tuga dijeli – rekla nam je Žaklina. 

Osvojili su dvije kotizacije za sudjelovanje u modulu SELECTIO HR Akademije pojedinačne vrijednosti, 2 x 3.460,00 kn + PDV, te oglašavanje u izdanjima 24sata u vrijednosti 45.000 kuna. Nagradu im je dodijelio glavni urednik 24sata Goran Gavranović.

U kategoriji malih poslodavaca Poduzetnik za 5 je Apsolon d.o.o., čiji djelatnici itekako znaju kako tvrtkama napraviti digitalni makeover. Apsolon d.o.o. inače je najveća neovisna hrvatska konzultantska tvrtka. Kao savjetnik za uspješnije poslovanje u digitalnom dobu, podržavaju tvrtke u uspješnoj prilagodbi promjenama i pretvaraju njihove vizije u konkretan organizacijski uspjeh. 

Oni znaju kako tvrtkama napraviti digitalni makeover i konkuriraju za nagradu 24sata
Oni znaju kako tvrtkama napraviti digitalni makeover i konkuriraju za nagradu 24sata

- Vrlo smo ponosni na to što smo ušli među najbolje poslodavce, s obzirom na to da je i to potvrda kako se trud koji ulažemo prepoznaje. Mi poslujemo u industriji znanja i nama su potrebni izvanredni ljudi kako bismo pružili vrhunsku uslugu svojim klijentima. Zbog toga neprestano ulažemo u razvoj svojih zaposlenika, pažljivo biramo nove zaposlenike i neumorno radimo na poboljšanju organizacijske klime i angažmana zaposlenika. Organizacijsku klimu redovito mjerimo, slušamo svoje zaposlenike i poduzimamo korektivne akcije tamo gdje je to potrebno – rekla je predsjednica Uprave Nataša Ćurić Martinčević. 

Osvojili su jednu od nagrada IEDC - Poslovne škole Bled za sudjelovanje u programima za razvoj liderstva 2020. godine na Bledu u Sloveniji, a nagradu im je dodijelila Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Dok su drugi otpuštali radnike, u Decathlonu su sportski trgovci napredovali do visokih pozicija
Dok su drugi otpuštali radnike, u Decathlonu su sportski trgovci napredovali do visokih pozicija

U također jakoj konkurenciji srednjih poduzetnika čitatelji su na kraju odlučili da je Decathlon Zagreb najbolji od najboljih. Decathlonci, kako se od milja nazivaju djelatnici najvećih sportskih prodavaonica u Hrvatskoj, prijavili su svoju tvrtku na natječaj 24sata i partnera jer smatraju da nema boljeg radnog okruženja od njihova. 

- Decathlon ne promatram samo kao poslodavca jer se zbog susretljivosti kolega, razumijevanja voditelja i sredine koja je otvorena i spremna na komunikaciju osjećam kao dio obitelji kojoj pripadam. Rad je nužan, ali odlazak na posao ne mora biti stres. Sretna sam što sam pronašla poslodavca koji cijeni zdrav rad te omogućuje bavljenje sportom, napredak i razvoj – ispričala nam je Mirjana Pavličević, voditeljica odjela planinarenja i alpinizma u Decathlonu, koja je s kolegama prijavila tvrtku na natječaj.

I oni su osvojili jednu od nagrada IEDC - Poslovne škole Bled za sudjelovanje u programima za razvoj liderstva 2020. godine na Bledu u Sloveniji, a koju im je dodijelio Aleksandar Zemunić, direktor tvrtke Selectio.

24sata i partneri čestitaju svim pobjednicima te zahvaljuju svima na sudjelovanju na natječaju Poslodavac za 5. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a