Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Noćna potraga za pedofilom iz Malče: Drže ga opkoljenog...

Policija pod punom opremom za noćno traganje krenula je za Ninoslavom Jovanovićem. Djevojčicu koju je oteo pronašli su u dobrom fizičkom stanju te je zbrinuta u bolnici u Nišu...

Foto: Espreso.rs
67 komentara

Za Ninoslavom Jovanovićem, zvanim 'Malčanski berberin', još se traga. Posljednji tragovi odveli su policiju do rodne kuće njegove majke.

- Svjedok je ispričao da je naoružan nožem, a da nije primijetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobjegao je rodna i napuštena kuća njegove majke, a u njoj je držao i žrtvu - kaže izvor za Kurir. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Jovanović je pobjegao kroz prozor kuće u kojoj je držao otetu dvanaestogodišnju Moniku Karimanović, a jake snage policije su, poslije oslobađanja djevojčice, krenule u veliku potjeru za monstrumom.

On je trenutno u bijegu u selu Pasjača i otišao je u smjeru selu Jasenovik, pišu srpski mediji. Policija zna kuda se on kreće i drži ga opkoljenog, krenuli su quadovima po nepristupačnom terenu.

UŽIVO: ČEKA SE UHIĆENJE SILOVATELJA Devet dana pakla: Mala Monika je iscrpljena, svjesna je svega...

Ninoslav je cijelo vrijeme kod sebe imao mobitel, ali ga sve do jučer nije palio.

- On je jučer u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan mještanin primijetio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhićen, odlučio je pustiti žrtvu i sam nastaviti bijeg - kaže sugovornik Kurira.

Oteta djevojčica je živa, zdrava i pod budnim okom liječnika u KBC Niš. Primljena je na dječji odjel, a s njom je i njena obitelj. Djevojčica će tamo ostati nekoliko dana kako bi joj se pružila adekvatna psihološka pomoć.

Možda vas zanima i ovo:
Message