News

Komentari 166

Nakon vikanja i psovanja srezali ocjenu vile na Drveniku: 'Sramota, što dalje od ovoga...'

Nakon vikanja i psovanja srezali ocjenu vile na Drveniku: 'Sramota, što dalje od ovoga...'

Više od 250 komentara trenutno je na Googleu uz vilu koja se nalazi uz uvalu na kojoj su kupačice bile na meti čovjeka koji je svojatao plažu. Ocjenu vile su srezali na 1,1, a ni na Bookingu se ne može rezervirati

Nakon incidenta u kojem se čovjek predstavljao kao 'vlasnik plaže' i vrijeđao novinarku i kupačice u uvali na Drveniku Velom, obaviještena je i Lučka kapetanija, koja bi kako smo jučer neslužbeno doznali, trebala obaviti inspekcijski nadzor pomorskog dobra. 

Pogledajte video

To je pak samo dio problema za vlasnika vile koja se nalazi uz tu uvalu i reklamira 'privatnom plažom'. Nakon što su objavljene snimke vrijeđanja i deranja na kupačice preko telefona, brojni korisnici interneta okomili su se na tu vilu koja se reklamira i na Googleu.

Sta dalje od ovoga... Prevarant !!! Misli da moze kupit more!!!

I tata bi sine imao plažu!

Ne preporučamo...

Vlasnik je zaposjeo plažu koja je pomorsko dobro. Sramota!

Ovo su samo neki od komentara kojima su ljudi zasuli vilu Centovi dvori koja se reklamira 'privatnom plažom'. Komentari se samo množe, a trenutno ih je više od 250 te su negativnim recenzijama srozali ocjenu vile na 1,1.

- Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici - poruka je koja trenutno stoji na Booking.com, gdje nema nijedne recenzije.

Najčitaniji članci