News

Komentari 200

Ovo je ranjeni radnik Čistoće koji je spriječio provalu u auto

Ovo je ranjeni radnik Čistoće koji je spriječio provalu u auto

Josip Smiljčić je operiran i nalazi se izvan životne opasnosti, a u ponedjeljak navečer ga je ranio pljačkaš koji je je provalio u Land Rover na Bukovačkoj cesti u Zagrebu

Djelatnik Čistoće Josip Smiljčić, koji je sinoć ranjen iz pištolja kada je u Bukovačkoj ulici pokušao spriječiti pljačku automobila dok je s kolegom dijelio spremnike za otpad oporavlja se nakon operacije u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Podsjetimo, zagrebačka policija javila je da su oko 18:40 sati u ponedjeljak primili dojavu da je muškarac ranjen hicem iz vatrenog oružja.

Pogledajte video

Kada su stigli na Bukovačku cestu, utvrdili su da su trojica zaposlenika gradskog poduzeća uočila muškarca koji je provalio u Land Rover njemačkih nacionalnih oznaka u vlasništvu 71-godišnjaka. Najmlađi od njih, 34-godišnji Josip Smiljčić, potrčao je za počiniteljem. 

- Sustigao ga je i pokušao zadržati zbog čega ga je on ranio vatrenim oružjem i dao se u bijeg, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Nakon što su od građana prikupili informacije, policajci su krenuli u potragu te uskoro naišli na bicikl koji je odgovarao opisu bicikla kojim je počinitelj pobjegao. U obližnjem dvorištu u Ulici Rebrovac uočili su počinitelja te mu naredili da prestane bježati, no on se oglušio. 

Muškarac je preskočio zid, a to je za njim učinio i policajac koji ga je ubrzo dostigao i savladao. Kod uhićenog muškarca policija je osim vatrebnog oružja pronašla i nož.

U bolnici su ga posjetili predstavnici Grada i Čistoće. 

Najčitaniji članci