Obavijesti

News

Komentari 136

Nešto me dodirnulo, nije to bila ruka. Vidjela sam mu spolovilo

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu počelo je ponovljeno suđenje fizioterapeutu Victoru A. kojeg je klijentica optužila da ju je seksualno zlostavljao tijekom masaže

VIDEO

Na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu počelo je ponovljeno suđenje 66-godišnjem fizioterapeutu Victoru A. i Zagreba, kojeg je klijentica optužila da ju je seksualno zlostavljao tijekom masaže u rujnu prošle godine, javlja Večernji list.

Podsjetimo, odmah nakon neugodnog događaja koji se dogodio u rujnu 2014. godine žena je otišla u policijsku postaju i prijavila ga, a nakon sudskog postupka na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu Victor A. u ožujku prošle godine bio je i uvjetno osuđen, ali je Županijski sud u Slavonskom Brodu ukinuo presudu zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

- Negdje pri kraju masaže osjetila sam kako me nešto dodirnulo u predjelu stražnjice. Osjetila sam da to nije dodir ruke i odmah mi je kroz glavu prošlo da je to možda njegov spolni organ, na što sam se okrenula i vidjela njegovo spolovilo koje je bilo izvan hlača i u erekciji. U tom trenutku ležala sam na stolu obučena samo u gaćice, a od šoka sam odskočila sa stola i “odletjela” na drugu stranu sobe gdje su se nalazile moje stvari te sam se obukla. On je potom došao do mene i želio mi je još obrisati leđa, na što sam mu ja uzrujano rekla da ne treba, a on mi je kazao: “Oprosti, malo sam se zanio, neće se više ponoviti”. Nisam mu ništa odgovorila, nego sam samo izjurila iz stana - riječi su kojima je jedna od klijentica (30) opisala neugodno iskustvo koje je doživjela na masaži kod fizioterapeuta Victora A. (66) u njegovu salonu na zagrebačkoj Utrini.

- Sve to za što me se tereti je neistinito, nema nikakve logike. Kao prvo, imam problema s potencijom i ne mogu ostvariti erekciju, jednom sam uzeo i dvije tablete Viagre, ali nije mi pomoglo. Osim toga, još od 2000. godine imam problema s bruhom koji se nalazi s desne strane ispod trbuha, vrlo blizu spolovila. To me ometa u radu pa nosim specijalni pojas, a povremeno moram stati u radu i izmasirati bruh, s čime su moje stranke upoznate – tvrdio je Victor A. u svojoj obrani.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 136
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina
JE LI SLOŽIO KRIŽALJKU?

Nova opcija za Plenkovića: S Vučemilović, Zurovcem i DP-om ima većinu bez SDSS-a i manjina

Kako saznajemo, Vesna Vučemilović je i prije odluke predsjedništva Suverenista da ne idu s HDZ-om, dala potporu koaliciji HDZ-a i DP-a. Zurovec također ima drugačiji stav od svoje stranke i nije protiv HDZ-a.